Ianis Hagi, mesaj surpriză din partea lui Steven Gerrard: ‘Trebuie să devină bărbat’

Ianis Hagi, mesaj surpriză din partea lui Steven Gerrard: ‘Trebuie să devină bărbat’
Ianis Hagi, mesaj surpriză din partea lui Steven Gerrard: 'Trebuie să devină bărbat'

Ianis Hagi, mesaj surpriză din partea lui Steven Gerrard. Internaționalul român a avut o prestație foarte bună în partida de campionat disputată în deplasare contra celor de la St, Mirren. Rangers a câștigat cu 2-1, Hagi obținând un penalty și fiind remarcat pe toată durata celor 78 de minute jucate. La final, tehnicianul Steven Gerard a făcut cîteva remarci spectaculoase despre mijlocașul care, vinerea trecută, a împlinit 23 de ani.

Ianis Hagi, mesaj surpriză din partea lui Steven Gerrard

Ianis Hagi, mesaj surpriză din partea lui Steven Gerrard. Mijlocașul român a avut o prestație excelentă în partida din cadrul etapei a 10-a din campionatul Scoției. Rangers s-a impus în deplasare, la St. Mirren, cu 2-1. Ianis Hagi a obținut penalty-ul cu care campioana a reușit să egaleze, prin Roofe. Morelos a marcat golul decisiv, internaționalul român având o prestație solidă pe parcursul celor 78 de minute în care a evoluat.

Ianis Hagi a primit, de altfel, cele mai mari note din partea presei scoțiene și a fost ales „omul partidei”. Rangers ocupă primul loc după 10 etape, cu 23 de puncte, la 3 lungimi de Hearts și Dundee. Marea rivală, Celtic, ocupă locul 4, cu 19 puncte. La finalul partidei cu St. Mirren, tehnicianul Steven Gerrard a avut cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers s-a arătat convins că mijlocașul de 23 de ani are încă timp să crească și să se remarce.

‘Trebuie să devină bărbat’

Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat.

Fără nicio îndoială, indiferent cât timp va rămâne aici, va da totul, se va lupta. Știm cu toții ce calități are Ianis, iar azi a avut o prestație de excepție în majoritatea timpului”, a declarat Steven Gerrard la finalul partidei.

Situația lui Ianis Hagi la Rangers rămâne, însă, neclară. Internaționalul român este curat, în continuare, de alte forțe ale fotbalului european. Reușita sa din partida cu Germania a atras atenția, încă o dată, asupra talentului și potențialului său. Sevilla, Lazio și AS Roma se numără printre numele interesate de Hagi. Ultima pe listă este Borussia Dortmund, una dintre puterile campionatului german. Deja cota lui Ianis a urcat la 17 milioane de euro, dar o eventuală mutare nu va mai fi posibilă decât în perioada de transferuri din iarnă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI