27 oct. 2022 | 18:49

Horoscop zilnic vineri, 28 octombrie 2022. Zodia care îşi face planuri serioase, viitorul se anunţă frumos

Horoscop
Horoscop zilnic vineri, 28 octombrie 2022. Zodia care îşi face planuri serioase, viitorul se anunţă frumos
Horoscop zilnic vineri, 28 octombrie 2022. Ce spun astrele despre cum vor evolua lucrurile în viața ta, potrivit Mădălinei Manole.

Horoscop zilnic vineri, 28 octombrie 2022. Jupiter, planeta beneficiilor și a progresului, reintră astăzi în mers retrograd în zodia Pești, tranzit care va dura până pe 24 noiembrie, apoi planeta va parcurge direct acest semn până pe 20 decembrie. Va mai reveni aici abia peste 12 ani. În toată această perioadă, Jupiter ne va stimula să ne întoarcem la credință și spiritualitate, să evoluăm pe interior și să ne reanalizăm convingerile de viață, astfel să vedem cu lăsăm în urmă și cu ce mergem mai departe.

Horoscop zilnic vineri, 28 octombrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Pentru tine începe o perioadă în care trecutul poate deveni, într-adevăr, trecut. Te poți detașa de multe credințe și convingeri care te țineau ancorat într-un context de viață și te poți elibera de multe frici și frustrări avute, de amintiri. De asemenea, vei reuși să vindeci o problemă de sănătate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Jupiter va retrograda în sectorul prietenilor și este o perioadă bună să-ți reanalizezi anturajul și să vezi cu cine merită să mergi mai departe și de cine trebuie să te îndepărtezi. Un criteriu bun de alegere sunt principiile de viață și convingerile care vă unesc sau vă despart. Ai grijă la intențiile ascunse ale celor din jur. Poți relua un proiect profesional abandonat în primăvara acestui an.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Jupiter va retrograda în sectorul carierei tale și îți cere să-ți reevaluezi scopurile și țelurile și să vezi dacă ești pe direcția dorită, dacă faci, într-adevăr, ceea ce-ți place și-ți aduce faimă. Ste o perioadă de reevaluare și reorganizare profesională, inclusiv de revizuire a obiectivelor pe care le ai și a strategiilor prin care vrei să ți le atingi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Profită de Jupiter retrograd în Pești și revizuiește-ți filozofiile de viață astfel încât să continui pe mai departe doar cu acele convingeri care te ajută să faci progrese. Nu te teme să lași prejudecățile în spate. Întoarce-te la credință! Pe de altă parte, poți relua un curs, însă călătoriile în străinătate și relațiile cu persoanele de altă naționalitate s-ar putea să întâmpine piedici.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Jupiter retrograd în Pești îți cere să-ți reevaluezi bugetul, în special modul în vcare te raportezi la banii altora. Posibil să-ți fie mai greu să plătești o datorie sau rata unui credit, însă nu te gândi să faci un alt împrumut deocamdată. Pe de altă parte, veniturile partenerului pt să scadă. Revizuiește-ți viața intimă sau o relație ascunsă.

Zodia care urmează să-și facă planuri serioase

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Jupiter va retrograda chiar în sectorul relațiilor tale și poți avea șansa de a repara o relație sau, din contră, de a o închia definitiv. Dacă ești singur reevaluează-ți principiile pe baza cărora legi relații și pregătește-te de o poveste de dragoste de lungă durată, atunci când Jupiter va reveni direct în Pești.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Jupiter retrograd în Pești te susține să-ți reorganizezi programul de muncă și aspirațiile, proiectele profesionale astfel încât să nu te mai suprasoliciți. Poți renegocia niște condiții de muncă. Pe de altă parte, este o perioadă în care trebuie să acorzi mult mai multă atenție stării de sănătate și să cauți remedii dacă te confrunți cu afecțiuni.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Jupiter va retrograda chiar în sectorul iubirii tale și pentru tine va urma o perioadă favorabilă în care-ți poți da seama care sunt, de fapt, sentimentele tale pentru cineva sau ce simte partenerul cu adevărat pentru tine. Un fost partener poate reveni în viața ta. Dacă ești părinte acordă mai multă atenției relației cu copiii.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău și va fi retrograd în sectorul familiei ceea ce înseamnă că este nevoie să-ți revizuiești atitudinea pe care o ai față de cei dragi, dar și raportarea ta la ideea de familie și de constuire a unui cămin, mai ales dacă ești divorțat sau necăsătorit. Unii nativi se pot preocupa de casă, de o renovare sau mutare.

Nativii care trebuie să fie atenți la bani

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Intri într-o perioadă în care va trebui să-ți reevaluezi modul în care comunici cu cei din jur. Din neatenție poți spune lucruri care nu trebui spuse sau poți face promisiuni mărețe. Tot Jupiter retrograd poate sta la baza unor renegocieri. Redefinirea unor tipare de raționament este o altă lecție pe care ți-o cere Jupiter, inclusiv reevaluarea unor decizii și idei.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Jupiter retrograd în Pești va impacta chiar sectorul tău financiar și este nevoie să-ți reconfigurezi strategiile prin care-ți câștigi și administrezi banii. Revizuieșe-ți modul în care îi cheltuiești pentru că în această perioadă s-ar putea să te confrunți cu unele lipsuri. Este momentul să lucrezi la stima de sine și să îți monetizezi talentele.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter este guvernatorul tău secundar, iar retrogradarea în zodia ta va fi foarte importantă pentru tine pentru că îți poate aduce ocazia să-ți clarifici direcția de viitor pe care vrei să mergi în plan personal. Din poziția de guvernator al carierei tale, îți cere reevaluarea aspirațiilor profesionale. Revenirea în mers direct îți va aduce oportunități de progres.

Horoscopul zilei de 28 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noua autostradă din România. Data la care va fi dată în folosință
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro