Iancu Sterp rupe tăcerea despre Culiță și accidentul produs: „Cât mai rău posibil să-i faceţi, să vadă toată ţara că voi sunteţi drepţi” VIDEO

Iancu Sterp rupe tăcerea despre Culiță și accidentul produs: „Cât mai rău posibil să-i faceţi, să vadă toată ţara că voi sunteţi drepţi” VIDEO
Iancu Sterp i-a luat apararea fratelui sau

Iancu Sterp rupe tăcerea despre fratele său Culiță și despre accidentul produs de acesta. Culiță Sterp a fost implicat zilele trecute într-un accident rutier în Cluj-Napoca, provocat de el, astfel că a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Culiță Sterp, prima reacție după accidentul din Cluj Napoca. Ce i-a transmis fratelui său, Iancu Sterp

La momentul producerii accidentului, Culiță Sterp se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,41 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

În plus, cântărețul a fugit de la locul accidentului, fiind acuzat acum și de vătămare corporală. Cunoscutul artist a lovit un alt autoturism în care se afla doar șoferul. Fratele și iubita lui i-au luat apărarea imediat după accident.

Mesajul lui Iancu Sterp

„V-aţi trezit toţi acum să-l judecaţi pe Culiţă că ce-a făcut, că merită condamnat, la puşcărie, v-aţi trezit toţi să aruncaţi cu pietre în fratele meu.

Într-adevăr, el a provocat acest accident şi el plăteşte, dar voi nu sunteţi în măsură să-l judecaţi, că nu suntem noi în măsură să ne judecăm unii pe alţii pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judecă după faptele noastre.

Iancu Sterp îndeamnă la iertare

Voi, dacă aţi fi inteligenţi, aţi învăţa ceva din accidentul ăsta şi nu v-aţi da atât cu părerea şi n-aţi fi atât de filosofi în comentarii. Mai bine învăţăm din greşelile altora decât din ale noastre.

Omul a greşit, e omeneşte să greşeşti. Bine că nu s-a întâmplat mai rău. Eu Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat mai rău nici cu el, nici cu băiatul care se afla în Logan.

Sunt sigur că, după palma asta de la Dumnezeu, Culiţă o să înveţe ceva. El nici nu e un tip care bea alcool, bea foarte rar şi uite că acuma aşa s-a întâmplat, să se urce şi la volan în situaţia asta… Nu-mi explic de ce s-a urcat aşa, pentru că nu face lucrurile astea niciodată”, a spus Iancu Sterp.

Culiță Sterp a rămas fără o mare sumă de bani

Fratele lui Iancu Sterp a mai scris că nimeni nu i-a luat apărarea lui Culiță Sterp atunci când i s-a furat din casă o sumă mare de bani, însă se iau acum de el din cauza accidentului.

„Voi nu judecaţi că nu sunteţi Dumnezeu. Şi mai ales miniştrii ăştia care tot apar peste noapte, şi poliţaii ăştia şmecheri şi mari care acum, că e cazul mediatizat, îşi fac datoria: Vai ce bine merge sistemul, îi dăm pedeapsă maximă ca să vadă toată România că noi suntem corecţi, cu dreptatea. Da, mă, voi sunteţi corecţi, cu dreptatea, dar când i s-au furat tot lui Culiţă 300.000 de euro din casă, bani pentru care a muncit ani de zile, aţi făcut ceva? Nimic.

I-aţi dat un şut în fund, iar acum când e să-i faceţi ceva rău, cât mai rău posibil să-i faceţi, să vadă toată ţara că voi sunteţi drepţi.

Ce i-a transmis Culiță Sterp fratelui său

Eu zic să nu mai fim aşa răi unii cu alţii, să nu ne mai judecăm şi să învăţăm unii din greşelile altora, să ne iertăm şi să fim mai buni”, a răbufnit Iancu Sterp pe TikTok.

Culiță Sterp nu a dat declarații până acum despre accident și s-a rezumat să îi transmită fratelui lui un mesaj scurt și la obiect: „Te iubesc”, i-a scris Culiță Sterp fratelului său.

Urmăriți Playtech.ro și pe