16 iul. 2023 | 16:49

Ianis Hagi, aproape de plecarea de la Rangers! Anunțul zilei din Italia, cluburile care vor să-l transfere

Sport
Ianis Hagi, aproape de plecarea de la Rangers! Anunțul zilei din Italia, cluburile care vor să-l transfere
Dezvăluiri noi despre transferul lui Ianis Hagi de la Glasgow Rangers. Cluburile care au pus ochii pe fotbalistul român.

Transferul lui Ianis Hagi de la gruparea Glasgow Rangers ar putea să se concretizeze în vara anului 2023, potrivit celor mai recente informații. Mai multe cluburi de fotbal monitorizează activitatea sportivului român și sunt pregătite să îi facă oferte. Ce știm în prezent.

Glasgow Rangers nu-l mai vrea pe Ianis Hagi

În ultimele săptămâni, presa străină, dar și cea centrală au vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la o altă echipă de fotbal. Asta în circumstanțele în care se presupune că tânărul de 24 de ani nu vrea să rateze sezonul viitor și să ajungă în rezervă.

Jurnaliștii din Scoția au aflat, în luna inie, despre faptul că reprezentanții grupării Glasgow Rangers încearcă prin orice mijloace să scape de internaționalul român. Potrivit celor mai recente informații, sportivul nu și-a revenit complet după ultima accidentare suferită.

Ianis Hagi nici măcar nu a reușit să se apropie de forma sportivă de care a dat dovadă înainte de ultima accidentare, potrivit jurnaliștilor de la Ibrox Noise, astfel încât conducerea clubului Glasgow Rangers a transmis că nu mai are nevoie de el în echipă.

Transferul fotbalistului are șanse să se materializeze în vara curentă, o posibilă destinație pentru mijlocaș fiind Italia, potrivit unui jurnalist italian, care a dezvăluit că mai multe cluburi de fotbal din serie A îl monitorizează pe român și sunt pregătite să îi facă o ofertă.

Cluburile care vor să îi facă oferte românului

Până în prezent, presa străină a vorbit despre gruparea Lecce ca o posibilă destinație pentru Ianis Hagi, aceasta încheind sezonul precedent de serie A pe locul 16, primul de deasupra pozițiilor retrogradabile. Nu este, însă, singura care l-a luat în vizor pe tânărul român.

Jurnalistul italian Rudy Galetti, colaborator la Sport Italia și Sky Sport Italia, a fost contactat de publicația Give Me Sport pentru a-i oferi noi detalii despre situația lui Ianis Hagi. Ziaristul a dezvăluit că mai multe cluburi din serie A vor să îi facă oferte în vara curentă fotbalistului.

„Există informații noi de partea celor de la Rangers. Unele cluburi din Serie A îl urmăresc pe Ianis Hagi. După experiența sa la Fiorentina, există o oportunitate de a reveni în Italia.

Momentan, sunt doar contacte preliminare, dar să fim cu ochii pe ilustrul fiu care în următoarele zile ar putea să fie în centrul unor evenimente din piață”, a declarat Rudy Galetti, potrivit givemesport.com.

Parteneri
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai periculoasă melodie pentru șoferi. Riscul este foarte mare
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Se dă lege pentru românii din TRANSILVANIA. Noile măsuri vor deveni OBLIGATORII prin lege
Capital.ro
Românii au de așteptat mai bine de 40 de zile până vor primi pensia următoare! Când intră banii în luna iunie
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DISPARE o categorie de PENSIE. Până CÂND poți depune ACTELE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro