25 ian. 2021 | 10:54

Horoscopul dragostei 25-31 ianuarie. Zodia care se îndrăgostește

Horoscop
Horoscopul dragostei 25-31 ianuarie. Zodia care se îndrăgostește
Horoscop dragoste 25-31 ianuarie

Astrele vin cu noi previziuni pentru cele 12 semne ale horoscopului. Ce indică specialiștii pentru zodii pentru perioada 25-31 ianuarie? Unul din nativi se îndrăgostește nebunește. Despre cine este vorba?

Horscopul dragostei 25-31 ianuarie

Berbec – Se anunță o încărcătură de influențe benefice. Destinul tău e posibil să se schimbe cu ocazia unei întâlniri care va deveni cu siguranță memorabilă. Trebuie să iei fiecare moment de bucurie. Ai parte de o descoperire uriașă în ceea ce privește partenerul.

Taur – Trebuie să iei taurul de coarne în ceea ce privește planul sentimental. Îți înțelegi mai bine realizările și așteptările și ești pe drumul cel bun în multe secțiuni. Ești îndrăzneț și îți place să nu aștepți să facă altcineva pasul cel mare. Ai abordări originale și foarte constructive care te vor aduce până în pânzele albe.

Gemeni – După orice noapte răsare din nou soarele! Lasă loc pozitivismului în viața ta și înțelege că dacă pasiunea nu mai este relevantă în cuplul tău, înseamnă că schimbarea uriașă pentru amândoi urmează să vină din ce în ce mai rapid. Ai toate șansele să-ți întâlnești sufletul pereche, dacă ești singur.

Rac – Nu te mulțumești cu puțin și vrei să-ți schimbi perspectiva în ceea ce privește dragostea. În timpul ăsta, cauți să dai sens vieții tale și privești spre lucruri din ce în ce mai mari. Nu sta pe loc dacă simți că ceva nu e în regulă în relația în care ești implicat acum. Vei găsi la un moment dat ce este al tău.

Leu – Lasă entuziasmul să te copleșească și bucuria să îți intre în casă! Vrei totul și pe bună dreptate, pentru că acum meriți. Simți că poți muta munții din loc și asta te va duce departe alături de partenerul pe care îl ai, dacă priviți amândoi spre aceeași direcție.

Fecioară – Ai parte de o săptămână minunată, inima ta așteaptă să fie cuprinsă de dragoste și sentimentele tale simți că sunt de zece ori mai puternice. Eforturile tale pe orice plan dau roade. Radiezi la propriu!

Balanță – Săptămâna asta nu mai mai timp de pierdut pentru orice. Ești incredibil de împlinit pe plan amoros, dar știi că în dragoste nimic nu e sigur. Trebuie să arunci mereu dovezi de iubire și apreciere oamenilor pe care îi porți în suflet.

Scorpion – Primești semne mici ce ți-ar putea aduce vești bune, e important să le folosești cu înțelepciune. Lasă gândurile negative deoparte și fii mai încrezător în tine pentru a o putea lua pe direcția corectă.

Săgetător – Lasă negativitatea în urmă și ajută-te de valurile care îți vin în viață. Dacă vei avea această atitudine în care să pășești cu teamă nu vei ajunge nicăieri și nu te vei simți mulțumit niciodată.

Capricorn – Emani iubire și toată lumea vrea să stea în jurul tău. De asemenea, ești fericit cu persoana pe care o ai alături și cu care îți împarți viața. Primești dovezi că ți-ai găsit alesul inimii.

Vărsător – În săptămâna aceasta îndrăznești să-i spui partenerului ce e în neregulă. Dacă ai vreo acuză de adus, stai mai mult pe gânduri. Cea mai bună soluție e comunicarea relaxată, sinceră și pașnică.

Pești – Tandrețea și delicatețea sunt lucrurile pe care le apreciază cel mai multe partenerul la tine. Este un moment prielnic pentru provocări și pentru a te bucura de libertate.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro