Horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru 10 – 16 mai. Schimbări radicale de gândire pentru nativii acestor zodii

Horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru 10 - 16 mai. Schimbări radicale de gândire pentru nativii acestor zodii
Horoscopul Cameliei Patrascanu pentru 10 - 16 mai

Horoscopul săptămânii 10 – 16 mai aduce câteva schimbări pentru unele dintre zodii. Cine este nativul care are probleme în relație și cine este cel care își va testa prietenii pentru a vedea cine îi este, cu adevărat, alături. Schimbări radicale de gândire pentru nativii acestor zodii. Verifică, mai jos, dacă ești unul dintre cei norocoși.

Horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru 10 – 16 mai

Berbec

Nativii Berbec o duc bine în această perioadă. Și-au stabilit anumite obiective de la care nu se vor abate. Chiar dacă la sfârșit de săptămână te vei întâlni cu familia și cei dragi, miercuri și joi vor fi tensiuni între tine și partenerul de viață.

Taur

Nativii din zodia Taur au probleme cu colegii de la locul de muncă. Simți nevoia să te detașezi de tot ce este negativ în jurul tău. Joi și vineri vei primi o sumă măricică de bani, iar în weekend te vei plimba.

Gemeni

Nativii Gemeni se confruntă cu anumite probleme din trecutul lor. Vor apărea persoane din relațiile trecute care te vor înapoi. Poate este vorba de un fost partener sau prietenii pe care le-ai încheiat brusc. Dă-le o șansă și vezi ce îți rezervă destinul.

Rac

Nativii din zodia Rac își pun prietenii la câteva teste în perioada următoare. Se pare că vei afla, până la urmă, cine sunt prietenii tăi adevărați și cine sunt cei care doar te caută atunci când le este lor bine.

Leu

Vești bune pentru nativii din zodia Leu. Acești reprezentanți ai zodiacului vor face anumite schimbări pe plan profesional. Fie primesc o mărire de salariu, fie vor accepta o colaborare pe care au pus ochii de ceva timp. Joi și vineri te vei întâlni cu prietenii în oraș și veți petrece timp de calitate împreună.

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, săptămâna 10 – 16 mai vine cu stres și tensiuni. Te chinui să rezolvi niște acte și alergi prin oraș pentru a încheia socotelile cu băncile și proprietarii unor afaceri. Spre sfârșitul săptămânii totul va fi bine, iar apele se vor liniști.

Balanță

În prima parte a săptămânii, nativii din zodia Balanță vor obține o sumă frumoasă de bani. De asemenea, cei care sunt implicați într-o relație serioasă vor avea parte de surprize din partea partenerilor de viață.

Scorpion

Atenție, nativi Scorpion. În săptămâna 10 – 16 mai se anunță colaborări pe plan profesional și parteneriate la locul de muncă. Ai grijă ce ofertă vei alege. Fă doi pași înapoi și analizează bine oferta.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor avea parte de câteva dificultăți în perioada următoare. Deși au foarte multe idei și viziuni, nu reușesc să pună mâna pe contractul ăla pe care au pus ochii de câteva luni. Spre sfârșitul săptămânii lucrurile vor intra pe făgașul lor normal.

Capricorn

Săptămâna următoare, nativii din zodia Capricorn sunt foarte inspirați și se gândesc să schimbe ceva pe plan personal. Relația cu persoana iubită nu mai merge la fel de bine ca înainte, poate ar fi cazul să aveți o discuție serioasă.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au unele probleme în familie la începutul săptămânii. Tu vrei să existe mai multă armonie, dar nu ai cu cine să te înțelegi. Intri în conflict cu membrii familiei și persoana iubită. În weekend vei lucra, pregătește-te.

Pești

La început de săptămână ai planuri, proiecte și anumite discuții, poate se vor face demersuri pentru unnact oficial pe care vrei neapărat să-l obții. Te informezi, te gândești chiar să faci anumite cursuri. Ai parte de liniște și armonie în casă joi și vineri, iar în weekend te bucuri de distracție și voie bună.