Horoscopul dragostei 8-14 martie 2021. Zodia care va avea de înfruntat momente grele

Horoscopul dragostei 8-14 martie 2021

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 8-14 martie. Află previziunile astrelor pentru această săptămână pe plan sentimental. Cum îți va fi norocul?

Horoscopul dragostei 8-14 martie 2021

Berbec

Sensibilitatea ta este în alertă în intervalul menționat. Nu te supăra din cauza unei neînțelegeri și fii atent să nu devii prea brutal în discuțiile cu partenerul.

Taur

Ești în toiul unei schimbări care îți va face mult bine, ba chiar semnele acesteia se observă de acum, căci radiezi de fericire în această săptămână.

Gemeni

Spune ceea ce ai pe inimă pentru a nu avea îndoieli. Ești nevoit să faci eforturi pentru a rămâne în echilibru în această săptămână.

Rac

În cazul în care relația de cuplu se confruntă cu monotonia de ceva vreme, în această săptămână lucrurile se vor schimba în roz. De asemenea, vei avea și mai multe opțiuni de a petrece timpul împreună.

Leu

Astrele îți vor sări în ajutor în a te împinge să obții răspunsurile de care ai nevoie în această săptămână. Dacă ești singur, dezamăgirile se vor opri. Vei avea ocazia să întâlnești o persoană care îți va face cu ochiul.

Fecioară

Astrele îți veghează pașii. Simți mai intens totul, îndeosebi afecțiunea partenerului. Ca răspuns natural, îi oferi același lucru în schimb.

Balanță

Atmosfera din cuplu va fi vulcanică în această săptămână, dar în sensul bun al cuvântului. Pasiunea între tine și partener crește.

Scorpion

După cum visai de o vreme, în sfârșit îți trăiești iubirea cu multă pasiune, liniște și echilibru. Urmează o perioadă bună din punct de vedere sentimental și multe planuri împreună.

Săgetător

Nu vei avea o săptămână prea ușoară. Nu ești pregătit să dai uitării pe cineva, lucru care te îngreunează în a aduce ceva nou în viața ta.

Capricorn

Casa ta devine centrul activităților tale în această săptămână. Astrele te vor ajuta să fii mai atent cu privire la viața amoroasă.

Vărsător

Vei avea parte de fericire, momente frumoase și companie bună, iar relația ta funcționează sănătos. Tu și partenerul sunteți mai îndrăgostiți ca oricând.

Pești

Dacă ai avut recent parte de turbulențe în relație, acestea vor dispărea ori chiar se vor transforma în momente tandre. Ambii ați decis să lăsați de la voi și să faceți unele compromisuri pentru a fi fericiți împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI