Horoscopul dragostei. Ce își dorește fiecare bărbat, în funcție de zodie, de la partenera lui!

Horoscopul dragostei. Ce își dorește fiecare bărbat, în funcție de zodie, de la partenera lui!
Horoscopul dragostei. Ce își dorește fiecare bărbat, în funcție de zodie, de la partenera lui!

Astrologii au deslușit unul dintre cele mai mari mistere. Iată ce își dorește fiecare bărbat de la partenera sa, în funcție de zodie. Răspunsurile astrelor sunt total neașteptate!

Horoscopul dragostei. Ce își doresc bărbații, în funcție de zodie, de la partenera lor

Ce își doresc bărbații? Este întrebarea pe care și-au pus-o milioane de femei, de-a lungul timpului. S-au scris cărți, articole, scenarii de film, s-au dat interviuri. De fiecare dată, ideile erau altele. Răspunsul ar putea să îl regăsim nu în ADN-ul masculin, ci în zodiac. Iată ce spun astrele despre dorințele fiecărei zodii în parte.

Horoscopul dragostei – zodia Berbec

Bărbații Berbec se lasă conduși de mândrie, de cele mai multe ori. Pentru el, dorința de a părea independent, imposibil de legat de o altă persoană, i-ar putea cauza probleme în relație. Nativii acestei zodii vor face tot ce le stă în putere pentru a-și ascunde nevoia de validare.

Horoscopul dragostei – zodia Taur

Taurul este carismaticul zodiacului. Bărbații Taur sunt romantici incurabili, aflați într-o continuă căutare a îndeplinirii obiectivelor pe care și le fixează. Ei vor câștiga mereu, folosindu-și șarmul caracteristic.

Horoscopul dragostei – zodia Gemeni

Bărbatul Gemeni tânjește după comunicare și înțelegere din partea partenerei de viață. Ei vor căuta mereu relații în care aceste aspecte vor fi la loc de cinste. În cuplu, Gemenii pot juca rolul celui mai bun prieten, fratelui sau iubitului, potrivit Adevărul.

Horoscopul dragostei – zodia Rac

Bărbatul Rac ar putea fi materializarea idealului masculin al multor femei. Caută să își facă un loc al lui, simte nevoia să se înrădăcineze undeva, alături de cineva. Bărbatul Rac caută stabilitate emoțională și afectivă.

Horoscopul dragostei – zodia Leu

Nativii Leu sunt mereu într-o competiție cu cei din jur. Atunci când vine vorba de relații și familie, bărbatul Leu va face tot ce îi stă în putere pentru a a demonstra că este partenerul „cel mai bun”, ajungând chiar să își provoace partenera la certuri pasionale.

Horoscopul dragostei – zodia Fecioară

Pentru bărbatul Fecioară, cel mai important aspect al unei relații este sentimentul că este util, că partenera sa are nevoie de el. Acești nativi caută mereu confortul.

Horoscopul dragostei. Ce își dorește fiecare bărbat, în funcție de zodie, de la partenera lui!
Horoscopul dragostei. Ce își dorește fiecare bărbat, în funcție de zodie, de la partenera lui!

Horoscopul dragostei – zodia Balanță

În general, bărbatul Balanță preferă liniștea, calmul. Cu toate astea, are reacții explozive, în situații haotice. Este unul dintre romanticii zodiacului, dar își dorește spontaneitate de la partenera sa.

Horoscopul dragostei – zodia Scorpion

Bărbații Scorpion sunt cei mai pasionali iubiți. Este zodia care face din seducție o artă și pe care partenerele vor lupta să îl aibă alături.

Horoscopul dragostei – zodia Săgetător

Bărbatul Săgetător va încerca mereu să schimbe acele puncte pe care le consideră slăbiciuni ale partenerei sale.

Horoscopul dragostei – zodia Capricorn

Bărbatul din zodia Capricorn se lasă cu greu dus de val, când vine vorba despre sentimente. Respectă femeile independente și caută să construiască relații solide. Este îngrozit de ideea că ar putea fi trădat.

Horoscopul dragostei – zodia Vărsător

Vărsătorii sunt rebelii zodiacului. Nativii bărbați caută mereu noutatea, șocantul, ineditul. Este mereu pregătit să facă gesturi impresionante pentru parteneră.

Horoscopul dragostei – zodia Pești

Bărbații Pești visează la iubirea pură. El caută o parteneră cu care are valori comune spirituale, dar și materiale.