20 mai 2021 | 10:54

Horoscop. Zodiile care sunt mai fericite singure, decât în relații

Horoscop
Horoscop. Zodiile care sunt mai fericite singure, decât în relații
Cum stau zodiile cu iubirea? Se simt mai bine singure sau într-o relație?

Astrologii vin cu noi detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Care sunt detaliile oferite de specialiști în dreptul sectorului amoros? Află cine se potrivește relațiilor și cine ar sta mai degrabă singur în funcție de zodia sa! Ești mai fericit cu un partener sau îți place mai mult singurătatea și momentele pe care le petreci tu cu tine? Mulți au senzația că doar ei se pot înțelege, așa că renunță la a încerca să cunoască pe cineva potrivit pentru un astfel de angajament.

Horoscop special. Care sunt zodiile fericite singure și ocolesc relațiile?

Berbec – Viața ta este plină și te simți foarte fericit. Nu duci lipsă de distracție Nu ai nevoie de nimeni pentru a te simți bine pentru că ești independent și împlinit.

Taur – Ai o relație bună cu cei cu care te-ai iubit de-a lungul vieții, dar în același timp parcă ai sta și singur. Dacă ești într-o poveste de iubire ai idei multe care să vă distreze pe amândoi și iubești situațiile care sunt deosebite.

Gemeni – Ești capabil să te gândești la o relație fără ca angajamentul asumat să te sperie. Ești pregătit oricând să te dedici și vrei să legi conexiuni puternice cu cineva.

Rac – Îți place să te afli în relații. Știi că deseori nu-ți ies, dar îți dai silința să ai o legătură amoroasă aparte cu cineva și nu îți pierzi niciodată speranța în a căuta pe cineva.

Leu – Îți dorești o iubire necondiționată pentru că ești și tu capabil să dăruiești multă dragoste și atenție, mai ales că ești genul foarte loial.

Fecioară – Este timpul să renunți la acea listă de calități pe care trebuie să le bifeze partenerul tău pentru că nu există niciun om perfect în lumea aceasta. Vei rămâne singur și asta îți va aduce frustrare în special ție.

Balanță – Ești într-un moment al vieții tale în care îți poți pune interesele altuia înaintea alor tale. Relațiile au nevoie de atenție, liniște și îngăduință.

Scorpion – Te simți cel mai bine tu cu tine, foarte confortabil și asumat în aroganța pe care o arăți asumat și cu toată încrederea. Ești de asemenea gata să accepți și pe altcineva în viața ta.

Săgetător – Ești deschis la o relație și poți renunța la singurătate chiar în momentul acesta. Nu ești disperat să găsești pe cineva, dar e important să îți dau voie să cunoști oameni.

Capricorn – Știi foarte bine cât ești de important pentru tine și câtă grijă trebuie să ai de sufletul tău, iar acum ești incapabil de un compromis în fața altcuiva.

Vărsător – Nu ești genul care să se concentreze pe detalii amoroase acum. Poți să fii fericit și cu și fără cineva în viața ta.

Pești – Nu depinzi de altcineva pentru a atinge fericirea. Ești creativ și plin de imaginație și e o plăcerea ca cineva să te aibă în preajmă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro