01 dec. 2022 | 08:42

Horoscopul banilor în decembrie 2022. Zodia care are cel mai mult noroc, va primi bonusuri mari

Social
Horoscopul banilor în decembrie 2022. Zodia care are cel mai mult noroc, va primi bonusuri mari
Horoscopul banilor în decembrie 2022. Cine sunt nativii care vor primi bonusuri sau prime mari la locul de muncă.

Horoscopul banilor în decembrie 2022. Ce anunță astrele despre cum vor evolua lucrurile în viața ta, pe plan financiar. Ultima lună a anului curent va fi o provocare pentru unii și o binecuvântare pentru alții. Află în rândurile de mai jos care este zodia care are cel mai mult noroc. Va primi bonusuri mari la locul de muncă.

Horoscopul banilor în decembrie 2022

Berbec. Ultima lună a anului va începe într-o notă foarte bună pentru tine. Te așteaptă schimbări din punct de vedere profesional. Poate fi vorba despre o avansare la locul de muncă sau chiar despre o reconversie profesională. Oricare dintre aceste două lucruri s-ar întâmpla, este sigur că veniturile tale financiare vor crește.

Taur. Nu îți strica relațiile la locul de muncă din cauza lipsei de echilibru. Învață să îți gestionezi emoțiile și trăirile. Diplomația te va ajuta să ajungi exact acolo unde ai visat, iar luna decembrie s-ar putea să îți aducă oportunitatea potrivită.

Gemeni. Vei pierde bani importanți în luna decembrie. Nu trebuie să dai vina pe nimeni altcineva decât pe tine. Horoscopul banilor arată faptul că în următoarele patru săptămâni vei cheltui mai mult decât va fi necesar. În cele mai multe dintre cazuri, banii se vor duce pe lucruri nesemnificative.

Rac. Luna decembrie va fi bună pentru tine, din punct de vedere financiar. Dacă îți doreai să faci o schimbare pe plan profesional, acum este momentul să profiți. Eforturile tale vor fi răsplătite, astfel încât îți vei putea permite o vacanță, în curând, într-o destinație luxoasă.

Zodia care va primi bonusuri mari

Leu. Trebuie să-ți faci un plan de bătaie lung. Altfel, vei pierde sume importante de bani. Încearcă să eviți orice subiect controversat legat de veniturile financiare cu colegii sau persoanele care nu îți par de încredere.

Fecioară. Nativii născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei nu numai că au rămas fără bani, dar au intrat și în economii. Este momentul să se tragă linie. Trebuie făcute neapărat schimbări pe plan financiar. Dacă vei lua câteva hotărâri în acest sens, la finalul lunii s-ar putea să reușești să te redresezi.

Balanță. Luna decembrie nu pare plină de succes, la început. La mijlocul perioadei, însă, vei primi de la angajator un bonus sau o primă importantă. Astfel, vei reuși să îți închei anul într-un mod la care nici măcar nu ai îndrăznit să visezi.

Scorpion. Din nefericire, în ultima lună a anului, provocările vor veni val peste tine. Nu vei ști cum să direcționezi banii în așa fel încât să fie suficienți pentru toate. Trebuie să înveți să fii mai atent la calcule, doar așa vei reuși să nu rămâi pe minus.

Nativii care își vor deschide o afacere

Săgetător. Ultima lună a anului o vei începe într-o notă foarte pozitivă. Îți va merge bine și financiar, și profesional. Este foarte probabil să ți se ofere o mărire de salariu, o oportunitate de avansare în funcție sau o primă consistentă. Indiferent ce se va întâmpla, cert este că eforturile tale la locul de muncă sunt apreciate.

Capricorn. Banii sunt foarte importanți pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Capricornului. Astrele anunță că ultima lună a anului va fi foarte proastă, financiar, pentru acești nativi. Din nefericire, nu vor reuși să vadă soluțiile.

Vărsător. O schimbare pe care o vei face la locul de muncă îl va determina pe angajatorul tău să îți mărească salariul. Vei resimți imediat efectele acestei decizii. La finalul anului 2022, vei sta foarte bine pe plan financiar.

Citește și: Horoscopul banilor 30 noiembrie – 4 decembrie. Zodia care dă lovitura după o perioadă grea

Pești. Fie îți vei deschide propria afacere, fie vei avansa pe o poziție mai înaltă la locul de muncă. Nu te ia prin surprindere acest lucru. Ți l-ai stabilit de mult timp, iar acum toate compromisurile îți sunt răsplătite.

PlaySport
Reacția lui Florin Ristei când a văzut că Carmen Grebenișan e singură: „Telenovela”! A curtat-o în trecut, dar s-a potolit când a aflat că are iubit
Ego.ro
IMAGINEA cu Kate Middleton care a scăpat pe net, după ce s-a aflat de boală. Nu a mai văzut-o nimeni AȘA
Digi24
O actriță de filme pentru adulți a provocat controverse în Ucraina cu inițiativa ei. În timp ce soldații se bucură, oamenii se revoltă
Cancan.ro
Adio impozit pentru pensionari! Veste uriașă primită de seniorii României
GSP.ro
Prezentatoarea-fotomodel de la Prima TV, declarații șoc despre Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”
Stirile PROTV
Răsturnare de situație în cazul masacrului din Moscova. Putin, informat că autorii atacului terorist „nu au naționalitate
Romania TV
Alexia Eram dă cărțile pe față despre despărțirea de Mario Fresh. Gestul care a dat-o de gol!
Capital.ro
Legea care se va aplica în toată România. Toți românii trebuie să știe. În sfârșit, se întâmplă!
EVZ.ro
Vestea momentului pentru utilizatorii TikTok. Ce au decis PSD și PNL
Adevarul
„Isus era negru, așa erau și toate personajele biblice” - fake news de propagandă militară ofensivă
BZI.ro
Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”
Spynews.ro
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Libertatea.ro
„Nu cred!” Un brașovean și-a construit legal o „vilă” pe un bloc cu 8 etaje: „Există contract de vânzare cumpărare”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ireal! 𝐌𝐨𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐊𝐚𝐭𝐞 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐥𝐞𝐭𝐨𝐧 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐝𝐞𝐠𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐝𝐚𝐣𝐚𝐭𝐞. Putini au stiut asta, desi in ultimii ani a fost vazuta foarte des asa
Redactia.ro
Ion Țiriac scoate 100 de milioane € din buzunar și face marele anunț: "E gata în 2 ani!"
Digisport.ro
Criminalul Andreei Morega a mărturisit de ce a ucis-o! Cum a încercat tânăra să se apere de Mirel din Timișoara. „M-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât...”
Click.ro
VIDEO. Momentul în care podul uriaș din Statele Unite se prăbușește
Digi24
Slăbiciunea ascunsă a lui Putin. De ce pericolul cel mai mare pentru Kremlin vine chiar din partea susținătorilor săi
Digi24
Alexia Eram își face toate mofturile. Ce mașină de lux conduce fiica Andreei Esca
EVZ.ro
Loredana Groza, gest emoționant pentru Petra, tânăra nevăzătoare devenită virală în mediul online. Cum a surprins-o marea artistă / VIDEO
Spynews
Monica Tatoiu vrea să candideze la Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat-o că bagă divorţ!
BZI.ro
Interzis pentru cei care stau la bloc sau la casă! Iei amendă de 3.000 de lei
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români: ”Le vom acorda pentru creșterea competențelor!”
Antena 3
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
BZI.ro
Adela Popescu nu e prima lui soție. Cum arată acum fosta soție a lui Radu Vâlcan. Imagini rare
TV Mania
BOALA care face RAVAGII în ROMÂNIA! Zonele de sud și de est sunt cele mai expuse
Mediaflux
Artiștii din România îl plâng pe George Nicolescu, cântărețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breaslă
Spynews.ro
Rugăciunea pe care să o rostești în fiecare seară din postul Paștelui: atrage norocul în casă
Realitatea.net
Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro