Ianis Hagi a decis ce va face sezonul viitor, după ce s-a zvonit că va pleca de la Glasgow Rangers. „Este suficient pentru mine”

de: Sorin Barbu
24 05. 2023

Ianis Hagi nu vrea să plece de la Glasagow Rangers și a decis care va fi strategia pentru sezonul următor. Internaționalul român a acordat un interviu în Daily Record și le-a spus jurnaliștilor că această vacanță va fi foarte scurtă pentru că își dorește foarte mult să se antreneze foarte mult.

Ianis Hagi este decis să rămână la Glasgow Rangers și vrea să lupte pentru un loc de titular

Ianis Hagi pune „în așteptare” discuțiile cu Galatasaray și Celta Vigo și anunță că vrea să rămână la Glasgow Rangers. Internaționalul român și-a prelungit contractul, în perioada în care era accidentat, și este decis să rămână la formația scoțiană până în anul 2026. Știe că va fi foarte dificil, dar este decis să lupte pentru un loc de titular.

Internaționalul român a intrat pe teren din primul minut în două din ultimele patru partide, iar în duelul cu Hibernian a marcat un gol, primul după 16 luni. Și-a făcut deja planul pentru sezonul viitor și le-a spus jurnaliștilor de la Daily Record că se va pregăti intens și în perioada de vacanță.

„Fiecare își va lua liber, unii se vor antrena mai mult decât ar trebui, iar eu voi fi printre aceștia sută la sută. Am stat deja 13 luni, e suficient pentru mine departe de fotbal. Nu mă voi odihni prea mult, mă concentrez la lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățesc.

Când va începe perioada de pregătire, vreau să fiu sută la sută din toate aspectele. Ne așteaptă provocări, vin calificări, îmi doresc să mă întorc pe cea mai importantă scenă a fotbalului, Liga Campionilor. Și să mai câștig trofee”, a declarat fotbalistul român pentru Daily Record.

Ianis Hagi își dorește să se întoarcă și în lotul primei reprezentative a României, după ce la primele două partide oficiale din acest an, din preliminariile Campionatului European din anul 2024, nu a fost nici măcar pe lista preliminară. Decizia selecționerului Edi Iordănescu i-a provocat o criză de nervi lui Gheorghe Hagi.

Compoziție Foto: Narcisa Tomulescu