25 aug. 2023 | 14:02

Horoscopul săptămânal 28 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru. Zodia cu risc mare de accidente VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscopul săptămânal 28 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru. Zodia cu risc mare de accidente VIDEO EXCLUSIV
Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Soarele s-a instalat deja comod în Fecioară și ne face mai pragmatici, mai raționali, mai pământeni, mai ancorați în realitate. Tranzitele planetare din săptămâna 23 august–3 septembrie 2023 sunt foarte importante și valoroase, ele se potrivesc la toate zodiile, ca și interpretări previzionale. De acolo vă puteți face un tablou de ansamblu a ceea ce trebuie să vină.

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie 2023

În perioada următoare, Marte va intra în Balanță, părăsind zodia Fecioarei. Veți fi mai detensionați, deși vine o perioadă în care lucrurile sunt destul de tensionate. Marte în Balanță este în cădere, se manifestă cel mai puțin, are cea mai slabă putere și influențează, teoretic, mai blând. Ca o mănușă de catifea peste una de armură, din fier! Nu putem să stăm nici relaxați, dar nici să ne culcăm pe o ureche.

Marte, zeul războiului, va primi mesaje astrovibraționale de la karma negativă din Balanță, deci e într-o zonă extrem de sensibilă și vulnerabilă. În general, Marte îi face pe cei duri mai diplomați, dar de data aceasta nu este cazul. Din vară, se schimbă lucrurile la scară mondială și tensiunile nu s-au diminuat, ci au căpătat un nou contur.

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru. Gâlceava economică este mai amplă decât ceea ce vedem noi pragmatic și va trece într-o nouă etapă, atât în plan micro, cât și macro. Zona terestră va căpăta noi valențe, agresivitatea marțiană, care trebuie temperată în Balanță și dusă la masa tratativelor datorită karmei negative, va avea un alt contur și diverse forme. La nivel de individ, dacă altă dată Marte în Balanță îl tempera și pe cel mai agitat om, acum ne așteptăm la agresivitate în toate formele ei. Totul poate escalada, până la violența în familie. Zodiile vizate sunt Balanța, Berbecul, Leul, Fecioara, Peștii.

Mercur retrograd în cuadratură cu Vesta din Gemeni, pentru cei cuminți și puri, cu frică de Dumnezeu, îi va face să pară ciudățenii în ochii altora. Aceștia trebuie să aibă o moralitate exemplară pentru că doar așa vor avea trepte deschise spre cer. Mesajul astrelor sună așa: dacă persoana care zboară din floare în floare, ca o albinuță, va avea de pătimit, deși nu realizează crezând că viața trebuie trăită la maximum, să o trăiască la maximum. E important ca fiecare om să își îndeplinească misiunea cu care a fost investit, să activeze sau să stingă karma, patimile trecutului, doar trăind, gândind și încercând să găsească căile prin care trebuie să se șlefuiască precum un diamant brut.

Horoscopul săptămânal cu Mariana Cojocaru

Berbec / Ascendent Berbec

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru. Marte în Balanță, în tranzit prin cea de-a șaptea casă a horosocopului vostru general, anunță tensiuni în paradis pentru nativii din zodia Berbec. Atenție la sentimente, familie, copii! Risc de dispute, de certuri, de separări, divorț, deci stați oarecum pe destin, cu sabia lui Damocles deasupra capului.

Taur / Ascendent Taur

Marte, care e piesa centrală ca și evoluție în săptămâna următoare, va fi la voi în tranzit pe cea de-a șasea casă a horosocopului vostru general. Veți scoate sănătatea la rampă, veți merge la control. Risc de intervenții chirurgicale, ORL, stomatologice, risc de accidente și de luxații. Atenție la neatenție!

Gemeni / Ascendent Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, cuadratura asteroidului Vesta cu Mercur retrograd din Fecioară susține cuminții zodiei, de tip Polux, și îi virusează pe cei de tip Castor. Au legătură cu cei doi copii din mitologie, Castor și Polux, care erau frați și aveau tipologii complet diferite. Polux are structură saturniană și Castor are structură marțiană. Fiți cu băgare de seamă, pot apărea diverse tensiuni. La bază trebuie să fie cumințenia și înțelepciunea sau dorința de a arăta că sunteți într-un fel când, în realitate, sunteți în alt fel.

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie. Rac / Ascendent Rac

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru. Marte în tranzit prin Balanță, în cea de-a patra casă a horosocopului vostru genera într-o zodie cardinală, vă aduce tot soiul de dileme existențiale. Acestea nu vă dau pace și, până nu veți înțelege de ce ați ajuns în situația asta, nu veți știi să le depăsiți.

Leu / Ascendent Leu

Pentru nativii din zodia Leu, apar înscrise tot soiul de conflicte, dispute, certuri, probleme de comunicare. Apare un risc de accidente la deplasări scurte, în mod deosebit, dar poate apărea și la cele lungi. Cei mai mulți pot avea probleme de comunicare, fie în scris, fie în zona examenelor, testelor, probelor existențiale.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Fecioara va fi marcată în continuare de acest Mercur retrograd, dar faptul că Marte pleacă și intră în Balanță mai detensionează puțin. Marte tot ațâță spiritele, pune paie pe foc, nu făcea decât să îl împungă pe Mercur retrograd din spate, să îl facă să fie și mai năzbâtic. Prin urmare, Mercur retrograd vă poate da planurile peste cap, rătăciri, întârzieri, tensiuni mocnite, discuții care vin din trecut. Se pare că acolo anumite discuții au fost lăsate de izbeliște și acum se reactivează.

Horoscop septembrie 2023

Balanță / Ascendent Balanță

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru. Lucrurile nu sunt de ici, de colo! Crește în intensitate și în amplitudine presiunea care vine datorită karmei negative cu planetele care, ușor, ușor se vor aduna – pe rând – în constelația Balanței, nu fac decât să vă atenționeze. Agitați, agitație, din ce în ce simțiți că ceva vi se pregătește. Ține doar de fiecare individ în parte cum i se pregătește și de ce i se pregătește, pentru că intrăm într-o zonă de bilanț și lucrurile nu vă vor lăsa indiferenți.

Scorpion / Ascendent Scorpion

Nativii din zodia Scorpion pot avea dispute pe carieră și la locul de muncă. Marte este cel de-al doilea patron al lor, după Pluto, cel de-al treilea fiind Lilith, care este în Leu și nu stă tocmai bine acolo. Aceste dispute se pot lăsa cu răni, discuții în contradictoriu, tensionate, care pot să escaladeze, să ducă spre conflicte. Alți nativi pot avea afecțiuni cronice, cu o presiune mare asupra sănătății.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au nevoie de un suport afectiv deosebit, au nevoie de persoane care să îi inspire, care să le deschidă anumite căi și orizonturi. În momentul în care Marte intră în Balanță, e clar că îi vor pune în tot felul de situații. Se vor gândi că trebuie să facă puțină curățenie în agenda telefonică, în lista de persoane influente, cine îi ajută și cine nu. Vor cere ajutorul persoanelor pe care în trecut nu le-au ajutat, dar așteaptă un sprijin și mizează foarte mult pe norocul lor providențial. Lucrurile vor fi destul de agitate, dar să sperăm că Marte nu va avea puterea să pună stăpânire pe destinul lor. Mai poate anunța tensiuni pe relațiile cu copiii sau cu rudele apropiate, dar și în plan sentimental pentru relațiile tinere.

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie. Capricorn / Ascendent Capricorn

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru. Este o săptămână foarte importantă pentru nativii din zodia Capricorn. Pe mijlocul cerului apare un plus de ambiție și determinare datorită lui Marte care intră în Balanță. Vor dori să fie un soi de justițiari. Pozitiv pentru Capricorn, Marte poate să aducă un nou proiect profesional, care poate să fie chiar de durată scurtă, iar negativ se poate merge înfrânat, se poate opri din evoluție sau poate să îi fie deturnat un demers.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt puși în gardă de Marte, trebuie să fie cu ochii în patru, atât la drum, pe relația cu străinătatea, dacă merită sau nu să faceți anumite demersuri în acest sens sau ține de examene. Unii la propriu, care să țină de școală sau de studii superioare, de reorientare profesională, la alții pot exista probe, teste, interviuri, fiecare cu ce se confruntă și ce vrea să facă nou.

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie. Pești / Ascendent Pești

La Pești se conturează tot soiul de controale, reglare de conturi sau probleme cu autoritățile, reglare care implică acte și alte chestiuni importante, autorizații, moșteniri, contracte. Se activează un sector astral foarte vulnerabil pe destin pentru că este zona de risc care trebuie calculat, cumpătat, măsurat. Marte poate să activeze cea de-a opta casă care este denumită generic și casa morții. Nu înseamnă că mori! Sensul este ca la pasărea Phoenix, care moare și renaște din propria cenușă. Ceva se închide și altceva vi se pregătește.

Citește și: Horoscopul culorilor cu Mariana Cojocaru. De ce ești atras de o anumită nuanță și ce înseamnă asta 

Horoscopul săptămânal 23 august–3 septembrie cu Mariana Cojocaru. Cum vă faceți voi temele, cum încheiați voi, dacă ați respectat regulile impuse și aranjate de Univers e alegerea voastră. Toate vin ca aspecte, te pun să rezolvi dacă nu ai rezolvat și te pun să te duci mai departe. Acum vin și soluționări din trecut, din prezent și toate se adună în cascadă. E vorba de facturi neachitate la timp, reeșalonări, credite, care vin cu impact maxim pe zona personală, de familie, discuții care apar de la bani sau țin de faptul că nu ai știut să te organizezi. Se poate întâmpla, deși Peștii sunt mai organizați decât multe zodii și își iau din timp măsuri de precauție. Dar Marte vine și îi ațâță, îi ambiționează, ca să soluționeze lucrurile, ca acestea să nu rămână de izbeliște.

Citește și: Horoscopul incompatibilității în dragoste cu Mariana Cojocaru. Cu ce zodii nu te vei potrivi în vecii vecilor

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook.
Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro