Horoscopul divorțurilor în 2021. Zodiile care se despart până la finalul anului

Horoscopul divorțurilor în 2021. Zodiile care se despart până la finalul anului
Horoscopul despartirilor

Horoscopul divorțurilor în 2021. Ce zodii sunt predispuse la divorț până la finalul anului. Iată ce anunță horoscopul.

Horoscopul divorțurilor în 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii se numără printre zodiile predispuse la divorț măcar o dată în viață. Sunt mult prea încăpățânați și asta poate duce la fracturi în comunicare. Certurile se acutizează și așa ajung la tribunal. Se prea poate ca asta să se întâmple și anul acesta.

Taur

Taurii sunt zodiile fericite ale zodiacului. La ei riscul de divorț este minim, acești nativi se dedică parteneriatului de viață în totalitate și sunt foarte implicați în viața de familie.

Gemeni

Gemenii au tendința de a-și înșela partenerul, deci și ei ar putea să ajungă la divorț anul acesta. Totul este să nu fie prinși în flagrant. Ei fac tot posibilul să rămână în cuplu, chiar dacă au această tentație de a fi infideli.

Rac

Racii sunt familiștii zodiacului, așadar sunt șanse mici ca ei să ajungă la divorț. Racii nu acceptă însă să fie înșelați ori să devină victime ale unor parteneri abuzatori. Acesta este un motiv care îi aduce, de obicei, la divorț.

Leu

Leii sunt predispuși la divorț pentru că urăsc rutina. Astfel că partenerii de viață trebuie să le mențină mereu interesul viu.

Fecioară

Și Fecioarele sunt predispuse la infidelitate, așadar ele pot ajunge la divorț. Nativii adoră aventurile și adrenalina, iar dacă viața de cuplu devine plictisitoare, ele vor să și-o condimenteze.

Balanță

Balanțele sunt fruntașe, de regulă, la divorțuri. Ele sunt capricioase și, prin urmare, sunt greu de suportat de către parteneri.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte atașați de familie și de persoana iubită, așadar vor face orice pentru a remedia problemele de cuplu.

Săgetător

Și pentru Săgetători viața de familie e sfântă. Ei urăsc conflictele și fac uz de diplomația cu care sunt înzestrați. Comunicarea îi ajută să își rezolve problemele.

Capricorn

Capricornii se pun mereu pe primul loc, iar egoismul și comportamentul posesiv duc foarte repede la certuri aprinse în cuplu, ce uneori nu mai pot fi tranșate decât la sala de tribunal.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt scutiți de probleme în viața de cuplu, iar asta pentru că obișnuiesc să își neglijeze partenerii de viață. Lipsa realismului și crizele ce intervin în familie pot duce la despărțire.

Pești

Este greu pentru Pești să rămână într-o relație stabilă. Iar asta pentru că adesea găsesc mereu defecte partenerilor lor de viață. Dacă renunță la obsesiile lor, atunci își vor salva relația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI