28 aug. 2022 | 22:00

Horoscop zilnic luni, 29 august 2022. Nativii Scorpion au parte de o dezamăgire. Zodia care se îndrăgosteşte

Horoscop
Horoscop zilnic luni, 29 august 2022. Nativii Scorpion au parte de o dezamăgire. Zodia care se îndrăgosteşte
Horoscop pentru 29 august 2022.

Săptămâna începe promițător, cu Luna în tranzit prin zodia Balanță, și în conjuncție cu Mercur, planeta comunicării. Acest context este favorabil discuțiilor de orice fel, înțelegerilor, împăcărilor, negocierilor și lămuririlor.

Horoscop zilnic 29 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna și Mercur se întâlnesc în sectorul relațiilor tale și te ajută să porți dialoguri diplomate, să rezolvi neînțelegeri și să reașterni armonia în interacțiunea cu ceilalți. În cuplu esti pe aceeași lungime de undă cu partenerul și pentru mulți nativi poate fi o zi a împăcărilor. Profesional, poți profita pentru a negocia un contract sau pentru a găsi niște soluții alături de cei cu care lucrezi.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul muncii și sănătății tale și te stimulează să găsești unele soluții la locul de muncă pentru a-ți eficientiza activitatea. Colegii par să te sprijine în niște demersuri prin sfaturile și experiența lor. Sunt nativi care decid să facă niște investigații medicale și nativi care primesc rezultatul unor analize și se mai liniștesc, dacă au avut probleme de sănătate.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna îți tranzitază sectorul sentimental și formează o conjuncție cu Mercur, guvernatorul tău, aspect care te susține în îmbunătățirea interacțiunii cu persoana iubită și copiii. Poți discuta pe orice temă fără a ajunge la ceartă. Dacă ești singur, nu refuza o invitație pentru că ai șanse să te îndrăgostești.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei îți canalizează atenția către casă și familie. Poți discuta cu părinții pe teme mai sensibile și poți ajunge ușor la o înțelegere cu aceștia. De asemenea, poți rezolva situații ce țin de actele unei case, bun patrimonial, legate de administrarea unui imobil sau teren.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Luna li Mercur se întâlnesc chiar în sectorul comunicării tale, prin urmare ziua de astăzi poate veni cu dialoguri importante, negocieri, lămuriri și rezolvări ale unor probleme ce țin de acte. S-ar putea să le faci o vizită rudelor, să ieși la o plimbare cu prietenii și să fii mai mult pe drumuri. Totodată, este o zi foarte bună pentru cei care învață, susțin interviuri sau examene.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Întâlnirea Lunii cu Mercur, guvernatorul tău, în sectorul financiar se anunță a fi de bun augur pentru că fie îți vin idei despre cum să faci bani cu ajutorul altora, fie faci o negociere salarială. Posibil să cauți soluții să-ți administrezi banii cât mai echilibrat pentru a nu intra în datorii. O veste legată de bani te-ar putea bucura.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Zodia ta este gazda lui Mercur pentru o bună perioadă de timp și astăzi și a Lunii, așa că nevoia ta de a socializa, de a te informa, de a căuta soluții și de a-ți lămuri anumite situații este foarte mare. Ai doar grijă să nu vorbești numai despre tine. Pe de altă parte, s-ar putea să rezolvi o situație financiară sau locativă cu care te confrunți de ceva vreme.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Nu te simți chiar în apele tale astăzi și ai tendința de a te interioriza și de a sta mai retras, cu gândurile tale. Treci prin multe frământări și s-ar putea ca unele dintre acestea să aibă legătură cu o relație de prietenie, cu o deziluzie venită din partea unei persoane în care avea încredere. Odihnește-te mai mult și evită stresul.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția Lunii cu Mercur, guvernatorul relațiilor tale, poate aduce o reapropiere față de un prieten sau o reactivare a relațiilor cu un anturaj de care te îndepărtasei. Oricum, din partea prietenilor pot veni sfaturi bune și sprijin. Pe de altă parte, ai șanse mari să te implici în noi proiecte de grup.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Luna și Mercur în sectorul carierei ai toate șansele de afirmare printr-o idee, o soluție sau un discurs public. Poți găsi cele mai bune variante într-o chestiune profesionale și superiorii te pot aprecia. Ideile tale vor fi luate în seamă, așa că nu te teme să le spui.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei îți aduce preocupări intelectuale și-ți crește gradul de curiozitate în anumite domenii. Vei dori să afli niște informații, să înveți ceva nou, să te înscrii la niște cursuri sau să rezolvi niște chstiuni birocratice. Unii nativi își fac planuri pentru o călătorie, cel mai probabil peste hotare.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Configurația astrtologică a zilei te susține să porți niște discuții financiare în vederea rezolvării unor situații ce țin de credite, investiții, asigurări, pensie. Posibil să cauți variante pentru a reeșalona rata unui credit sau soluții să returnezi o datorie fără a ajunge la fundul sacului.

Horoscopul zilei de 29 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro