28 iun. 2023 | 15:31

Horoscopul zeilor. Ce creatură mitologică ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Cine este Venus, zeiţa iubirii

Horoscop
Horoscopul zeilor. Ce creatură mitologică ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Cine este Venus, zeiţa iubirii

Personalitatea fiecărei zodii este una diferită. Nativii au și plusuri și minusuri. Puțini știu că, în funcție de aceste trăsături, li se atribuie o creatură mitologică. Fiecare zodie are un zeu în spate. Află cu ce zeitate este asociată zodia ta.

Berbec

Cu toții știm că berbecii sunt semne zodiacale care pun punctul pe i atunci când e nevoie. Din acest motiv, aceștia sunt asociați cu Ares și Marte, zeul războiului și al pasiunii. Nativii acestei zodii vor lupta mereu pentru obiectivele lor.

Taur

Taurii sunt zodii de pâmânt. Nativii acestei zodii sunt rezervați. Însă, dacă reușești să te apropii de ei vei afla că sunt niște partenerii ideali, care vor face orice să-și apere familia. Din acest motiv, aceștia sunt asociați cu Venus, Zeița Iubirii.

Gemeni

De multe ori, gemenii reușesc să se remarce prin ideilor bune pe care le au. Perspectiva lor unică le aduce numai câștiguri, atât pe plan personal cât și pe cel profesional. În spatele acestei zodii, stă Hermes și Mercur, zeul mesageriei, al comunicării și al inteligenței.

Rac

Racii sunt zodii emoționale și sunt guvernați de Lună. Această planetă sporește romantismul. Racii vor face orice să lupte pentru familia lor. Nativii acestei zodii sunt asociați cu Artemis și Diana, zeița vânătorii și a lunii.

Leu

Leii sunt semne de foc, foarte disciplinate. Însă, în timpul liber aceștia își dau frâu liber imaginației. În spatele acestei zodii se află Apollo, zeul soarelui, al artei și al frumuseții.

Fecioară

Fecioarele sunt niște zodii foarte practice. Nativii acestei zodii sunt modești. La rândul lor, acestea sunt asociate cu Ceres și Demeter, zeița recoltelor și a fertilității pământului.

Balanță

Balanțele sunt cele mai echilibrate zodii. Felul lor a de a fi și motivația lor de căuta dreptate le va aduce armonie în viață. Acestea sunt văzute ca niște zeițe ale iubirii, frumuseții și armoniei, precum Afrodita și Venus.

Scorpion

Scorpionul reușește să atragă oameni în jurul lor datorită personalității lor misterioase. Nativii acestei zodii vor face orice pentru a-și aștinge scopurile. Scorpionul este văzut drept Hades și Pluto, zeul subpământean, al puterii și al transformării.

Săgetător

Ca și racii, aceștia sunt asociați Artemis și Diana, zeița vânătorii și a lunii. Săgetătorii sunt asociați cu această zeiță deoarece au personalitate puternică, independentă, greu de supus, în permanență mișcare și activitate.

Capricorn

Capricornii sunt zodii competitive. Însă, ambiția combinată cu perfecționismul acestei zodii  îi vor propulsa în carieră. Acest nativ este asociat cu Saturn, zeul timpului, al responsabilității și al muncii.

Vărsător

Vărsătorii se pot remarca prin ideile lor geniale. Nativii acestei zodii iubesc să muncească dar și să petreacă timp cu familia. Din acest motiv, aceștia sunt asociați cu Uranus, zeul cerului și al inovației.

Pești

Peștii sunt zodii de apă și sunt guvernați de planeta Neptun, planeta care sporește imaginația. În spatele acestei zodii se află zeul mării, al viselor și al misticismului.

Citește și: Horoscop 28 iunie 2023. Zodia care se confruntă cu probleme în plan personal

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro