22 sept. 2023 | 16:02

Horoscopul zen cu Mariana Cojocaru. Ce mesaj are Universul pentru fiecare zodie VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscopul zen cu Mariana Cojocaru. Ce mesaj are Universul pentru fiecare zodie VIDEO EXCLUSIV
Horoscopul zen cu Mariana Cojocaru

Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 17:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube. Azi vom vorbi despre horoscopul zen, ceva atipic și interesant! Astăzi vorbim despre cum atragi liniștea sufletească și pacea interioară, care este secretul unificării minții cu trupul, pentru binele suprem și mediul în care trăiești, secretul echilibrului și al bunăstării.

Horoscopul zen cu Mariana Cojocaru

Zen este un mod prin care poți atrage liniștea sufletească și pacea interioară, iar starea se obține pe mai multe căi. Atunci când dorim să atingem această stare trebuie să ne relaxăm, este primul pas important. Detașați-vă de probleme pentru a putea stabili corelația, unificarea dintre minte și trup. Trebuie să uitați de probleme pentru a atinge zenul, care vă ajută sănătatea fizică și psihică. Trupul și mintea trebuie să fie mereu în armonie. Respirați curat, trageți aer în piept, numărați până la 10 și expirați tot aerul. Trebuie să folosiți tot plămânul la această operație. Respirația este esențială în acest procedeu.

Fiți pozitivi, zâmbetul vă trădează dacă sunteți în starea potrivită. Al cincilea loc care vă ajută să atingeți zenul este mediul, care trebuie să fie o oază de liniște pentru interior, dar și exterior. Trebuie să echilibrați tot ce aveți, să folosiți și feng shui-ul pentru a atinge armonia în casă și zenul în suflet. Aceste tehnici pot fi aplicate și la birou, în firmă sau alte locuri pe care le frecventați des.

Un astfel de horoscop se vrea un soi de îndrumare, de cale către un capitol care ține de căile de vindecare. Când vorbim de relaxare, detensionarea unei stări, a unui fapt, a unei bombe, intrăm într-o zonă mult mai plăcută. Ne adaptăm la ceea ce vrea și Universul de la noi. El nu ne vrea agitați, invidioși, dușmănoși, exagerat de colerici, să călcăm pe cadavre, orgolioși. Dacă nouă ne este bine, le este și celor din jur și acel bine tot la noi se întoarce!

Berbec: vrea independență, va fi mândru

Horoscopul zen. Berbecul are echivalent Dragonul în zodiacul chinezesc. Vrea independență, va fi mândru, dar binevoitor. Dependenții pot avea probleme în dragoste în perioada următoare, dar și pe zona de carieră, business, străinătate.

Taur: caută căile spre înțelepciune

Taurul are echivalent Șarpele în zodiacul chinezesc. Caută căile spre înțelepciune și cunoașterea misiunii sale din această viață, conform axei Dragonului la naștere.

Horoscopul zen. Gemeni: activi și aventuroși, atrag puterea

Gemenii au echivalent Calul în zodiacul chinezesc. Sunt activi și aventuroși, puterea poate fi atrasă doar din corectarea energiilor.

Rac: să fie calm și temperat, altfel strică tot

Racul are echivalent Capra sau Oaia în zodiacul chinezesc. Trebuie să fie calm și temperat în perioada următoare, altfel riscă să strice și ce a construit deja. Fiți foarte atenți, tot ce construiți trebuie să fie foarte solid.

Leu: trebuie să reziste tentațiilor sentimentale

Horoscopul zen. Leul are echivalent Maimuța în zodiacul chinezesc. Trebuie să fie foarte rezistent și, mai ales, să reziste tentațiilor sentimentale. Va trebui să lucreze mult la sănătatea lui de structură karmică, acolo lucrurile pot scăpa de sub control.

Horoscopul zen: mesajul Universului

Fecioară: foarte secretoase, sfătoase, atente

Fecioara are echivalent Cocoșul în zodiacul chinezesc, un soi de ceas deșteptător. Dă vești și avertizează atunci când este cazul. Aveți înscris, în perioada care urmează, că veți fi mai secretoase, foarte confidențiale, sfâtoase, articulate și foarte atente la nevoile celor din jur.

Horoscopul zen. Balanță: loiali și protectivi, luptători

Balanța are echivalent Câinele în zodiacul chinezesc. Câinele care nu mușcă, latră, și invers. Sunteți loiali și protectivi în perioada următoare, luptați pentru o cauză, un scop al vostru, care pare să fie și justificat.

Scorpion: diplomație și stabilitate

Scorpionul are echivalent Mistrețul sau Porcul în zodiacul chinezesc. Diplomație și stabilitate, căutați stabilitatea cu orice preți și, uneori, o căutați cu lumânare. Sau căutați un ajutor de specialitate, un sfătuitor care să știe, să vă îndrume pas cu pas spre atingerea unui obiectiv, care poate să fie chiar interior.

Săgetător: caută un ajutor ca punct de sprijin

Horoscopul zen. Săgetătorul are echivalent Șobolanul în zodiacul chinezesc. Fiind semn zodiacal dublu, unul va fi foarte cuminte, singur, cu ideile sale fixe, dar stabile, statornice; altul e ca valul, practic neastâmpărat, jucăuș, caută să se folosească în perioada care urmează de alții. Probabil caută un ajutor, un suport, un sprijin real.

Capricorn: schimbători pentru a atrage rezultatele dorite

Capricornul are echivalent Bivolul în zodiacul chinezesc. Schimbarea caracterului pentru a atrage cât mai mult bine. Ține de o mască pe care puteți să o afișați în așa fel încât să fiți percepuți ca niște persoane simpatice, joviale, descurcărețe. Pe dealtă parte, poate fi vorba de un caracter morăcănos, puțin melancolic, pesimist, și care trebuie să schimbe ceva în punctele esențiale. Este o chestiune importantă!

Horoscopul zen. Vărsător: onoare, moralitate, tendința de a fi protectori

Vărsătorul are echivalent Tigrul în zodiacul chinezesc. Onoarea și moralitatea sunt în vizor în perioada următoare, dar și pasiuni și tendința de a fi foarte protectori cu cei din jur. Există și varianta subsidiară, care destabilizează și poate să spună despre lipsa de moralitate, nonconformismul în amor. Dar acolo este altceva.

Citește și: Horoscopul mitologic cu Mariana Cojocaru. Ce legendă sau zeitate îți patronează semnul zodiacal

Pești: dorința de altruism vă poate distrage atenția

Peștii au echivalent Iepurele sau Pisica în zodiacul chinezesc. Dorința de altruism, faptul că sunteți foarte sensibili și atenți la nevoile celor din jur ar putea să vă distragă atenția. Atunci când ești darnic, milos, mărinimos, abia atunci se spune că ești om în adevăratul sens al cuvântului. Peștii care nu știu să își plece capul pe umărul cuiva sau nu acceptă ca cineva să le spună un păs, un of, practic nu sunt Pești, ci sunt atipici și aparțin unei alte zodii. Așa au fost ei construiți în Univers. Egoismul este o caracteristică pe care nu ai voie să o întâlnești la Pești. Când împărțim zodiacul, la final, această zodie ia pe umeri toată durerea și povara lumii. E singura zodie care știe ce să facă, unde să ducă această povară, cum să o elibereze, eliberându-se pe ea! Starea de bine nu ți-o dă decât faptul că ai făcut acea mare faptă, stare de bine. Practic, când faci bine altuia îți faci bine ție. Cei care nu funcționează așa sunt naivi, au impresia că, nelăsând pe altul să își spună oful, se protejează. Dar nu e așa! Peștii trebuie să țină cont de suferință la nivel micro și macro, să întindă o mână de ajutor celor care sunt la necaz. Măcar să îi asculte, necriticând și găsind căi de a-le linge rănile.

Citește și: Horoscop săptămâna 25 septembrie-1 octombrie cu Mariana Cojocaru. Astrele au vești crunte pentru o zodie

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Rubrica AstroSpecial este prezentată de astrologul Mariana Cojocaru, în exclusivitate pentru Playtech Știri, în fiecare zi de vineri, la ora 17:00 pe site, pe Facebook și pe canalul nostru de YouTube.
Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro