Ianis Hagi a primit cadou un bolid de lux după Euro U21. „Numărul 10 merită o mașină de nota zece”

de: Claudiu Surmei
30 06. 2019

Ianis Hagi a primit un cadou din partea celor de la BMW, după prestațiile bune de la Euro 2019 U21, competiție la care reprezentativa României a ajuns până în semifinale. Compania bavareză, care îl sponsorizează pe fiul „regelui” fotbalului românesc, i-a dăruit modelul BMW i8, l-a fotografiat pe Ianis în noua „bijuterie” și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Ianis Hagi a primit cadou un BMW i8

„Numărul 10 merită o mașină de nota zece. Mulțumim, @ianishagi și echipei naționale a României U21 pentru toate momentele frumoase oferite la acest campionat european! Felicitări pentru performanță, este mesajul postat pe Instagram de compania bavareză”, după ce Ianis Hagi s-a ales cu un BMW i8 din partea acesteia. Automobilul costă 150.000 de euro.

Potrivit informațiilor furnizate de site-ul bmwblog.ro, BMW i8 a marcat o serie de premiere pentru industria auto, printre acestea numărându-se introducerea farurilor cu tehnologie LASER pe un model de serie. Este dotat cu un sistem de propulsie hibrid, compus dintr-un motor turbo cu trei cilindri, de 1,5 litri, alimentat cu benzină, care dezvoltă 231 CP. Tracțiunea este pe puntea din spate, iar cutia de viteze este automată, cu 8 trepte.

Are, de asemenea, un motor electric care dezvoltă 131 CP pe puntea din față. Poate rula și exclusiv electric, având o autonomie de 35 de kilometri cu o viteză de 120 km/h.

Ianis Hagi, uimit de primirea naționalei U21 pe aeroportul Otopeni

Reprezentativa antrenată de Mirel Rădoi s-a întors în România, în noaptea de vineri spre sâmbătă și a fost primită cu scandări și aplauze de sute de oameni pe Aeroportul Otopeni.

„La 2 noaptea să te aștepte atâta lume este ceva unic. De abia așteptăm și celălalt turneu final. E ceva incredibil, nu ne așteptam. Nu credeam că am făcut mândră atâta lume și suntem fericiți. În Italia nu realizam. Pentru ei jucăm, pentru o țară întreagă si suntem fericiți.

Suntem acolo, suntem aproape, am realizat o semifinală. Mai avem de muncit. Avem foame de rezultate, avem foame de trofee”, a declarat Ianis Hagi.