01 nov. 2023 | 18:25

Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023. Zodia care va avea parte numai de obstacole în calea dragostei

Horoscop
Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023. Zodia care va avea parte numai de obstacole în calea dragostei
Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023

Pentru unii nativi, următoarele patru săptămâni le vor readuce în suflet fiorii unei noi povești de dragoste, alții însă nu vor fi la fel de norocoși. Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023 dezvăluie care este zodia care va avea parte numai de obstacole în calea dragostei.

Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023  – Berbec

Nu va fi o perioadă prea bună pentru cei născuți în zodia Berbec. Le va fi parcă mai greu ca oricând să își exprime trăirile și dorințele, se vor simți blocați. Adevăratul sprijin, pentru ei, va fi partenerul sau partenera de viață.

Taur

Iubirea plutește în aer pentru nativii Taur. Cei deja implicați într-o relație vor face un pas important către un viitor în doi. Potrivit astrologilor, în a doua parte a lunii, cei care sunt încă în căutarea jumătății au șanse mari să cunoască o persoană care îi va cuceri.

Gemeni

Pentru zodia Gemeni, luna noiembrie va fi marcată de sentimente puternice de dezamăgire. Acești nativi află că au fost trădați de cea mai importantă persoană din viața lor. Se simt nevoiți să ia o decizie drastică, punând punct unei relații de lungă durată.

Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023 – Rac

Cei născuți în zodia Rac se simt confortabil în rutina pe care și-au creat-o, însă parcă lipsește ceva din viața lor. Se vor înconjura de oameni noi, vor crea legături cu persoane deosebite.

Leu

Leii se vor bucura din plin de viață, în următoarele patru săptămâni. Se simt eliberați, mai creativi și încrezători ca oricând, iar o sursă importantă de fericire va fi chiar relația în care sunt implicați. Nativii singuri ar putea simți fiorii unei noi povești de dragoste spre finalul lunii noiembrie.

Te-ar putea interesa și: Ziua cu mare noroc din noiembrie 2023 pentru fiecare zodie. Va fi momentul vieţii lor, spun astrologii

Fecioară

În cazul zodiei Fecioară, următoarele săptămâni vor fi dedicate planurilor pentru reamenajarea locuinței. Alături de partenerul sau partenera de viață, își vor transforma viziunea în realitate.

Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023 – Balanță

Favoriții astrelor, fără doar și poate, vor fi nativii Balanță. În luna noiembrie, vor fi ca un magnet, reușind să atragă asupra lor toate privirile celor din jur. O întâlnire neașteptată poate fi începutul unui capitol fabulos, pe plan amoros.

Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023. Zodia care va avea parte numai de obstacole în calea dragostei

Foto: Profimedia

Scorpion

Printre favoriții astrelor se numără și cei născuți în zodia Scorpion. Sunt în plin proces de transformare, evoluează pe toate planurile, în special pe cel sentimental.

Săgetător

La pol opus se află zodia Săgetător. Acești nativi vor avea parte de numeroase obstacole în calea dragostei. Apele se vor liniști, din fericire, în a doua jumătate a acestei luni.

Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2023 – Capricorn

Luna noiembrie va fi plină de surprize pentru ei. Astrologii dezvăluie că au șanse mari să primească o propunere fabuloasă,  poate chiar o cerere în căsătorie.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul runelor în noiembrie 2023. Mihai Voropchievici anunță zodia care va avea cel mai mare noroc

Vărsător

Vărsătorii vor fi răsfățati de partenerul sau partenera de cuplu. Se bucură din plin de momentele petrecute împreună, reușind astfel să ducă relația la un alt nivel.

Pești

Pasiunea este cuvântul lunii pentru cei născuți în zodia Pești. Au parte de experiențe de neuitat alături de o persoană importantă.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Elena Udrea, mesaj tulburător de ziua fiicei sale
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro