Ianis Hagi, OUT de la Rangers? Anunțul făcut de club îl pune în pericol

Viitorul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers ar putea fi în pericol. Scoţienii au pus ochii pe un posibil înlocuitor

Ianis Hagi a avut o evoluţie modestă în Europa League, în partida pe care Rangers a câştigat-o cu Standard, scor 2-0. Asta după ce a fost lăsat pe bancă în Old Firm Derby, pe terenul lui Celtic. Iar la echipa naţională a avut prestaţii dezamăgitoare, dar şi un conflict neaşteptat cu selecţionerul Mirel Rădoi. Toate premisele pentru a îl considera pe Ianis din nou în criză. A mai avut o perioadă grea şi în startul sezonului, dar părea că a depăşit-o. Cu şapte pase deicsive înainte de întreruperea provocată de meciurile echipelor naţionale.

Lovro Majer a mai fost dorit de Rangers şi în trecut, dar s-a considerat că investiţia în internaţionalul român ar fi mai potrivită

Ianis Hagi primeşte în continuare credit de la Steven Gerrard şi va fi titular în partida pe care Rangers o are duminică. De la ora 17:00, liderul din Scoţia are meci pe propriul teren, contra celor de la Livingston. Iar pentru Ianis este foarte important să revină la o formă bună. Asta pentru că Rangers caută deja variante pentru posturile din ofensivă şi de la mijlocul terenului pe care le-a acoperit românul.

Lovro Majer este printre cei mai talentaţi tineri jucători croaţi

Calciomercato anunţă că Rangers este în cursa pentru achiziţionarea mijlocaşului ofensiv croat Lovro Majer, de la Dinamo Zagreb. La 22 de ani, Majer este deja un jucător de bază pentru campioana Croaţiei, printre cei mai bine cotaţi fotbalişti. A fost adus în urmă cu patru ani, de la Lokomotiva Zagreb, pentru 2,5 milioane de euro. Glasgow Rangers s-a mai interesat de el şi în primăvară.

Majer era văzut ca o variantă în cazul în care Ianis Hagi nu confirma în perioada în care a fost împrumutat de la Genk. Dar Rangers a decis în cele din umră să activeze clauza de cumpărare a fotbalistului român. Şi a renunţat astfel la achiziţionarea lui Majer. Astfel că revenirea croatului în interesul lui Steven Gerrard pune semne de întrebare şi legate de viitorul lui Ianis.

Glasgow Rangers este liderul din campionatul Scoţiei, cu 29 de puncte după primele 11 etape. Celtic are 26 de puncte din tot atâtea partide jucate, după ce astăzi a remizat pe terenul celor de la Aberdeen, scor 3-3. În partida cu Livingston, Ianis Hagi revine în banda dreaptă a atacului lui Rangers. Iar vârf împins va fi Jermain Defoe, 38 de ani, fost internaţional englez.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI