18 nov. 2021 | 09:11

Horoscopul maritim. Ce semn acvatic esti, în funcție de zodie

Horoscop
Horoscopul maritim. Ce semn acvatic esti, în funcție de zodie
Ce semn acvatic te reprezintă

Horoscopul maritim este special, așa că trebuie neapărat să știi ce semn ești în funcție de data la care te-ai născut. Astfel, o să vezi ce trăsături și calități ai, dar și care sunt punctele tale slabe. Mulți nativi au fost înzestrați cu energie și vitalitate, în timp ce alții excelează în orice domeniu!

Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea ‘Adevăruri ascunse’ un alt tip de horoscop, care îți poate prezenta ce semn acvatic ești. Denumirile din zona mării te pot ajuta să îți dai seama cum trebuie să procedezi de acum încolo pentru a ajunge pe culmile succesului.

Cârma (21 martie – 20 aprilie)

Nativii care au acest semn au parte de o capacitate extraordinară de cunoaștere, explorare și concentrare. Aceștia se bucură de energie spiirtuală și fizică, așa că reușesc să deschidă orice drum prin veselia de care dau dovadă. Ei nu pot să treacă neobservați.

Far (21 aprilie – 21 mai)

Cei care au acest semn sunt stabili și siguri pe ei, așa că multe persoane vor să stea în jurul lor pentru că inspiră încredere. Ei iubesc dreptatea și o să aleagă mereu o cale cât se poate de curată, fiind sufletiști, pragmatici, rafinați și fermecători. Nu le plac schimbările, așa că trebuie să învețe să fie mai flexibili.

Val (22 mai – 21 iunie)

Nativii adoră noutățile și experiențele inedite. Ei se pot adapta la orice situație limită, având capacități de regenerare. Aceștia se simt extrem de bine atunci când se află într-un grup, așa că o să absoarbă orice informație pentru a da mai departe tot ce au aflat.

Scoica (22 iunie – 22 iulie)

Cei care se bucură de acest semn sunt legați de familie, iar casa lor trebuie să fie în preajma unei ape. Ei sunt talentați și sufletiști, așa că o să le ducă dorul persoanelor dragi dacă ele sunt departe. Aceștia trebuie să lucreze la sensibilitate și vulnerabilitate de-a lungul vieții.

Ancora (22 iulie – 22 august)

Ancora se numără printre unele semne zodiacale care vor să conducă. Cei care au acest semn sunt adevărați lideri, însă au tendința de a fi fixiști, ținând la propriul sistem de valori. De asemenea, iubirea este cea mai importantă pentru ei, așa că o să o caute încă de la începutul vieții.

Stea de mare (22 august – 21 septembrie)

Acești nativi trăiesc responsabil până și plăcerile pe care le au, dorindu-și să aibă parte de ordine și disciplină. Ei oferă afecțiune și iubire ori de câte ori au ocazia, fiind înzestrați cu o cunoaștere profundă a sinelui, dar și a celor din jur.

Corabia (22 septembrie – 22 octombrie)

Cei care se bucură de acest semn o să caute toată viața echilibrul, fără să se lase zdruncinați de valuri. Ei sunt buni cu ființele din jur și au o capacitate imensă de empatie. Aceștia se înconjoară doar de lucruri frumoase și valoroase.

Meduza (23 octombrie – 21 noiembrie)

Misterioșii zodiacului au acest semn! Ei sunt enigmatici și preferă să nu își dezvăluie gândurile, însă se comportă extrem de frumos cu persoanele din jurul lor. Aceștia dau dovadă de îngăduință și blândețe, însă au o tărie imensă de caracter atunci când vine vorba de situații de criză.

Busola (22 noiembrie – 20 decembrie)

Acești oameni au parte de un spirit liber, sunt independenți, au un suflet mare și vor să cunoască lumea. Ei o să facă orice pentru a acumula cunoștințe și a ajuta și alte persoane să devină ca ei. Nu se tem de aventuri și sunt mereu gata să descopere ceva nou!

Albastrul mării (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cei aflați sub acest semn au parte de personalități complexe și complete, așa că o își schimbe comportamentul în funcție de ce se întâmplă în jurul lor. Ei au fost înzestrați cu forța brută a mării, așa că sunt puternici, maturi și o să facă orice pentru a ajunge exact unde își doresc.

Pescărușul (20 ianuarie – 18 februarie)

Acești nativi iubesc libertatea și nimic nu le poate lua dorința de a descoperi orice este nou! Ei au fost înzestrați cu un spirit de nebunie, așa că aripile o să îi poarte către cele mai inedite aventuri. Nu se lasă subjugați sau controlați, așa că nu îi impresionează ideile altor persoane.

Briza mării (19 februarie – 20 martie)

Cei care se bucură de acest semn o să atragă doar lucrurile care îi fac mai buni. Ei au simțul umorului și sunt generoși, însă au fost înzestrați și cu o doză puternică de modestie. Aceștia adoră oamenii și o să ajute pe toată lumea, așa că sunt îndrăgiți de cei din jur pentru calmitate și sinceritate.

Parteneri
Ce a scris Florin Piersic junior în timp ce tatăl său este în spital. Mesajul său a stârnit un val de reacții
Redactia.ro
Regula care se va aplica în toate hotelurile. Schimbarea va afecta unitățile de cazare din România
Click.ro
VIDEO Ce se întâmplă când cazi într-o gaură neagră? Simulare realizată de un supercomputer NASA
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Laurette a ajuns de nerecunoscut! Cum arată la 40 de ani și ce s-a apucat să facă pentru bani
Unica.ro
Secretul salarial, eliminat prin lege. Sumele acordate angajaților, făcute publice de companii
EVZ.ro
Florin Piersic, transferat chiar în aceste momente la Spitalul Foișor din Capitală, pentru o nouă operație! Imagini exclusive / PAPARAZZI
Spynews
Anunț teribil despre Florin Piersic. De ce se tem medicii: Nu este...
Capital.ro
Tiramisu delicios cu felii de cozonac. Așa poți salva dulcele tradițional rămas de la masa de Paște
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
STAREA lui Florin PIERSIC, tot mai GRAVĂ! DECIZIA RADICALĂ a medicilor
Mediaflux
El e Bogdan, tânărul veterinar care a fost găsit mort în propria mașină, pe o stradă din Pitești! S-a stins din viață din cauza depresiei / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro