Horoscop zilnic, miercuri, 15 iulie 2020. Află acum previziunile pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, luni, 27 iulie 2020. Momente de tensiune pentru această zodie

Luna abia intrată în Taur și Mercur din Rac arată că zodiile de Pământ și cele de Apă pornesc la drum cu dreptul, în special dacă au de-a face unii cu ceilalți. Conlurarea este cuvântul de bază miercuri, 15 iulie 2020.

Horoscop, miercuri, 15 iulie 2020: previziuni pentru toate zodiile

În general, ziua va avea un aspect plăcut. Spre seară se pot zări împrejurări neplăcute pentru Raci, Capricorni, Berbeci și Balanțe, căci Soarele din Rac aderă la o opoziție cu Jupiter retrograd din Capricorn. La situațiile dificile întâmpinate de Capricorni și celelalte semne de Pământ se adaugă și conjuncția Lunii cu Uranus, care produce surprize neplăcute, dar care pot fi gestionate, dacă intervine calmul și analiza.

Berbec

Renunță la orele suplimentare de la serviciu și dă o fugă până la o terasă măcar, dacă nu te încumeți la o vacanță. Ai nevoie de puțină relaxare, dar mai ales de socializare.

Taur

În prima parte a zilei primești un mesaj care te va încânta și de care trebuie să profiți, căci îți va fi benefic. Un om drag este prin preajmă, așa că dă-i un semn și stabiliți o întâlnire.

Gemeni

Dezamăgirea este sentimentul care îți cuprinde ziua. Nu pune totul la suflet, altminteri vei fi nevoit să treci pragul unui cabinet de psihologie. Fă ceva pentru a te destinde câteva clipe. Ai nevoie de relaxare și pauză în gânduri.

Rac

Renunță la gândurile negative și visează mai mult. Ai atâtea oportunități în jur și te încăpățânezi să vezi numai într-un sens, de dragul atribuțiilor. Nu uita: nu mereu este valabilă vorba ”nu lăsa pe mâine ce poți face azi”. Fă-ți planuri de vacanță, poate chiar pentru weekend-ul acesta.

Leu

Învață să fii mai domol. Nu mai ridica tonul la superiorii tăi, altminteri te-ai putea trezi cu o micșorare de salariu, ori chiar ai putea fi dat afară. În unele împrejurări, este bine să-ți păstrezi ideile, sau, dacă nu, măcar să le expui cu calm.

Fecioară

Este momentul ideal pentru a lua o pauză și a face artă, la orice nivel ar fi ea. Pune-ți în practică ideile și, chiar dacă nu va fi colosal, așa cum te-ai fi gândit, important e că acțiunea îți va transforma starea de spirit. Ulterior, vei vedea că munca ta a avut și un rost.

Balanță

Ești răsfățatul astrelor! Mai mult, te afli sub umbrela lor magică atunci când vine vorba despre noroc. Toate planurile îți merg ca unse și te simți invincibil.

Scorpion

Prima parte a zilei începe stangaci, apoi se transformă în dezastru. Ai senzația că orice ai face Mercur e în retrograd și că viața nu mai dorește să te surprindă cu nimic. Ar fi cazul să nu te impiedici de aceste gânduri negative, căci se întrevede ceva special la orizont.

Săgetător

Ești împins de la spate în toate lucrurile pe care le faci și simți că ai nevoie de prijin pentru fiecare acțiune, însă într-o zi te vei trezi singur. Ia-ți niște măsuri de precauție și învață să faci tu lucrurile de la cap la coadă înainte de a ajunge într-o situație defavorabilă.

Capricorn

Fii stăpân pe situație și spune ce gândești. Menține-ți punctul de vedere, e părerea ta! Nu te lăsa călcat în picioare.

Vărsător

Ești îndrăgostit până peste cap și nu mai vezi stânga-dreapta. Simți că plutești și nu găsești defecte nimănui. Ai grija ca nu cumva să cazi de pe norișorul pe care ești acum.

Pești

Îți stă mintea numai la bani. Te frământă faptul că nu știi cum să faci rost de venituri suplimentare. Important este doar să nu te bagi în situații complicate de dragul de a avea mai mult. Folosește-te de mintea ta ingenioasă; pune-o la contribuție pentru a face lucruri bune, chiar dacă durează mai mult drumul spre reușită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI