Horoscop zilnic 7 septembrie 2021. Lună Nouă în zodia Fecioară și impactul ei major asupra tuturor zodiilor

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021. Lună Nouă în zodia Fecioară și impactul ei major asupra tuturor zodiilor
Lună Nouă în zodia Fecioară și impactul ei major asupra tuturor zodiilor

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021. Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Fecioară, eveniment astrologic care poate aduce noi începuturi în viața noastră și ne susține să ne setăm noi intenții. Este o zi în care, cel puțin la nivel simbolic, trebuie să facem curățenie în casa noastră, în gândurile noastre și în stilul de viață. Ceea ce este vechi și toxic trebuie eliminat. Este un moment bun să începem un job nou, să începem activități noi și chiar o dietă. Cei care se simt mai obosiți acum s-ar putea confrunta cu carențe ale organismului și este un moment bun să se preocupe mai mult de sănătatea lor.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Putem exagera cu acuzele și reproșurile și putem rosti cuvinte care să rănească și pe care apoi să le regretăm. Reacțiile mentale sunt rapide, dar trebuie să evităm deciziile impulsive.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

Profită de energia acestei lunații pentru a începe un nou stil de viață, pentru a schimba ceva în rutina zilnică care să-ți aducă și o îmbunătățire a stării de sănătate. Poți primi sarcini noi, poți începe activități noi, poți avea o nouă atitudine vizavi de locul de muncă sau poți găsi un nou ritm de lucru astfel încât să ai mai mult randament. Unii nativi își schimbă programul, în timp ce alții se angajează în altă parte. Tot acest context poate aduce și câștiguri financiare.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Taur/ Ascendent Taur

Vei avea șansa la această Lună Nouă din Fecioară să dai un nou sens vieții tale sentimentale și relației cu copiii. Poate fi vorba de o nouă poveste de iubire care să se materializeze ulterior într-o relație de lungă durată. Totodată, lunația îți oferă ocazia să faci ceva ce-ți place, să-ți pui în practică un talent, să dai un alt contur unui proiect în care ești implicat sau poate chiar să intri într-un nou proiect. Vei pune multă pasiune în ceea ce vei face și asta te va bucura și-ți va da elan.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă din Fecioară îți aduce ocazia să faci ordine în viața personală și chiar să demarezi ceva nou legat de casă sau să rezolvi un context ce vizează bunurile patrimoniale. Poate faci curat în casă, poate renovezi, poate te muți. Oricum, cel puțin simbolic, azi va trebui să dai cu mătura acolo unde stai pentru a atrage sporul în viața ta. De asemenea, poți să lămurești aspecte importante în familie, în special cu părinții.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă din Fecioară te susține să înveți lucruri noi, să cunoști persoane noi și să rezolvi situații ce țin de acte. Poți merge la un interviu, poți primi o veste care să-ți deschidă noi uși, poți avea o viziune mult mai clară asupra unei situații și astfel să poți lua decizii bune. Este un moment foarte bun pentru negocieri și pentru găsirea soluțiilor la problemele cu care te confrunți. Ascultă sfaturile celorlați pentru că se vor dovedi folositoare și la un moment dat vei avea nevoie de ele.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă din Fecioară se formează în sectorul financiar și-ți aduce ocazia de a-ți îmbunătăți veniturile, de a găsi noi surse de câștig. Posibil să fie vorba de o creștere salarială sau de noi activități care să aducă și un ban în plus. Poate fi vorba de un comision mai mare, de activități pe care le desfășoară și care acum vin și cu alte beneficii materiale.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ești vedeta zilei de astăzi dat fiind că Luna Nouă se petrece în zodia ta, așa că fii foarte atent la ceea ce întreprinzi acum pentru că impactul poate fi pe termen lung, până la jumătate de an de acum înainte. Dacă simți să faci o schimbare în viața personală, relațională, profesională, nu sta pe gânduri și fă-o, mai ales dacă sesizezi că anumite tipare ți se repetă. Acționează cu curaj, însă diferit de cum ai făcut-o până acum, asta dacă vrei să obții rezultate diferite. Este un bun moment să începi o dietă, un regim sau să faci sport.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

Vei resimți energia acestei lunații mai mult la nivel interior, chiar la nivel subconștient și asta te va ajuta, subtil, să elimini tot ce este toxic din viața ta, mai ales o persoană care te-a rănit, mințit, care te-a trădat, care ți-a ascuns lucruri sau te-a abandonat la nevoie. Persoana în cauză poate fi partenerul de viață sau un colaborator, un partener de afaceri, însă poate fi vorba de persoane care au jucat murdar, pe la spate, care au contribuit la jocuri de culise, care au acționat din umbră. Nativii care au avut probleme de sănătate pot depista acum cauza spirituală și o pot elimina sau, cel puțin, pot îmbunătăți ceea ce ține de ei.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă din Fecioară îți oferă șansa de a-ți face planuri clare, concrete și serioase de viitor. Unii nativi pot începe un nou proiect de grup, iar alți nativi pot veni cu ajustări, cu idei și soluții practice care să conducă la succes un proiect. Deși munca în echipă este susținută, dată fiind implicarea lui Marte, guvernatorul tău, în această lunație important este ca tu să conduci, ca tu să fii cel care trasează direcția de acțiune. Unii Scorpioni pot cunoaște persoane noi și pot intra în noi anturaje în această perioadă.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă din Fecioară se formează în sectorul carierei tale și poate aduce noi responsabilități profesionale sau o reconfigurare a responsabilităților actuale astfel încât să fie în acord cu propriile tale puteri. Pentru unii nativi poate fi un moment de afirmare, în timp ce pentru alții poate fi vorba de o nouă direcție profesională pe care se pregătesc să intre, iar acum își setează scopul. Nativii capătă autoritate și asta poate însemna o nouă funcție în cazul unora.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pentru tine această lunație este deschizătoare de noi orizonturi profesionale sau personale. Îți poți seta noi perspective de viitor și îți poți face planuri clare, practice pentru a ajunge la un ideal pe care-l ai. Sunt nativi care obțin acte acum, nativi care încep cursuri și nativi care iau o decizie sau chiar pleacă în străinătate. Zona de cunoaștere este stimulată și nu este exclus ca o serie de convingeri și principii de viață să primească acum un nou înțeles.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită de această lunație pentru a te debarasa de tot ce este toxic în viața ta, fie că este vorba de obiceiuri proaste, de dependențe sau de persoane care-ți consumă energia. Poți începe o dietă acum sau poți să-ți schimbi stilul de viață astfel încât să te odihnești mai mult. Ai șansa să vezi ce te face să pierzi energie și care este cauza unor stări de oboseală. Financiar, poți analiza și lua unele decizii legate de o investiție sau de un bun comun pe care-l deții cu cineva.

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021

Horoscop zilnic 7 septembrie 2021 Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă din Fecioară se formează în sectorul relațiilor tale și este momentul să faci un nou pas într-o conexiune pe care o ai cu cineva, fie sentimentală, fie profesională. Este important să te raportezi la tine, la cum ești, la cum te expui altora și să vezi ce îmbunătățiri îți poți aduce. De asemenea, este important să fii sincer cu tine, dar și cu ceilalți, să încerci să te pui și în pielea celui din fața ta, dar fără a te sacrifica inutil.

Horoscopul zilei de 7 septembrie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe