20 nov. 2022 | 19:32

Horoscop zilnic luni, 21 noiembrie 2022. Zodia care poate cuceri pe oricine

Horoscop
Horoscop zilnic luni, 21 noiembrie 2022. Zodia care poate cuceri pe oricine
Horoscop zilnic pentru 21 noiembrie.

Astăzi avem parte de două aspecte, unul care este mai mult resimțit pe interior, și celălalt, mai impactant, care va fi resimțit din plin. Este vorba de un trigon între Soare și Jupiter care aduce entuziasm, bucurie și încredere în noi, și de o conjuncție între Venus și Mercur în Săgetător. Aceasta din urmă ne susține să ne exprimăm și să ne susținem punctul de vedere și propriul adevăr.

Horoscop zilnic 21 noiembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme, posibil chiar din străinătate, să te caute. Dincolo de dialogul care va fi plăcut, nu este exclus să primești chiar și o invitație peste hotare. Ai susținerea astrelor dacă trebuie să prezinți un proiect academic sau sa ceri niște păreri, sfaturi unei persoane cu experiență în domeniul în care te interesează.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi te poți bucura de niște beneficii materiale. Poți primi o sumă de bani, un sprijin financiar sau chiar poți obține un credit sau nu împrumut. Te bucuri de susținerea partenerului de viață sau a celor dragi, însă ai grijă în ce direcție îți investești veniturile.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul relațiilor tale și te bucuri de dialoguri plăcute cu partenerul de viață. Vă puteți declara sentimentele și vă puteți apropia grație discuțiilor deschise și sincere. Profesional, poți primi ofertă de colaborare.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

La locul de muncă îți merge mintea de minune și te bucuri de aprecierile celorlalți grație ideilor pe care le ai. Știi cum să discuți cu colegii, să-i asculți și să te faci ascultat și urmat. Pe de altă parte, te bucuri de o stare de sănătate bună, iar dacă va trebui să primești rezultatul unor analize, acesta te va bucura.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul iubirii tale și îți poate aduce curajul să-ți exprimi sentimentele și să cucerești persoana care îți place. Pe de altă parte, în cuplu a venit momentul să vorbești deschis și sincer cu partenerul și să rezolvați niște neînțelegeri mai vechi. Contextul de astăzi îți aduce foarte multă creativitate și îți poți face cunoscute talentele.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Profită din plin de conjuncția de astăzi dintre Venus și Mercur pentru a te apropia de familie, pentru a te împăca cu cei dragi și a lămuri înțelegerile ultimei perioade. Astrele te susțin în dialog și poți petrece momente plăcute alături de părinți.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri de susținere astrelor în sectorul comunicării, aspect care te ajută să te faci înțeles de cei din jur și chiar plăcut. Ai mai multă putere de convingere și vei impresiona prin ceea ce spui. Este o zi bună pentru a susține un interviu o ședință o negociere dar și pentru a-ți exprima sentimentele și punctul de vedere.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Te poți aștepta la vești bune legate de bani, de salarizare și nu este exclus să primești o primă, un bonus sau un comision mai mare. Unii nativi își pot crește veniturile dintr-o activitate extra. Trigonul de astăzi îți aduce multă încredere în tine, însă ai grijă că te stimulează și la cheltuieli de care nu ai neapărat nevoie, de exemplu pe distracții.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ești gazda conjuncției Venus-Mercur, aspect care îți aduce optimism, entuziasm, bucurie de a trăi și o preocupare mai mare față de propria persoană. De asemenea, este o zi bună pentru a-ți exprima sentimentele, pentru a cuceri persoana care îți place. Dacă ești parte a unui cuplu, poți ajunge ușor la o cale de mijloc cu partenerul.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Astăzi s-ar putea să ai parte de o întâlnire neașteptată cu o persoană din trecut sau cineva pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme să te caute. Totuși, dacă știi că este vorba de contexte toxice evită-le. Este o zi bună pentru conștientizare, interiorizare și detașare. Unii nativi pot afla un secret care să-i pună pe gânduri.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei te stimulează să ieși cu prietenii, să stați la povești sau să participi la evenimente unde să te poți remarca. Creativitatea de care dai dovada te ajută să câștigi popularitate și să te bucuri de succes cu un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a ieși în față și a te face remarcat într-un mediu, posibil chiar într-un context public. Poți fi observat de persoane importante care să te ajute să-ți atingi un scop profesional. Sunt și nativi care pot face o cerere în căsătorie grație conjuncției dintre Venus și Mercur.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro