Horoscopul dragostei. Zodiile care nu vor să audă de relații de lungă durată

Horoscopul dragostei. Zodiile care nu vor să audă de relații de lungă durată

Astrologia relațională se ocupă cu studiul predispozițiilor afective individuale și cu evaluarea potențialului unei relații. Printre nativi se numără unele semne ale zodiacului care pot menține o relație până la adânci bătrâneți, dar și altele care nici nu vor să audă de vreo apropiere durabilă.

Horoscopul dragostei. 6 zodii care nu vor să audă de relații de lungă durată

Dintre toate lucrurile care îi sperie pe oameni, cine ar fi crezut că și relațiile se află pe această listă. Mai mult, conectarea cu cineva la nivel emoțional sau intim poate fi de-a dreptul terifiantă pentru câțiva, ba chiar există oameni care vor face tot ceea ce pot pentru a o evita. Deși de neînțeles pentru unii, dacă lor le este mai ușor să treacă prin viață fugind de implicare și ferindu-se de amor, trebuie să respecți asta, fără să încerci să forțezi lucrurile.

Vărsător

Odată cu legarea relației vin sentimente și emoții, lucru deloc confortabil pentru Vărsător. Este o provocare pentru el să-și exprime sentimentele, iar situația devine cu atât mai grea pentru el când cineva la care ține este emotiv sau sensibil. De altfel, scopul Vărsătorului atunci când cineva se apropie de el este să se distanțeze, o metodă înșelătoare atunci când cineva are nevoie de sprijinul lui.

Gemeni

Ei se tem de relații și intimitate pentru că le este frică de tăcere, adică să fie atât de familiarizați cu cineva încât să nu mai fie nevoie de cuvinte. În completare, ei sunt îngroziți că, dacă nu vorbesc, își vor pierde ce au mai de preț: darul comunicării.

Capricorn

Inteligent, Capricornul folosește deseori munca drept o modalitate de a evita conexiunile. Lui îi este frică de faptul că va greși ceva dacă are o relație sau, și mai rău, că va fi rănit. Încăpățânat din fire, odată ce le-a intrat această idee în cap, este greu să o mai scoată.

Horoscopul dragostei. 6 zodii care nu vor să audă de relații de lungă durată
Horoscopul dragostei. 6 zodii care nu vor să audă de relații de lungă durată

Balanță

Nativii zodiei fug de relații pentru că simt că nu este suficient de bună ori pentru că e prea superficială pentru ceea ce-și doresc ei, anume o conexiune profundă. Ajung în acest punct pentru că, de cele mai multe ori, se lasă pradă frumuseții fizice, apoi își fac griji și pentru cea interioară.

Berbec

Teama lor cea mai mare este că se vor plictisi. De altfel, lor le este greu de crezut că petrecând mult timp cu persoana iubită nu duce la plictiseală și monotonie.

Săgetător

Pentru ei, relațiile vin cu angajamente, ceea ce este normal, dar înfricoșător pentru Săgetători. Nu vor să facă promisiuni de care nu sunt siguri că se pot ține de cuvânt, iar atunci când dau de greu în cuplu, dacă nu pot controla situația, ar vrea să se facă nevăzuți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI