21 feb. 2024 | 09:05

Horoscopul păsărilor. Ce viețuitoare ți se potrivește, în funcție de zodie

Horoscop
Horoscopul păsărilor. Ce viețuitoare ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscopul păsărilor

Astrologii au analizat cele mai importante trăsături ale fiecărui semn zodiacal și au făcut comparații inedite. Astfel a fost creat horoscopul păsărilor. Află, din rândurile de mai jos, ce viețuitoare ți se potrivește, în funcție de zodie.

Horoscopul păsărilor – Berbec

Pasionali, ambițioși, încăpățânați, uneori înverșunați, nativii Berbec pot fi asemănați unui șoim, o pasăre ce domină cerul datorită naturii sale intense și independente. Acest prădător cu pene este cunoscut pentru tenacitatea și atitudinea sa riguroasă.

Taur

Taurii sunt renumiți pentru gusturile rafinate, eleganță și delicatețe. Asemeni lor, pasărea colibri iubește frumosul și este o viețuitoare caraterizată de devotament. Atât Taurii cât și păsările colibri pot deveni agresivi când sunt provocați.

Gemeni

Guvernați de Mercur, cei născuți în zodia Gemeni sunt caracterizați de curiozitate infinită. Sunt persoane comunicative, jucăușe, foarte inteligente, ce reușesc mereu să îi surprindă pe cei din jur, la fel cum o fac papagalii.

Horoscopul păsărilor – Rac

Zodia Rac este asociată cu căminul, familia, loialitatea, spiritul matern. În aceste condiții, nu ar trebui să fie nicio surpriză că mulți îi compară pe acești nativi cu barza.

Leu

Ce pasăre adoră să fie mereu în centrul atenției, să fie admirată, la fel ca nativii Leu? Păunul, cu penajul său intens colorat și spectaculos.

Fecioară

Tăcuți, analitici, meticuloși, nativii Fecioară au multe trăsături în comun cu bufnița.

Te-ar putea interesa și: Cel mai bun loc de muncă pentru fiecare zodie din horoscop. Care este jobul ideal pentru Lei sau Scorpioni

Horoscopul păsărilor – Balanță

Rozul este una dintre culorile ce aduc noroc zodiei Balanță. Mai mult, atât acești nativi cât și exemplarele de flamingo formează prietenii bazate pe trăsături de personalitate, caută să îi admire pe cei din jurul lor.

Scorpion

Corbul este sufletul pereche înaripat al nativilor Scorpion. Această pasăre elegantă și capricioasă exemplifică perfect energia misterioasă și înclinația pentru tabu ce îi caracterizează pe cei născuți în acest semn al zodiacului.

Săgetător

Atitudinea optimistă și energia zbuciumată a Săgetătorilor sunt contagioase, oamenii adoră să stea în preajma lor pentru că aduc voie bună oriunde se află. Din acest punct de vedere, sunt asemănători tucanului – o pasăre prietenoasă și jucăușă.

Horoscopul păsărilor – Capricorn

Ca lider direct și asertiv, energia Capricornului se potrivește cel mai bine cu vulturul, o pasăre ce simbolizează neînfricarea și tenacitatea.

Te-ar putea interesa și: Cele 3 zodii care au inimă de piatră. Nu te poți apropia niciodată de ele

Vărsător

La fel ca nativii Vărsător, cucul preferă izolarea, este distant, greu de studiat.

Pești

Ca semn de apă, zodia Pești este asociată adesea cu tărâmul spiritelor. Are înclinație spre metafizic, iar corespondentul său în lumea aviară ar putea fi cardinalul. Se spune că această pasăre ar putea duce mesaje de pe tărmânul celor care nu mai sunt în viață.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Pensia lui Isărescu s-a dublat. Venitul guvernatorului BNR, uriaș
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se confiscă banii românilor. S-a dat lege pe 10 mai: Direct la pușcărie, indiferent de sumă!
Capital.ro
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Peştii au fericire şi succes, Berbecii renasc şi au dorinţă de libertate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro