Horoscop. Zodiile care suferă mereu din dragoste, tot timpul au ghinion

Horoscop. Zodiile care suferă mereu din dragoste, tot timpul au ghinion
Horoscop. Ce zodii sufera mereu din dragoste

Pentru dragoste, unii riscă totul, în timp ce alții cred că dragostea poate fi sinonimă cu slăbiciunea. Horoscopul dragostei își spune care sunt nativii care suferă cel mai mult din iubire. Se întâmplă ca și cei puternici din punct de vedere astrologic să sufere.

Sunt șase zodii care suferă din dragoste la număr, iar horoscopul dragostei ți le dezvăluie pe rând. Iată care sunt acestea.

Horoscop. Ce zodii suferă mereu din dragoste, tot timpul au ghinion

1. Berbec

Deși nu ar recunoaște asta niciodată, cei care sunt născuți sub acest semn zodiacal suferă mai tot timpul din dragoste, iar asta pentru că sunt încăpățânați și nu recunosc niciodată atunci când greșesc. Întrucât nu își asumă erorile și țin neapărat ca totul să iasa cum vor ei, nativii sfârșesc adesea singuri și cu inima frântă.

2. Gemeni

Gemenii au parte de drame din plin, din punct de vedere sentimental. Deși își doresc foarte mult să fie parte dintr-o relație perfectă, ei nu își găsesc cu ușurință un partener care să le împărtășească sentimentele la fel de intens. Și nu e de mirare că ei nu pot trece ușor peste o despărțire, mai ales că nativii rămân adesea cu un sentiment de vinovăție.

3. Balanță 

Nativii din zodia Balanță sunt adesea nesiguri în dragoste, iar când visul lor romantic se sfârșește, ei ajung să aibă mari mustrări de conștiință. Mai mult decât atât, nativii trăiesc adevărate drame în relații, din cauza faptului că suferă de gelozie.

4. Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt recunoscuți pentru pasiunea de care dau dovadă în relație, dar mulți dintre ei ajung să sufere din dragoste. Acești nativi pun suflet în orice relație, însă dacă persoana la care țin îi dezamăgește, vor rămâne cu un gust amar mult timp, chiar dacă în viața lor apare și persoana potrivită.

5. Pești 

Și Peștii pun mare pasiune în relații. Nativii sunt atât de îndrăgostiți, încât chiar și momentele de fericire vin adesea cu niște momente de durere. Așa că, până la urmă, nativii din zodia Pești ajung să creadă că a iubi înseamnă și a suferi.

6. Rac 

Nu există nativ Rac care să nu fi suferit din dragoste măcar o dată în viață. Acest nativ este o fire sensibilă, care îl face adesea să lase de la el, doar ca celălalt să fie fericit. Din nefericire, precauția de care dă dovadă îl face pe partener să caute iubirea în alt loc, timp în care ajunge să trăiască o dramă din care își revine cu greu.

Urmăriți Playtech.ro și pe