Ianis Hagi e marea vedetă în noul clip al lui Glasgow Rangers. Cum a apărut românul

de: Stan Nicu
01 07. 2020

Echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers, vrea să oprească domnia celor de la Celtic în campionatul din Scoţia. Între timp, trupa lui Gerrard, unde activează și fiul lui Gheorghe Hagi, s-a îmbrăcat în haine noi pentru sezonul 2020-2021, iar Ianis este marea vedetă în noul videoclip.

Ianis Hagi, marea vedetă în noul clip al lui Glasgow Rangers. Cum a apărut românul

Rangers FC, echipa lui Ianis Hagi, și-a impus să oprească ascensiunea rivalilor de la Celtic în noul sezon și a considerat necesară o schimbare în acest sens. Astfel, Rangers şi-a prezentat echipamentul în care va juca în sezonul viitor.

Astfel, echipamentul cu care echipa va juca pe teren propriu va fi albastru complet. Astfel, internaţionalul român, Ianis Hagi, a fost selectat să facă parte dintre jucătorii care să prezinte fanilor noile echipamente.

Ianis Hagi e marea vedetă în noul clip al lui Glasgow Rangers. Cum a apărut românul

Ianis Hagi, vedetă în noul clip al lui Glasgow Rangers

Cei de la Rangers au ales să-şi prezinte echipamentul şi printr-un filmuleţ cu imagini de arhivă din istoria clubului. Pe de altă parte, secundul echipei Ranger l-a lăudat pe Ianis Hagi. „Este fantastic, mai ales în situaţia în care ne aflăm. O mulţime de cluburi se găsesc în situaţii financiare care nu sunt de partea lor, dar este mimunat să vedem că se reuşesc mutări în spatele uşilor închise pentru a se consolida echipa.

Este minunat că Ianis a rămas între noi, deoarece el a fost un element cheie pentru noi în finalul de sezon. Am vorbit şi cu Calvin Bassey, este foarte încântat să ni se alătură„, a declarat James Tavernier pentru Rangers TV.

Ianis Hagi, cumpărat de Glasgow Rangers pentru 3,5 milioane de euro

Ianis, fiul lui Gheorghe Hagi, are 21 de ani şi este cotat la 4.5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Glasgow Rangers cu câteva săptămâni în urmă pentru suma de 3,5 milioane de euro. Cu această ocazie, Gheorghe Hagi a oferit un interviu pentru Heart and Hand.

Ianis a fost dorit în primul rând de Steven Gerrard, care a fost un mare jucător, un adevărat lider, un învingător, cu o mentalitate extraordinară. Sunt convins că Ianis va învăța multe lucruri de la el, iar asta îl va ajuta să progreseze din punct de vedere mental, tactic și fizic”, a declarat Gheorghe Hagi.