14 sept. 2024 | 17:06

Ianis Hagi primește o nouă lovitură. Antrenorul de la Rangers l-a pus din nou la punct. Ce a spus despre el după ce l-a trimis la echipa a doua

Sport
Ianis Hagi primește o nouă lovitură. Antrenorul de la Rangers l-a pus din nou la punct. Ce a spus despre el după ce l-a trimis la echipa a doua
Ianis Hagi primește o nouă lovitură. Antrenorul de la Rangers l-a pus din nou la punct. Ce a spus despre el după ce l-a trimis la echipa a doua

Ianis Hagi nu l-a convins pe antrenorul de la Glasgow Rangers să îl aducă la prima echipă, nici după ce a renunțat la jumătate din salariu. Philippe Clement a declarat că nu a revenit asupra deciziei și că românul va continua să se antreneze și să joace la echipa secundară a vicecampioanei Scoției.

Ianis rămâne la echipa a doua a lui Glasgow Rangers

După meciul pe care l-a jucat alături de naționala României împotriva Lituaniei, Ianis Hagi a declarat că nu vrea să plece de la Glasgow și că speră să primească o nouă șansă din partea conducerii clubului. Antrenorul vicecampioanei Scoției rămâne însă ferm pe poziții și spune că Ianis va continua la echipa a doua a clubului. Philippe Clement a spus că nu este doar decizia lui și că situația nu s-a schimbat.

”Am spus-o deja cu precedentele ocazii. Situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea în acest sens. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Văd posibilă o schimbare pe viitor? Nu. Tocmai am spus că situația nu s-a schimbat, așa că n-avem de ce să mai vorbim despre asta”, a declarat Philippe Clement, citat de Football Scotland.

Suporterii lui Rangers sunt supărați pe decizia clubului. Mulți au fost de părere că Ianis este un jucător valoros, care ar trebui să evolueze la echipa principală. Comentariile din mediul online îi prezic antrenorului un viitor mai scurt decât al lui Ianis Hagi la echipă.

”Dacă Hagi nu mai joacă niciun meci, Clement va fi dat afară”, ”În situația asta, îl văd pe Ianis să stea mai mult decât Clement la Rangers”. ”Lucrurile sunt mai mult decât rele pe Ibrox, și totuși refuzăm să folosim un jucător de națională care e lejer mai bun decât opțiunile de la prima echipă”, ”Cu siguranță Hagi crede că poate rămâne mai mult decât Clement”, ”Știu că Clement a spus că nu, dar Hagi trebuie să joace. Decizia asta se va întoarce împotriva lui” – au fost câteva dintre comentarii.

Ianis Hagi a avut o vară plină

Jucătorul naționalei a avut câteva luni pline, atât pe plan personal, cât și sportiv. La începutul verii, Ianis a participat la EURO 2024 alături de echipa națională de fotbal a României. Luna iulie a adus un eveniment important pe plan personal pentru fiul lui Gică Hagi. Ianis s-a căsătorit religios cu aleasa lui, Elena, iar nunta lor a fost una intens mediatizată.

Apoi, cei doi au plecat în luna de miere într-o destinație de lux din Italia. Ianis și Elena și-au petrecut prima vacanță în calitate de soț și soție în Capri, o destinație aleasă de multe vedete internaționale.

Parteneri
De ce s-a lăsat de școală Nicolai Tand. Momentul care i-a schimbat destinul
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Plafonarea RCA, prelungită. Propunere pe masa ASF
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro