21 mai 2023 | 17:53

Ianis Hagi, în lacrimi, după ce a marcat pentru Glasgow Rangers primul gol după 16 luni. „Puteți vedea ce înseamnă pentru el” – VIDEO

Sport
Ianis Hagi, în lacrimi, după ce a marcat pentru Glasgow Rangers primul gol după 16 luni. „Puteți vedea ce înseamnă pentru el” - VIDEO

Ianis Hagi a fost titular în meciul Hibernian – Glasgow Rangers din etapa cu numărul 36 din prima ligă din Scoția și a marcat primul gol după 16 luni „de secetă”. Internaționalului român i-au dat lacrimile și s-a bucurat cu colegii și fanii. Este prima reușită după accidentarea groaznică de la începutul anului trecut.

Ianis Hagi și ieșirea „din infern”. Fiul „Regelui” a marcat după 16 luni

Ianis Hagi este în culmea fericirii! A fost a doua oară titularizat la Glasgow Rangers în acest sezon și a reușit să marcheze în confruntarea pe care formația lui a câștigat-o cu 3-1. Internaționalul român a punctat în minutul 55 al partidei din deplasare cu Hibernian și a înscris golul doi al formației sale cu un șut frumos, după ce balonul a fost respins din careu de adversari. „Puteți vedea ce înseamnă pentru el, ce moment superb!”, a reacționat comentatorul partidei la bucuria lui Ianis. Jucătorul român și-a salutat fanii, cu lacrimi în ochi.

Pentru Ianis Hagi este primul gol, după mai bine de 16 luni. Ultima oară a marcat într-un meci cu Aberdeen, pe data de 18.01.2022, terminat la egalitate, 1-1. La scurt timp s-a accidentat la genunchi și a fost operat, iar perioada de recuperare a durat peste un an.

„30 de secunde am încercat să îmi stăpânesc emoțiile. Ultimele 16 luni au trecut prin fața ochilor mei. Sunt foarte fericit că am reușit să marchez. Mai sunt multe de realizat. Mă bucur că pot să joc fotbal, având în vedere accidentarea pe care am suferit-o.

Acestea sunt momentele care mă fac fericit și mă fac să înțeleg că au meritat toate greutățile prin care am trecut. Să mă văd acum jucând, să pasez, să înscriu. Nu pot să fiu mai recunoscător”, a declarat Ianis Hagi, la finalul partidei într-un interviu pentru site-ul lui Glasgow Rangers.

După accidentare, înaintea partidei cu Hibernian, Ianis Hagi a mai prins două meciuri ca titular, unul în cupă și celălalt în campionat. Acum a intrat pe teren din primul minut și a fost înlocuit în minutul 73.

Antrenorul Michael Bale l-a lăudat la finalul partidei, iar pentru jucătorul român poate fi un nou început la Glassgow Rangers, după ce s-a zvonit că șefii formației vor să renunțe la el și negociază cu Celta Vigo și Galatasaray.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro