12 oct. 2022 | 19:54

Horoscopul zilei de 13 octombrie 2022. Nativii Scorpion au mare succes la bani, ce se întâmplă cu cei în zodia Leu

Horoscop
Horoscopul zilei de 13 octombrie 2022. Nativii Scorpion au mare succes la bani, ce se întâmplă cu cei în zodia Leu
Horoscop 13 octombrie 2022. Ce se intampla cu nativii

Luna intră încă de dimineață în zodia Gemeni, tranzit care ne stimulează să ne manifestăm emoțiile mai ușor și direct și să exprimăm ceea ce gândim. Este o zi favorabilă dialogurilor, negocierilor, întâlnirilor cu prietenii și ne putem baza pe ideile care ne trec prin minte, însă trebuie să avem grijă la superficialitate.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai susținere în comunicare și vei fi apreciat grație modului direct și sincer de a-ți expune punctul de vedere. Ascultă-i și pe ceilalți ce au de zis pentru a evita conflictele. Pe de altă parte, s-ar putea să ai parte de niște întâlniri, să faci niște vizite, deplasări pe care nu le aveai în program, dar care te vor binedispune.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul banilor și s-ar putea să-ți aducă niște discuții sau vești financiare care să nu-ți fie în totalitate pe plac. S-ar putea să afli că ai de plătit o sumă mai mare decât credeai sau să faci niște cheltuieli pe care nu le aveai programate. Sunt posibile și discuții, schimbări de natură salarială.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te bucuri de o stare generală bună, ești comunicativ și plin de viață. Mintea îți merge cu motoarele turate la maxim, ai intuiție, însă ai grijă să nu te grăbești în luarea deciziilor. Poți purta niște discuții care să-ți aducă niște soluții și idei foarte bune la problemele cu care te confrunți.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul Lunii, care îți este de altfel și guvernatoare, te susține să te relaxezi, să te odihnești mai mult și îți poate aduce stări de introspecție în urma cărora să ai niște conștientizări importante. Nu este exclus să afli niște secrete și lucruri ascunse care să-ți lămurească multe frământări. Încearcă să te înconjori de persoane optimiste.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna prin Gemeni îți va aduce un apetit crescut pentru comunicare și s-ar putea să fii mai dornic să ieși cu prietenii, să participi la diferite evenimente și să te implici în proiecte de grup. Te poți face ușor remarcat grație ideilor pe care le ai și felului plăcut în care le comunici.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Profită pe cât posibil de tranzitul Lunii prin sectorul carierei tale pentru a ieși în față și a te afirma. Ai idei ingenioase, intuiție și curaj să exprimi ceea ce gândești. Nu este exclus să primești aprecierile superiorilor și să ai parte de șanse de creștere profesională.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ai idei curajoase și viziuni îndrăznețe, așa că te poți face ușor remarcat într-un dialog și vei reuși să câștigi simpatia celor din jur. Este o zi bună să te înscrii la un curs, să rezolvi situații ce țin de acte sau să planifici o călătorie în străinătate. Unii nativi, grație curiozității crescute, se pot documenta într-un anumit domeniu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Tranzitul Lunii de astăzi te ajută să rezolvi niște situații financiare încurcate, să faci niște investiții avantajoase, iar în zona speculațiilor financiare poți avea succes. Poți obține mai ușor bani de la terțe persoane sau poți returna o datorie și poți ajunge la zi cu niște taxe, impozite, rate la bănci.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna tranzitează astăzi sectorul relațiilor și te susține să porți dialoguri constructive cu persoana iubită, ba chiar să vă faceți planuri de viitor plecând de la premise comune. Dacă ești singur, ai ocazia să cunoști o persoană care să-ți trezească interesul. Pe de altă parte, în plan profesional, este o zi bună pentru negocieri și semnarea contractelor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea ca la locul de muncă să apară discuții legate de program, de sarcini și responsabilități și să fii nevoit să vii cu idei noi care să deblocheze un proiect în care ești implicat. Se întrevede o zi cu mult stres profesional și de aceea ar trebui să ai grijă și la sănătate și să te odihnești corespunzător.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna tranzitează sectorul vieții sentimentale și poate aduce o reală îmbunătățire în comunicarea cu persoana iubita sau cu copiii. Îți manifești mai ușor emoțiile, îți exprimi sentimentele destul de direct și asta te poate ajuta atât în consolidarea relației în care te afli, cât și dacă vrei să cucerești pe cineva.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tranzitul Lunii te susține în discuțiile cu familia și te vei bucura de înțelegere din partea celor dragi și chiar de sfaturi încurajatoare. Este o zi bună să-ți exprimi nevoile emoționale și să spui ceea ce ai pe suflet. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele treburi casnice să-ți cam dea programul peste cap.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro