03 iun. 2021 | 15:40

Horoscopul divorțurilor în 2021. Zodiile care se despart până la finalul anului

Horoscop
Horoscopul divorțurilor în 2021. Zodiile care se despart până la finalul anului
Horoscopul despartirilor

Horoscopul divorțurilor în 2021. Ce zodii sunt predispuse la divorț până la finalul anului. Iată ce anunță horoscopul.

Horoscopul divorțurilor în 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii se numără printre zodiile predispuse la divorț măcar o dată în viață. Sunt mult prea încăpățânați și asta poate duce la fracturi în comunicare. Certurile se acutizează și așa ajung la tribunal. Se prea poate ca asta să se întâmple și anul acesta.

Taur

Taurii sunt zodiile fericite ale zodiacului. La ei riscul de divorț este minim, acești nativi se dedică parteneriatului de viață în totalitate și sunt foarte implicați în viața de familie.

Gemeni

Gemenii au tendința de a-și înșela partenerul, deci și ei ar putea să ajungă la divorț anul acesta. Totul este să nu fie prinși în flagrant. Ei fac tot posibilul să rămână în cuplu, chiar dacă au această tentație de a fi infideli.

Rac

Racii sunt familiștii zodiacului, așadar sunt șanse mici ca ei să ajungă la divorț. Racii nu acceptă însă să fie înșelați ori să devină victime ale unor parteneri abuzatori. Acesta este un motiv care îi aduce, de obicei, la divorț.

Leu

Leii sunt predispuși la divorț pentru că urăsc rutina. Astfel că partenerii de viață trebuie să le mențină mereu interesul viu.

Fecioară

Și Fecioarele sunt predispuse la infidelitate, așadar ele pot ajunge la divorț. Nativii adoră aventurile și adrenalina, iar dacă viața de cuplu devine plictisitoare, ele vor să și-o condimenteze.

Balanță

Balanțele sunt fruntașe, de regulă, la divorțuri. Ele sunt capricioase și, prin urmare, sunt greu de suportat de către parteneri.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte atașați de familie și de persoana iubită, așadar vor face orice pentru a remedia problemele de cuplu.

Săgetător

Și pentru Săgetători viața de familie e sfântă. Ei urăsc conflictele și fac uz de diplomația cu care sunt înzestrați. Comunicarea îi ajută să își rezolve problemele.

Capricorn

Capricornii se pun mereu pe primul loc, iar egoismul și comportamentul posesiv duc foarte repede la certuri aprinse în cuplu, ce uneori nu mai pot fi tranșate decât la sala de tribunal.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt scutiți de probleme în viața de cuplu, iar asta pentru că obișnuiesc să își neglijeze partenerii de viață. Lipsa realismului și crizele ce intervin în familie pot duce la despărțire.

Pești

Este greu pentru Pești să rămână într-o relație stabilă. Iar asta pentru că adesea găsesc mereu defecte partenerilor lor de viață. Dacă renunță la obsesiile lor, atunci își vor salva relația.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro