16 sept. 2020 | 09:19

Horoscopul dragostei. Zodiile care nu vor să audă de relații de lungă durată

Știri generale
Horoscopul dragostei. Zodiile care nu vor să audă de relații de lungă durată
Horoscopul dragostei. Zodiile care nu vor să audă de relații de lungă durată

Astrologia relațională se ocupă cu studiul predispozițiilor afective individuale și cu evaluarea potențialului unei relații. Printre nativi se numără unele semne ale zodiacului care pot menține o relație până la adânci bătrâneți, dar și altele care nici nu vor să audă de vreo apropiere durabilă.

Horoscopul dragostei. 6 zodii care nu vor să audă de relații de lungă durată

Dintre toate lucrurile care îi sperie pe oameni, cine ar fi crezut că și relațiile se află pe această listă. Mai mult, conectarea cu cineva la nivel emoțional sau intim poate fi de-a dreptul terifiantă pentru câțiva, ba chiar există oameni care vor face tot ceea ce pot pentru a o evita. Deși de neînțeles pentru unii, dacă lor le este mai ușor să treacă prin viață fugind de implicare și ferindu-se de amor, trebuie să respecți asta, fără să încerci să forțezi lucrurile.

Vărsător

Odată cu legarea relației vin sentimente și emoții, lucru deloc confortabil pentru Vărsător. Este o provocare pentru el să-și exprime sentimentele, iar situația devine cu atât mai grea pentru el când cineva la care ține este emotiv sau sensibil. De altfel, scopul Vărsătorului atunci când cineva se apropie de el este să se distanțeze, o metodă înșelătoare atunci când cineva are nevoie de sprijinul lui.

Gemeni

Ei se tem de relații și intimitate pentru că le este frică de tăcere, adică să fie atât de familiarizați cu cineva încât să nu mai fie nevoie de cuvinte. În completare, ei sunt îngroziți că, dacă nu vorbesc, își vor pierde ce au mai de preț: darul comunicării.

Capricorn

Inteligent, Capricornul folosește deseori munca drept o modalitate de a evita conexiunile. Lui îi este frică de faptul că va greși ceva dacă are o relație sau, și mai rău, că va fi rănit. Încăpățânat din fire, odată ce le-a intrat această idee în cap, este greu să o mai scoată.

Horoscopul dragostei. 6 zodii care nu vor să audă de relații de lungă durată

Horoscopul dragostei. 6 zodii care nu vor să audă de relații de lungă durată

Balanță

Nativii zodiei fug de relații pentru că simt că nu este suficient de bună ori pentru că e prea superficială pentru ceea ce-și doresc ei, anume o conexiune profundă. Ajung în acest punct pentru că, de cele mai multe ori, se lasă pradă frumuseții fizice, apoi își fac griji și pentru cea interioară.

Berbec

Teama lor cea mai mare este că se vor plictisi. De altfel, lor le este greu de crezut că petrecând mult timp cu persoana iubită nu duce la plictiseală și monotonie.

Săgetător

Pentru ei, relațiile vin cu angajamente, ceea ce este normal, dar înfricoșător pentru Săgetători. Nu vor să facă promisiuni de care nu sunt siguri că se pot ține de cuvânt, iar atunci când dau de greu în cuplu, dacă nu pot controla situația, ar vrea să se facă nevăzuți.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro