12 mai 2020 | 11:00

Horoscopul dragostei în 2020. Care sunt zodiile norocoase în amor în acest an

Știri generale
Horoscopul dragostei în 2020. Care sunt zodiile norocoase în amor în acest an
Horoscopul dragostei 2020

Astrologii indică noile experiențe care sunt așteptate cu brațele deschise de către zodii. Ce li s-a pregătit acestora și ce gând le-a pus Cupidon? Îi așteaptă sau nu iubirea și sufletul pereche anul acesta?

Horoscopul dragostei 2020

Ești curios cum stai cu dragostea în funcție de zodii? Iată mai jos care este părerea strelor și care va fi parcursul tău pe plan amoros în cadrul acestui an! Horoscopul este bazat pe teoria că planetele au un efect puternic asupra celui care s-a născut într-o anumită lună, astfel că personalitatea ta și destinul sunt influențate de fazele lunii din ziua și luna sub care te-ai născut.  

Horoscopul dragostei pentru 2020

Horoscopul dragostei pentru 2020

Care sunt zodiile norocoase în dragoste de anul acesta?

Berbec – Interesul major va fi către carieră anul acesta și mai puțin spre partea sentimentală. Acest lucru nu înseamnă că vei elimina din viața ta flirtul sau relațiile de durată. Anul acesta experimentezi.

Taur – Zodia ta este impactată puternic de Venus în sectorul personal și rațional. Vei avea șansa să-ți schimbi total percepția despre iubire și vei avea tendința să te întorci în fosta relație, dar nu trebuie să o faci. Cauți pe cineva cu care să împarți aceeași filosofie și concepție, o persoană evoluată spiritual.

Gemeni – Gemenii se axează pe ei înșiși. Nu vor o relație de lungă durată, dar vor să se simtă în putere, cuceritori și mereu disponibili, astfel că nu se vor lega la cap cu un partener.

Rac – Nativii acestei zodii trebuie să fie foarte răbdători și să depună mult efort pentru a cuceri persoana dorită. Vor noi relații pline de pasiune și mister. Este exclus să ai aventuri.

Leu – Modul în care îți arăți iubirea e serios și sobru. Eși dispus ca anul acesta să muncești mai mult pentru o relație. Ai șansa să începi o relație de iubire cu un coleg sau superior, persoană cunoscută de la locul de muncă sau prin intermediul profesiei pe care o ai.

Fecioară – Ai parte de momente intense și provocări. E mult tumult pe plan amoros în ceea ce te privește. Există riscul să iluzionezi mai mult decât ar fi cazul și să crezi că ți-ai găsit sufletul pereche.

Balanță – Ești mai ristrictiv în ceea ce privește manifestarea iubirii, dar pe de altă parte faci ce faci și-ți consolidezi mai tare cuplul. Ești mai dornic pentru diverse experimente și ești atras de relații neconvenționale și de parteneri extrovertiți.

Scorpion – În ciuda posesivității caracteristice, vor deveni mai libertini și vor avea nevoie de independență în cuplu. Își doresc să experimenteze mult și pot intra în aventuri amoroase cu ușurință. Anul 2020 e unul în care vă desprindeți de trecut, indiferent de ce este vorba. Renunți la tot și o iei de la zero!

Săgetător – Ai multă energie și pasiune. Ești foarte determinat să îți consolidezi povestea de iubire. Cei aflați în relații solide au ocazia să se reîndrăgostească de partener, iar cei singuri încep relații cu persoane din anturaj.

Capricorn – Nu e un an ușor pentru tine din punct de vedede sentimental. Îîți dorește independență și libertate. Cei singuri fug o bună vreme de angajamente.

Vărsător -Dacă vorbim de cupluri solide, aceștia vor deveni părinți în scurt timp. Cei singuri, se vor bucura de flirt, experiențe de neuitat și aventuri sentimentale. Ești atras de o persoană din străinătate. Nu ți-ar strica o călătorie.

Pești – Cei singuri au ocazia să întâlnească o persoană care le va da viața peste cap, iar cei care sunt parte dintr-un cuplu vor reuși să scape de obișnuința care s-a așternut în ultimul timp. Cei care sunt dependenți emoțional și financiar de partener au ocazia să se desprindă în anul 2020, conform cancan.ro.

Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro