01 ian. 2023 | 21:13

Horoscop zilnic luni, 2 ianuarie 2023. Zodia care are şansa să se remarce la locul de muncă

Horoscop
Horoscop zilnic luni, 2 ianuarie 2023. Zodia care are şansa să se remarce la locul de muncă
Horoscop zilnic luni, 2 ianuarie 2023

Horoscop zilnic 2 ianuarie. Mercur, planeta comunicării, aflat în retrogradare în zodia Capricorn, formează astăzi un aspect de susținere cu Neptun, planeta viselor și iluziilor, aflată în Pești. Contextul ne aduce intuiție, imaginație, idei și soluții, unele practice, altele ieșite din comun, la problemele pe care le avem.

Horoscop zilnic 2 ianuarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Îți vin idei profesionale foarte bune și ai șanse să te remarci prin ceea ce spui, printr-un dialog, ba chiar să rezolvi nemulțumiri mai vechi. Pe de altă parte, s-ar putea să fii luat prin surprindere de cineva din trecut, de un dialog cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cum Mercur este guvernatorul tău sentimental, contextul astrologic de astăzi îți oferă ocazia să ajungi la o viziune comună cu persoana iubită, să stabilești noi principii și valori pe baza cărora veți funcționa în noul an.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Dialogurile pe tema unor bunuri de patrimoniu, bunuri materiale sunt bine aspectate astăzi și poți chiar forța lucrurile pentru a obține ce-ți dorești. Te bucuri de o bună intuiție. Pe de altă parte, profesional vei lăsa o impresie foarte bună celor cu care intri în contact.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi foarte bună pentru a purta dialoguri cu partenerul de viață și a ajunge la o înțelegere, la o viziune comună, mai ales dacă problema este mai veche. Vă puteți planifica inclusiv o călătorie. Și dialogurile profesionale sunt susținute astăzi și poți rezolva o situație contractuală.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Te bucuri de energie și spor în tot ceea ce ți-ai propus să faci și primești sprijinul celorlalți. Bazează-te cu încredere pe ideile finanaciare care-ți vin astăzi. Posibil chiar să ai succes și în cazul unei speculații, investiții pe care o faci.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Te bucuri de o zi foarte bună în plan sentimental. Ai ocazia să te împaci cu cineva drag și să porți un dialog constructiv cu partenerul de viață, să vă faceți planuri pentru timpul liber rămas și să vă distrați în doi.

Citește și: Cristina Demetrescu: Zodiile care au noroc tot anul 2023. Vor avea o perioadă pe cinste, nimic nu le va sta în cale

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Comunicarea cu familia este bună și reușești să rezolvi neînțelegeri mai vechi, să te apropii de cei dragi mai mult. Te dedici unor activități casnice care-ți fac plăcere, iar dacă muncești de acasă, vei avea spor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi vei reuși să te faci plăcut de toți cei din jur prin modul de a vorbi și de a povesti. Știi să asculți și să te faci ascultat și nu este exclus ca unii nativi să se împace cu o persoană dragă. Astrele te susțin puternic și în plan sentimental, deci poți face o declarație de dragoste care va avea ecou.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai idei financiare bune, posibil legate chiar de creșterea veniturilor, și ar trebui să le scrii în agendă pentru că le vei lua în calcul cât de curând. Totuși, ai grijă că ai o tendință de a cheltui, cel mai probabil pentru casă sau pentru familie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai toată susținerea astrelor în comunicare, mai ales că știi să asculți și să te faci ascultat. Poți negocia cu încredere astăzi și poți reuși să ajungi la o cale de mijloc în dialogurile cu ceilalți, reușind să obții foarte ușor ceea ce-ți dorești.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Un dialog cu cineva din trecut sau pe o temă mai veche poate reveni acum, însă vei avea idei noi și soluții mult mai bune. Totdată, te bucuri de o bună intuiție financiară și o poți folosi cu încredere în orice context. Nu este exclus să faci niște cheltuieli pentru a-ți satisface iște pofte.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Începi anul cu rezoluții mărețe. Ai idei bune, intuiție și porți dialoguri constructive legate de un proiect în care ești implicat și pe care vrei să-l duci la succes. Posibil să pui la cale niște planuri îndrăznețe cu prietenii.

 

Horoscopul zilei de 2 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Capital.ro
Românii care ar putea pierde bani la salariu, de la 1 iulie 2024. Este vorba de peste un milion de oameni
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro