Horoscop. Zodiile care manipulează oamenii la greu, mai ceva ca un profesionist

Horoscop. Zodiile care manipulează oamenii la greu, mai ceva ca un profesionist
Horoscop. Zodiile care manipuleaza oamenii la greu

Sunt manipulatori, parșivi și întotdeauna reușesc să scape basma curată din orice situație! Cine sunt nativii care știu exact cum să te joace pe degete. Verifică și tu dacă te afli în clasamentul de mai jos.

Top 5 cele mai manipulatoare zodii

Berbec

Nativii din zodia Berbec pot fi foarte convingători. Firi extrovertite, puternice și dominatoare, Berbecii se impun foarte mult și nu suportă să fie contraziși. Regele zodiacului nu acceptă un refuz și apelează la tot felul de metode pentru a te intimida. Nativii din prima zodie de foc a horoscopului european au impresia că ei știu cel mai bine tot ce trebuie făcut. Ai mare grijă cu ei.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt pe cât de șarmanți, pe atât de alunecoși. Reprezentanții acestei zodii de aer știu foarte bine cum să îți vorbească pentru a te convinge de aproape orice le convine. Gemenii sunt sociabili, adoră să fie în centrul atenției și te vor face să crezi că ești cel mai bun prieten al lor până când îi vei călca pe coadă. Au un talent înnăscut de a te manipula.

Scorpion

Nativii din Scorpion au o abilitate fantastică de a te face să te simți vinovat de lucrurile pe care el ți le propune și față de care tu nu ești de acord. Reprezentanții acestei zodii de apă sunt manipulatori, perverși și se folosesc de șantajul emoțional pentru a obține ceea ce își doresc. Nu te pune cu un Scorpion care și-a pus în minte un anumit scop. E capabil să calce pe cadavre pentru a ajunge acolo unde și-a propus.

Vărsător

Cap de listă în acest top 5 cele mai manipulatoare zodii este nativul din zodia Vărsător. Introvertit, inteligent, rece și calculat, acești nativi nu stau la discuții. Vărsătorii știu cum să te influențeze fără să-și piardă cumpătul și te vor face să faci anumite lucruri pe care de obicei nu ai vrea să le încerci și, cu toate astea, să pară că a fost ideea sau inițiativa ta.

Capricorn

La fel de periculoși precum Vărsătorii, nativii din zodia Capricorn apelează la șantaj emoțional și stăpânesc la perfecție arta manipulării. Nativii acestei zodii sunt extrem de parșivi și sunt experți în a spune minciuni. Manipulările și persuasiunile lor au aproape mereu drept scop să le servească doar lor și în niciun caz și altora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI