Horoscopul zilei, duminică, 9 august 2020. Anturaj cu probleme pentru lei

Horoscopul zilei, duminică, 9 august 2020

Astrologii vin în ajutorul tău și îți spun ce ți-au rezervat astrele pentru dumincă, 9 august 2020. Leii vor avea probleme mari din cauza anturajului nepotrivit.

Horoscop dumincă 5 august

Horoscop BERBEC

Niște probleme mai vechi te dau peste cap și trebuie să cauți ajutor pentru a le rezolva. Ascultă sfaturile unei persoane apropiate pentru a lua cea mai bună decizie. Nu refuza ajutorul celor care vor să ți-l acorde.

Horoscop TAUR

Taurii vor avea o zi frumoasă, cu surprize neașteptate din parte celor dragi și își vor da seama că lucruri frumoase se pot întâmpla atunci când se așteaptă mai puțin.

Horoscop GEMENI

Se dă o luptă pentru a obține tot ce îți ți-ai dorit, însă cu puțin efort, o să-ți iasă tot ce ți-ai planificat. Nu te lăsa bătut și nu te baza doar pe faptul că totul o să fie bine, fără să depui niciun efort.

Horoscopul zilei, duminică, 9 august 2020
Horoscopul zilei, duminică, 9 august 2020

Horoscop RAC

Racii sunt într-o perioadă sensibilă, în care sunt foarte preocupați de aspectul fizic. Nu este exclus ca unii raci să-și găsească jumătatea.

Horoscop LEU

Leii vor avea ceva probleme din cauza anturajului nefericit. Este indicat să găsească o cale de scăpare.

Horoscop FECIOARĂ

Se simte lipsa unei persoane dragi, iar golul acesta nu poate fi umplut de nimeni altcineva. Așa că trebuie să încerce să stea cât mai mult în compania prietenilor, pentru o stare de spirit bună.

Horoscop BALANŢĂ

Balanțele vor avea parte de ocazie rară în viața lor pe care nu o pot rata. Este vorba despre o nouă activitate care va aduce numai beneficii.

Horoscop SCORPION

O să existe mai multe dispute cu cel mai bun prieten, însă trebuie avut grijă, fiindcă o să aveți de o trădare destul de mare.

Horoscop SĂGETĂTOR

Ceva inoportun o să strice toate planurile, însă nu trebuie să existe demoralizare. O să vină curând și zile mai bune.

Horoscop CAPRICORN

Va exista suprasolicitare și o dorință de liniște, însă capricornii nu știu cum să aibă parte de ea. Le recomandăm să fie calmi.

Horoscop VĂRSĂTOR

O să iasă soarele curând și pe strada vărsătorilor după o perioadă neagră. Trebuie să rămână liniștiți.

Horoscop PEŞTI

Peștii vor avea parte de o zi superbă, cu multă energie iar persoana apropiată o să le pregătească o surpriză plăcută.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI