Ianis Hagi, în culmea fericirii. Ce l-a încântat pe internaționalul român de la Rangers FOTO

Ianis Hagi, în culmea fericirii. Ce l-a încântat pe internaționalul român de la Rangers FOTO
Vești bune pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi, în culmea fericirii. Jucătorul român de la Rangers a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchi, motiv pentru care va absenta mai mult de 6 luni de pe gazon. Obligat să ia o pauză, mijlocașul de 23 de ani nu ratează niciun meci de-ala colegilor săi de la campioana Scoției. Ianis Hagi a fost încântat de evoluția acestora în play-off-ul Europa League, unde au reușit să elimine pe una dintre favoritele la cucerirea trofeului.

Ianis Hagi, în culmea fericirii

Ianis Hagi, în culmea fericirii. Internaționalul român va absenta de pe teren în următoarele luni. El a suferit o operație la genunchiul drept, unde a fost diagnosticat cu ruptura ligamentelor încrucișate. Mijlocașul de 23 de ani va absenta până la finalul sezonului, fiind pusă în pericol chiar și participarea sa la meciurile naționalei din Liga Națiunilor, din iunie.

Ianis Hagi a postat un mesaj imediat după operația suferită la genunchiul afectat în care își exprima optimismul și speranța că va reveni și mai bun pe gazon.

„Bună tuturor! După operația reușită de ieri, aș dori să le mulțumesc dr. Andrew Williams şi tuturor celor implicați în operație. Sunt entuziasmat şi motivat să încep această călătorie care mă așteaptă.

Știu că mă vor aștepta și momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi și dezvolta ca persoană și fotbalist și voi reveni mai bun ca oricând. Începe drumul spre recuperare”, a scris Ianis Hagi pe Instagram, după intervenția chirurgicală suferită.

Ce l-a încântat pe internaționalul român de la Rangers

Forțat să ia o pauză, Ianis Hagi nu va reveni pe gazon mai devreme de 6 luni. Acest lucru l-a recunoscut chiar tatăl său, Gică Hagi, care s-a arătat, însă, la fel de optimist în privința recuperării fiului său.

„Ianis e bine, e conștient, ați văzut mesajul pe care l-a scris imediat. E focusat, e bine și conștient că a avut un ghinion mare. Cum a spus și el, va învăța din toate și o să se facă mai puternic. Face parte din joc, e riscul meseriei pe care și l-a asumat de când a fost tânăr. Din păcate, s-a întâmplat într-un moment extraordinar al lui, foarte bun.

Asta e, o să stea 6 luni, cât are, doctorii de acolo știu. Moralul e bun, vrea să facă orice, să facă un program cu Rangers de reabilitare post-operatorie care să îl facă să ajungă iar ca nou. E încrezător, puternic. E mai puternic decât mine la modul de a muncii. Pot spune că m-a depășit deja, el e chiar 100% profi”, a declarat Gică Hagi, citat de playsport.ro.

„Acum ne vedeţi?”

Ianis Hagi a fost în culmea fericirii după performanța obținută de colegii săi în play-off-ul Europa League. Rangers a reușit s-o elimine pe puternica Borussia Dortmund, fostă finalistă a Champions League. Scoțienii s-au impus cu 4-2, în manșa tur, disputată la Dortmund, pentru ca în returul de pe Ibrox Park să obțină un egal, 2-2.

Ianis Hagi a postat pe contul de Instagram o fotografie cu scorul final al partidei, însoțită de două mesaje: „Faimoasa Glasgow Rangers” și „Acum ne vedeți?”, aluzie la ironiile rivalilor de la Celtic, după ce aceștia s-au impus clar, cu 3-0, în „Old Firm Derby”, desfășurat la începutul acestei luni.

Ianis Hagi a postat și un scurt filmuleț din care reiese că a urmărit din tribune returul contra lui Dortmund. Rangers o va întâlni în optimile Europa League pe Steaua Roșie Belgrad. Rivala din Glasgow, Celtic, a fost în schimb eliminată din Conference League de norvegienii de la Bodo Glimt.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe