27 ian. 2024 | 14:34

Horoscopul runelor până pe 4 februarie 2024. Mihai Voropchievici anunță zodia care are mare noroc, va da lovitura

Horoscop
Horoscopul runelor până pe 4 februarie 2024. Mihai Voropchievici anunță zodia care are mare noroc, va da lovitura
Horoscopul runelor până pe 4 februarie 2024. Mihai Voropchievici anunță zodia care are mare noroc, va da lovitura

Horoscopul runelor până pe 4 februarie 2024. Previziuni complete pentru prima săptămână din luna februarie, oferite de celebrul numerolog Mihai Voropchievici. O zodie va avea noroc mare în perioada următoare. Urmează o lună aglomerată din punct de vedere astral, plină de evenimente neprevăzute.

Horoscopul runelor până pe data de 4 februarie 2024

Berbec

Nativii Berbec vor da lovitura în prima săptămână din februarie. Vor avea o rună extraordinar de promițătoare, care le va aduce mari satisfacții. În plus, ceva magic se va petrece în viața lor și vor avea parte de lucruri la care nici măcar nu se așteptau.

Taur

Pentru Tauri se anunță o călătorie mai lungă sau mai scurtă, în funcție de finanțele disponibile. Așadar, runele le recomandă să fie pregătiți și să aibă bagajele făcute, scrie fanatik.ro.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie pregătiți pentru schimbări radicale la începutul săptămânii următoare. Nativii vor avea surprize pe toate planurile, atât în viața personală, cât și pe plan profesional. Vor apărea tot felul de situații benefice pentru Gemeni. E cazul să profite de ele!

Rac

Racii se vor enerva la culme, dar sfatul runei este să-și păstreze calmul și să se calmeze. Deși lucrurile se precipită la început, totul se aranjează în săptămâna următoare. Calm și răbdare!

Leu

Pentru Lei va urma o perioadă plină de evenimente plăcute. Vor primi un mesaj extraordinar de interesant și important, care le va aduce zâmbetul pe buze.

Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să fie mai prudente în prima săptămână din februarie. Lucrurile neplăcute le pândesc la orice colț, așa că prudența este recomandată în acest sens.

Balanță

Balanțele singure vor ave parte de ceva nou, o relație nouă, pasională, plină de iubire. Pentru nativii care sunt deja în cuplu, se anunță clipe minunate în doi. Nu uitați, dragostea e binevenită la orice vârstă și la orice oră.

Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă mai mult răbdare și să nu mai forțeze mâna norocului. Pentru acești nativi, totul va decurge conform dorinței Universului. Luna februarie le aduce numai oportunități mari.

Citește și: Horoscop Urania până pe 2 februarie 2024. Zodia care primește protecție divină

Săgetător

Săgetătorii au planuri mari: ori se mută din locuință, ori își schimbă locul de muncă. Se vor afirma pe plan profesional, așa că runele îi susțin. Acești nativi vor acționa foarte favorabil orice vor alege.

Capricorn

Capricornii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, departe de persoanele toxice. Vor renaște din toate punctele de vedere, așa că runele sunt de partea lor. Nu trebuie să dea înapoi sub nicio formă!

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de schimbări mari pe 1 februarie 2024. Nativii de aer nu trebuie să-și mai facă griji de unele chestii neimportante, căci runele le surâd în această perioadă.

Pești

Peștii au nevoie constant de iubire în această perioadă. În plus, nativii vor avea bucurii mari, pentru că visele lor se vor împlini. Nu trebuie decât să aibă puțină răbdare!

Citește și: Zodia care va avea lumea la picioare în prima jumătate a anului. Cad bani din cer la fiecare pas

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Bucurie mare pentru Ileana Stana Ionescu! Soțul actriței ne-a dezvăluit marele secret
Click.ro
VIDEO Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră? Simulare realizată de un supercomputer NASA
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Noi locuri de muncă în România. O fabrică nouă se va deschide în curând
EVZ.ro
Ce se întâmplă dacă un om cade într-o gaură neagră. Rezultatele NASA sunt uluitoare
Spynews
A venit anunțul trist despre Florin Piersic. Medicii nu s-au mai ascuns
Capital.ro
Data la care Autostrada Bucureşti A0 s-ar putea lega cu autostrada A2
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
STAREA lui Florin PIERSIC, tot mai GRAVĂ! DECIZIA RADICALĂ a medicilor
Mediaflux
Trei zodii pentru care luna mai va fi decisivă. Apar schimbări radicale în viața lor, la care nu s-ar fi așteptat
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro