19 oct. 2022 | 10:10

Horoscopul banilor 19-23 octombrie 2022. Zodia care face cheltuieli inutile

Horoscop
Horoscopul banilor 19-23 octombrie 2022. Zodia care face cheltuieli inutile
Horoscopul banilor pentru 19-23 octombrie.

Specialiștii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii. Experții au subliniat că o anumită zodie urmează să facă unele cheltuieli inutile. Semnul trebuie să ia atitudine și să fie mai înțelept în privința achizițiilor în perioada cuprinsă între 19 și 23 octombrie. Descoperă și tu ce îți pregătesc astrele pentru această săptămână! Ele îți indică și ce poți face pentru mai mulți bani.

Horoscopul banilor 19-23 octombrie 2022: vești pentru zodii

Berbec: urmează să primești sumele împrumutate prietenilor sau familiei. Reușești să economisești mai mult în perioada asta, mai cu seamă că urmează vremuri grele. Apar oportunități noi de avansare la locul de muncă.

Taur: banii nu vor fi o problemă pentru tine în perioada asta, ba chiar se poate să primești vești bune pe acest plan. E posibil să iei decizii proaste dacă nu îți limpezești mintea.

Gemeni: este posibil să economisești bani, dar cheltuielile neplanificate te dau peste cap. Nu este un moment bun pentru investiții mari.

Rac: nu ești foarte sigur de tine și intențiile pe care le ai cu economiile adunate. Vrei să îți mărești veniturile, dar nu știi cum și pare că nici nu te complici prea mult pentru că te bazezi pe banii familiei.

Leu: urmează multe schimbări în perioada aceasta. Se poate să cheltui mai mult decât îți poți permite. E nevoie să ai mai mare grijă cu banii din conturi.

Fecioară: pot exista unele situații financiare confuze în jurul tău în perioada aceasta. Se poate să ajungi să te sabotezi singur așa cum ai mai făcut-o înainte.

Balanță: este posibil să cumperi câteva gadget-uri costisitoare pentru bunul plac. Din păcate, nu ești deloc atent cu banii.

Scorpion: investești bani în ceva de durată precum terenuri sau renovarea casei. Astrele îți recomandă multă atenție și documentare. Cel mai sigur este să apelezi la un specialist din domeniu pentru câteva sfaturi.

Săgetător: săptămâna aceasta este una fabuloasă din punct de vedere financiar. Este posibilă o creștere salarială.

Capricorn: este o săptămână bună pentru cei care vor să împrumute bani celor care au nevoie. Poți să ajuți foarte mult un prieten dacă te hotărăști să îi sari în ajutor.

Vărsător: poți evolua foarte frumos în perioada aceasta în ceea ce privește banii. Se poate să economisești o sumă frumușică.

Pești: perioada aceasta ar putea fi una bună, dar și rea. Există riscuri multe în privința banilor pentru tine. Nu uita să gândești fiecare pas de cel puțin două ori înainte.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Marele pericol dacă stai la bloc. Adevărul despre interfon
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Va fi de 10 ori mai mare. Decizia care anihilează Ucraina
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro