Horoscop zilnic: vineri, 17 iulie 2020. O zodie descoperă dragostea adevărată, iar o alta se umple de bani

Horoscop zilnic: vineri, 17 iulie 2020. O zodie descoperă dragostea adevărată, iar o alta se umple de bani
Horoscopul pentru ziua de vineri, 17 iulie 2020. O zodie descoperă dragostea adevărată, iar o alta se umple de bani

Astrologii au făcut horoscopul zilnic pentru ziua de vineri, 17 iulie. Se anunță o zi normală pentru cele mai multe dintre zodii, însă nu și pentru nativii din zodia peștilor.

Horoscopul pentru ziua de vineri, 17 iulie 2020. O zodie se îndrăgostește, iar o alta se umple de bani

Horoscopul zilnic pentru vineri, 17 iulie 2020, a fost făcut de către astrologi. Veștile sunt bunicele pentru marea majoritate a zodiilor, însă săgetătorii și capricornii au parte de o zi fenomenală. Capricornii își întemeiază familia mult visată, iar săgetătorii se umplu de bani.

Berbec

A venit momentul să vă puneți ordine în gânduri. Este cazul să vă distanţaţi de persoanele care nu vă doresc întocmai binele, mai ales că simţiţi constant înţepături din partea lor.

Taur

Astăzi, taurii fac o alegere extrem de importantă în dragoste. Astrologii vă sfătuiesc să vă gândiți bine, astfel ca să nu regretați. Până la urmă asta este cel mai important, să nu aveți regrete.

Gemeni

Gemenii simt nevoia de distracţie, însă astrologii vă recomandă să mai aveți un pic de răbdare. O persoană specială vă va invita la o cină romantică. Nu vă rămâne decât să luați o decizie favorabilă distracției.

Horoscopul pentru ziua de vineri, 17 iulie 2020. O zodie descoperă dragostea adevărată, iar o alta se umple de bani
Horoscopul pentru ziua de vineri, 17 iulie 2020. O zodie descoperă dragostea adevărată, iar o alta se umple de bani

Rac

Beneficiați de o energie de invidiat în această perioadă. Astrologii spun că ar fi bine să vă canalizați această energie pentru a rezolva câte ceva din problemele de pe lângă casă.

Leu

Leii sunt obosiți. Nu mai vor să muncească, dar asta nu este posibil. Astrologii vă sfătuiesc să luați câteva zile de concediu și să vă încărcați bateriile alături de ce vă este dumneavoastră mai drag, de familie și prieteni.

Fecioară

Fecioarele au ajuns la fundul sacului. Sunt nevoite să se împrumute și doar ce au luat salariul zilele trecute. De vină pentru situația financiară precară este scăderea producției la locul de muncă, astfel că și banii sunt mai puțini în această perioadă.

Balanță

Balanțele au motiv de bucurie. În weekend au un sărbătorit în familie, astfel că se anunță câteva zile pline de petreceri și voie bună. Distrați-vă, întrucât luni urmează o zi foarte rea la locul de muncă.

Scorpion

Demarați un nou proiect, ceea ce este minunat, numai că fără un asociat totul erste sortit pieirii. Astrologii vă sfătuiesc să acceptați partenerul care vă iese în cale chiar astăzi. Cu el proiectul va fi unul de succes.

Săgetător

Săgetătorii nu fac nimic în aceste zile decât să încaseze bani, bani mulți. Și dacă nu mai muncesc toată viața, așa cum sunt chibzuiți, nu mai au nevoie să facă altceva. Dar nu se pot opri, un alt proiect de anvergură se anunță.

Capricorn

Cei din zodia capricorn fac pasul mare în relația de cuplu. Acesta este partenerul alături de care vreți să vă întemeiați o familie. Astrologii vă sfătuiesc să faceți ce v-ați propus, pentru că totul va fi exact cum ați prevăzut.

Vărsător

Vărsătorilor le iese prost tot ce își propun. Urmează o zi plină de supărări. Noroc cu familia care vă este alături și vă scoate din starea în care sunteți. Weekendul se anunță unul mai liniștit.

Pești

Nativii din pești se confruntă cu o situație neprevăzută. Sunt trași într-un scandal fără voia lor. Totul se termină cu bine, dar nativii din această zodie au ceva emoții până ce totul se clarifică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI