30 mai 2020 | 20:42

Horoscop zilnic, duminică, 31 mai. Zodia care va întâmpina probleme cu banii

Utile
Horoscop zilnic, duminică, 31 mai. Zodia care va întâmpina probleme cu banii
Horoscop marți, 16 iunie. Zodia care trebuie să aibă grijă mare la cheltuieli

Horoscop zilnic, duminică, 31 mai. Cu Luna în Fecioară condusă de Mercur, mutat în Rac, până pe 4 august, astrele nu vin cu vești prea bune pentru un nativ al zodiacului. Probleme cu banii pentru o zodie și revelații pentru o alta.

Horoscop zilnic, duminică, 31 mai 2020

Berbec

Ești concentrat pe partea spirituală și reușești să te deconectezi de la orice fel de responsabilități, în încercarea de a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Taur

Nu anula prea devreme o situație care îți provoacă idei despre cum să funcționeze o relație. Este timpul să te deschizi la noi valori, la o schimbare și la noi moduri de a-ți împlini nevoile.

Gemeni

Ar trebui să uiți de momentele triste din trecut, căci te trag de picior în spate. De altfel, ai șansa să ștergi această pată din memoria ta. Ține numai de tine.

Rac

Ești adeptul solitudinii și preferi azi să te izolezi de oamenii puși pe harță, pentru că nu ai vrea ca cineva să îți strice zenul.

Leu

Nu te simți sociabil duminică. În schimb, petreci mult timp alături de partenerul de viață și te bucuri de fiecare moment de intimitate.

Fecioară

Dezvoltări neașteptate în viața ta profesională te pot distrage de la viața de familie. Nu lăsa ca munca să îți eclipseze toate preocupările.

Balanță

Fii mai atent la ce se petrece în jurul tău! Evenimentele prin care treci au conotații speciale pentru tine.

Scorpion

Este momentul să fii realist și să prevezi cât de multe schimbări ar putea aduce eforturile tale în relația de cuplu. Oamenii sunt imprevizibili, așa că analizează.

Săgetător

Iubirea este pe primul plan azi pentru tine. Numai bine, căci e momentul să îți impresionezi jumătatea. Fă declarații de iubire și primește-le cu bucurie pe cele care vin.

Capricorn

Sosesc vești de departe, iar ele aduc numai bine în viața ta. Tot azi se pot ivi și sume de bani, de care ai mare nevoie.

Vărsător

Se anunță o zi excelentă pentru comunicare, stabilirea unor noi contacte sau de noi cunoștințe. Energia și farmecul tău sunt azi la un nivel înalt.

Pești

Dorința de libertatea te va împinge să rupi barierele indiferent de consecințe. Analizează lucrurile și nu te lăsa purtat de un vis care rodește în mintea ta de o perioadă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro