Horoscop zilnic 8 septembrie. Două zodii vor avea probleme cu banii. Ce nu trebuie să facă azi

Horoscop zilnic 8 septembrie. Două zodii vor avea probleme cu banii. Ce nu trebuie să facă azi
Horoscop 8 septembrie 2021

Deși este posibil ca mulți dintre noi să mai resimțim încă efectele produse de Luna Nouă din Fecioară de ieri, iată că încă de la prima oră a dimineții Luna se mută în zodia Balanță, poziție din care ne stimulează la echilibru și comunicare blândă. Vom fi mai împăciuitori, mai deschiși la negocieri și mai atenți la nevoile altora.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă ai exagerat cu alimentația zilele trecute, s-ar putea ca astăzi să resimți o oarecare stare de disconfort gastric. Încă poți profita de energia contextului astrologic de ieri, de la Luna Nouă din Fecioară, pentru a începe o dietă sau un regim alimentar sănătos. Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru negocieri și pentru a ajunge la un acord comun cu un colaborator, asociat, coleg de muncă, partener de afaceri sau șef.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să simți că ai depășit o vulnerabilitate sentimentală care zilele trecute ți-a frământat sufletul și mintea. O povară de ordin afectiv pare că a trecut și asta te ajută să îți recapeți starea de bună dispoziție. În plus, starea de sănătate este una bună și asta te încurajează să te dedici unor activități pe care le-ai amânat și care îți aduc și profit.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Dacă zilele trecute ai descoperit că un lucru nu funcționează cum trebuie în casa ta, o situație nu merge cum trebuie în viața ta personală, azi vei lua și decizia de a repara acel obiect sau de a lămuri acea stare afectivă. Ziua de astăzi te susține puternic în comunicare, așa că poți exprima ceea ce simți mai bine, fie prin cuvinte, fie într-un mod artistic, poate chiar prin scris, printr-un mesaj, printr-o postare, o melodie, etc.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Poți lua niște decizii legate de casă, poate vrei să aduci o îmbunătățire în locuința ta sau vrei să schimbi ceva, să reorganizezi și redecorezi.

Totodată, ziua de astăzi îți poate aduce discuții în familie care se vor desfășura calm, blând și fără atacuri sau critici. Oricum, un reproș primit astăzi va fi tratat mai degrabă constructiv decât disprețuitor sau conflictual.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dacă zilele trecute doar te-ai frământat cu privire la veniturile tale, nu este exclus să iei o decizie astăzi sau chiar să porți un dialog pe tema câștigurilor tale.

Este o zi foarte bună pentru negocieri, pentru întâlniri în urma cărora să obții niște avantaje. Nativii care dau examene, susțin interviuri sau învață sunt foarte bine susținuți de contextul astrologic și pot declanșa o nouă etapă importantă în aceste direcții.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dai dovadă de mult simț practic în continuare și poți analiza foarte atent și echilibrat situația ta financiară. Calculele pe care le faci astăzi sunt corecte și poți face premise pe termen lung în legătură cu câștigurile tale.

Cei care negociază astăzi un salariu, un comision, pot obține mult mai ușor ceea ce-și doresc, mai ales că dau dovadă de multă încredere în ei înșiși.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă zilele trecute te-ai simți mai obosit și ai preferat să stai mai retras sau ai ales locuri izolate în care să-ți reîncarci bateriile, iată că astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia ta și în conjuncție cu Mercur, nevoia de socializare este mult mai mare.

Te reechilibrezi energetic și emoțional, te simți mai în putere și te exprimi mai ușor, mai ales din punct de vedere artistic.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca astăzi să te lași frământat de fel și fel de gânduri, de griji și temeri, iar starea emoțională să nu fie chiar cea mai bună și să simți nevoia de a te retrage tu cu tine.

Ce-i drept, un dialog interior purtat acum, o introspecție făcută, îți poate aduce adevărate revelații și conștientizări. Odihnește-te mai mult și evită stresul.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Este o zi foarte bună pentru discuții în cuplu despre viitorul relației, pentru împăcări și lămuriri, dar și pentru a-ți surprinde partenerul cu o declarație emoțională și emoționantă.

Pe de altă parte, astăzi poți avea parte de dialoguri plăcute cu prietenii, întâlniri, ieșiri la evenimente, dar și discuții profesionale încurajatoare cu asociații în legătură cu un proiect.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi s-ar putea să ai parte de discuții importante cu superiorii sau cu persoane care reprezintă o autoritate în viața ta. Va fi vorba de discuții care cer lămuriri, soluții, care impun luarea unor decizii importante.

Nu va fi deloc ușor ca acest context să fie menținut la nivel amiabil, pe teren neutru sau în condiții de pace, deci ai grijă să nu explodezi emoțional sau să devii prea impunător.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea ca și astăzi să fii mâhnit de un context financiar/administrativ care nu s-a desfășurat cum ai vrut sau nu ți-a adus rezultatele dorite, mai ales în cazul nativilor care au investit niște bani în ceva și nu s-au ales cu rezultate îmbucurătoare.

Contextul astrologic al zilei te îmbine la discuții care presupun schimb de opinii, de păreri, la dialoguri în care-ți poți expune un punct de vedere, fie politic, fie religios, fie cultural, oricum un context în care-ți descătușezi principiile și convingerile de viață. Te bucuri să cunoști mentalități diferite și să le pui în balanță cu propriile tale credințe și viziuni.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dacă ziua de ieri a fost mai tensionată relațional, dar te-a forțat să revii la gânduri și atitudini mai bune în cuplu și în relațiile de afaceri, ziua de astăzi vine cu un nou stimul și anume, un dialog deloc plăcut pe teme financiare.

Dacă este vorba de cheltuielile în cuplu, acesta se poate încheia cu pace, însă dacă este vorba de investirea unei sume de bani într-un proiect, atunci de preferat ar fi să nu te grăbești și să ceri sfatul specialiștilor.

Horoscopul zilei de 8 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 800 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe