01 aug. 2022 | 11:08

Horoscopul runelor 1-7 august. Mihai Voropchievici, despre zodiile care vor avea griji multe

Horoscop
Horoscopul runelor 1-7 august. Mihai Voropchievici, despre zodiile care vor avea griji multe
Horoscopul runelor 1-7 august cu Mihai Voropchievici

Prima săptămână din luna august aduce multe surprize pentru reprezentanții horoscopului european. Runele îi veghează și protejează pe câțiva dintre nativi, potrivit spuselor numerologului Mihai Voropchievici. Ce ne așteaptă în următoarele zile, spune specialistul în astre.

Ce prevestesc runele în horoscopul 1-7 august 2022

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor trece prin schimbări incredibile. Vei avea parte de câteva vești care te vor tulbura, iar astrele îți recomandă să fii liniștit și să îți păstrezi calmul, deoarece toate se vor rezolva, eventual.

Taur

Vești bune pentru nativii din zodia Taur. Ai putea primi o sumă mare de bani, o mărire de salariu sau un bonus profesional, în urma performanțelor atinse la locul de muncă. Felicitări!

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, săptămâna viitoare va fi destul de agitată. Vei primi multe mesaje și vei comunica prin telefon cu persoane dragi pe care nu le-ai văzut demult.

Rac

Nativii din zodia Rac apelează la introspecție și lucrează mult la propriul psihic. Ai nevoie de o săptămână de respiro și vrei să te liniștești, să fii înconjurat de liniște și armonie. Nu vrei să socializezi prea mult.

Leu

Nativii din zodia Leu vor găsi rezolvarea la toate gândurile care îi frământă. Faci un consiliu de familie cu rudele și le spui tot ce ai pe suflet. Problemele se vor rezolva, dacă există comunicare.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se bucură de succes în următoarea perioadă.

„Fecioara va da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența ei. Deci, Fecioara merge din săptămână în săptămână mai bine și nu a mai pățit de mulți ani așa ceva.”, spune Mihai Voropchievici la Antena 3.

Balanță

Nativii din zodia Balanță se vor bucura de anumite schimbări în viața lor. Trebuie să fii pregătit pentru orice, atât în carieră, cât și pe plan personal.

Scorpion

E timpul să lași toate grijile deoparte, spun runele. Nativul Scorpion lasă trecutul în urmă și se bucură de fericirea supremă alături de partenerul de viață.

Săgetător

Nativul din Săgetător va avea parte de conflicte cu persoanele dragi, însă totul se va rezolva în câteva ore, spun astrele. Nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece vei găsi soluția potrivită.

Capricorn

În ceea ce-i privește pe Capricorni, Mihai Voropchievici anunță că nu trebuie să se mai neglijeze:

„Capriconului i-a venit rândul acum să-și consolideze el poziția. S-a cam lăsat în urmă, a muncit și a uitat să se mai iubească și pe el și să iasă să se afirme.

Deci, Capricornii își consolidează poziția în casă, acasă, adică în familie, în societate și la serviciu.”, spune numerologul.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător se simte foarte iubit de către persoanele dragi și va primi un cadou de neuitat, în curând.

Pești

Nativii Pești vor să plece la mare, să se bucure de un concediu binemeritat, după ce au muncit foarte mult în ultima perioadă. Te așteaptă o vacanță de 5 stele.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Cum a scăpat Hitler din Primul Război Mondial. Povestea soldatului care i-a cruțat viața: „Dacă aș fi știut cine era, nu l-aș fi lăsat să plece”
Click.ro
Cazul celor trei frați dați dispăruți: situația lor era în atenția autorităților. Tatăl lor, vizat de un ordin de protecție
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Primele imagini de la nunta secretă a artistei Theo Rose. Anghel a fost doar cu ochii pe ea
EVZ.ro
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Spynews
A murit un nume uriaș. A decedat în această dimineață. Drum lin, maestre!
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Video halucinant! Copiii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian au fost filmați! Nimeni nu știe nimic de ei. Ce spun pe înregistrare / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro