Horoscopul banilor 9-15 noiembrie. Zodia care dă lovitura în această săptămână

Horoscopul banilor 9-15 noiembrie.  Zodia care dă lovitura în această săptămână
Horoscop financiar pentru săptămâna 9-15 noiembrie

O zodie dă lovitura pe plan financiar în această săptămână, spun astrologii care au realizat horoscopul banilor pentru 9-15 noiembrie. Află şi tu ce îţi rezervă astrele în zilele care urmează!

Horoscopul banilor 9-15 noiembrie BERBEC

Eşti până peste cap de fericit pentru felul în care arată contul tău bancar în această perioadă, aşa că eşti tentat să cumperi de toate. După multă muncă, stres şi agitaţie, în sfârşit primeşti banii la care visai. Ai mare grijă, însă! Nu este indicat să faci excese dacă nu vrei să pierzi totul.

Horoscop TAUR

După o perioadă în care nu ai stat deloc bine pe plan financiar, iată că lucrurile încep să se aşeze. Primeşti o sumă bonus de la serviciu iar asta îţi aduce liniştea de care aveai atâta nevoie.

Horoscop GEMENI

Stai nemaipomenit cu banii, motiv pentru care astrologii îţi recomandă să începi să te gândeşti la cadourile pentru cei dragi de Crăciun. Răsfaţă-i cu tot ce e mai bun!

Horoscop RAC

Se anunţă câştiguri importante. Fie la un joc de noroc, fie primeşti o moştenire de care habar nu aveai. Aşadar, poţi sta liniştit în ceea ce priveşte partea financiară în perioada următoare.

Horoscop LEU

Nu stai deloc bine la capitolul bani, aşa că trebuie să îţi micşorezi cheltuielile cât mai curând. Altfel, vei ajunge să ai datorii din ce în ce mai mari.

Horoscop FECIOARĂ

Situaţia ta financiară este una stabilă, însă trebuie să te gândeşti serios să economiseşti pentru a nu suferi mai târziu. Fă-ţi un plan şi ţine-te de el!

Horoscop financiar pentru săptămâna 9-15 noiembrie
Horoscop financiar pentru săptămâna 9-15 noiembrie

Horoscopul banilor 9-15 noiembrie BALANŢĂ

Ai parte de o surpriză financiară la serviciu. Este foarte posibil să primeşti o promovare la locul de muncă, ceea ce înseamnă şi o mărire salarială substanţială. Îţi faci planuri pentru o vacanţă alături de partener.

Horoscop SCORPION

Este momentul oportun pentru o investiţie sigură, aşa că pune la punct planul pentru afacerea la care te gândeşti de ceva timp.

Horoscop SĂGETĂTOR

Nu este o perioadă extraordinară pentru tine din punct de vedere al banilor, însă reuşeşti să te descurci şi te gândeşti serios la un plan pentru a face nişte economii.

Horoscop CAPRICORN

După atâta muncă, îţi permiţi să îţi iei o pauză. Nu vei face nimic legat de serviciu în această săptămână. Ba mai mult, te vei delecta cu tot ce îţi doreşti.

Horoscop VĂRSĂTOR

Ai de recuperat o sumă mare de bani de la cineva, însă se lasă aşteptată. Din acest motiv, vei întâmpina nişte probleme cu plata la timp a unor facturi sau rate.

Horoscop PEŞTI

Te bucuri de ceea ce vezi în contul tău bancar şi începi să te gândeşti serios la cadourile de anul acesta pentru cei dragi. Atenţie, însă! Nu exagera dacă nu vrei să începi anul cu minus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI