Horoscop zilnic 29 august. Zodia care trebuie să țină mâna pe portofel azi și să nu scoată bani din el

Horoscop zilnic 29 august. Zodia care trebuie să țină mâna pe portofel azi și să nu scoată bani din el
Horoscop 29 august. Ce zodie trebuie să țină de bani

Soarele, proaspăt intrat în zodia Fecioară, face un careu cu Axa Nodurilor Lunare, axa care vorbește despre Sensul Destinului nostru.

Azi trebuie să fim mai responsabili la modul în care ne folosim energia pentru că avem tendința, deși este duminică, să muncim prea mult sau, din contră, să lenevim prea mult. Pe de altă parte, s-ar putea ca o serie de planuri avute să ni se dea peste cap.

Horoscop zilnic 29 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

 • Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să te macine mai mult decât este cazul o situație de la locul de muncă sau care are legătură cu jobul, mai ales dacă trebuie să iei o decizie importantă. Oricât ai încerca să te gândești la altceva, mintea ta este prinsă aici.

S-ar putea ca ceea ce ți-ai planificat pentru astăzi să nu iasă așa cum îți dorești. Un dialog cu o persoană apropiată te poate indispune și irita, așa că evită temele care știi că dau naștere tensiunilor.

 • Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te frămânți și cauți soluții creative pentru a-ți ușura munca, dar totodată și pentru a câștiga mai mulți bani. Sectorul financiar este de mare interes acum și în unele cazuri pot veni oferte prin care nativii sunt forțați să își pună în valoare talentele, mai exact să îți monetizeze talentele.

În alte cazuri este nevoie să apeleze la abilitățile înnăscute pentru a străluci în domeniul dorit. Din alt punct de vedere, este o zi bună să-și cumperi ceva, un lucru, un obiect care te face fericit sau să te răsfeți mai mult, să-ți îndeplinești o plăcere nu foarte costisitoare.

 • Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să treci prin fel și fel de stări proaste cauzate de situații petrecute în familie. Poate trebuie să rezolvi ceva ce ține de casă, poate nevoile celor dragi te suprasolicită și te obosesc.

În schimb, este o zi bună să discuți cu partenerul de viață despre traiul comun, despre viitorul vostru, despre contribuția fiecăruia la construirea și bunul mers al căminului.

Chiar dacă discuțiile nu vor fi deloc pe placul tău  și te pot irita, ai șanse mari să ajungi la o înțelegere, mai ales dacă problema este mai veche și a mai fost abordată.

 • Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi bună pentru Raci să facă ordine în gândurile lor, să se pună de acord cu ei înșiși în anumite privințe și astfel să ia decizii care vizează fie trecutul lor, fie să decidă să se detașeze de ceva ce le face rău, poate chiar de o persoană toxică.

Nu este deloc exclus ca la nivel mental să fie foarte agitați și să fie tentați să exprime ce gândesc, să facă o spovedanie, să recunoască un secret care-i macină de prea multă vreme.

 • Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Leii s-ar putea să fie nemulțumiți din cauza faptului că un plan făcut cu pretenii sau un plan făcut cu copiii, cu persoana iubită, un plan de distracție, de petrecere a timpului liber nu poate fi dus la bun sfârșit din cauze financiare.

Posibil ca nativii să devină frustrați și de faptul că nu-și pot exprima talentele așa cum își doresc sau că nu primesc aprecierile pe care ei consideră că le merită. Oricum, în linii mari, nativii se pot simți mai nefericiți, mai triști dacă nu fac ceea ce le place.

 • Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai grijă astăzi la tendința de a-ți pune la îndoială capacitățile, abilitățile și valoarea personală. Poți fi foarte ușor lovit în ego dacă pleci urechea la ce spun alții.

S-ar putea ca niște planuri pe care ți le-ai făcut să se strice și de vină să fie alții, însă încearcă să nu pui la suflet. Pot să apară tensiuni și frustrări dacă ceilalți încearcă să-ți impună diferite atitudini sau situații, dacă te forțează să iei decizii.

 • Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Nevoia de a te retrage în liniște, chiar în singurătate, este destul de mare acum. Dacă pe de o parte joci rol de mediator între alții, pe de altă parte va trebui să-ți împaci și accepți propriile tale gânduri și idei.

Să te pui de acord cu deciziile luate, fie că sunt mai vechi, fie că sunt mai noi, și să accepți că poți greși, indiferent cât ai analiza, și că este posibil ca unele principii pe care le ai să fie greșite și să te tragă în jos.

 • Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi favorabilă prietenilor și poți reuși să echilibrezi niște situații care nu au funcționat cu persoane din anturaj. Ai puterea și capacitatea de a-ți demonstra propriul adevăr în fața celorlalți și asta te poate ajuta să ieși basma curată dintr-o situație mai inconfortabilă.

Totodată, ai mai mult grijă la cheltuieli, nu risca sume mari de bani și nu investi în contexte care promit câștiguri rapide.

 • Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai tendința de a te certa cu cei din jur și de a-ți impune autoritatea, punctul de vedere, viziunea făcând abstracție de ceea ce vor sau au de zis ceilalți. Din această cauză pot să apară tensiuni în cuplu și, deși este duminică, nici conflictele cu șefii și cu colaboratorii nu sunt excluse.

Pot să apară diferite situații care să te scoată din zona de confort, iar în unele cazuri sunt nativi care oficializează o relație sau decid să înceapă o relație.

 • Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o zi bună să-ți faci planuri pentru săptămâna care urmează sau chiar planuri pe termen lung, dar planuri care să aibă legătură cu stilul de viață, cu programul de muncă, cu modul în care-ți desfășori activitatea profesională.

O serie de principii auzite, citite sau pe care le-ai integrat doar la nivel teoretic, acum le poți integra și la nivel practic. Evită să pleci urechea la bârfele altora.

 • Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea ca mare parte din ziua de astăzi să o dedici unor calcule și socoteli, să analizezi ideea unui credit sau unei investiții, însă nu vor fi decizii sau analize pe care le faci singur, ci împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri.

Este o zi favorabilă pentru cei singuri, care se pot îndrăgosti de cineva, dar și pentru cei care sunt parte a unui cuplu și care pot reaprinde pasiunea în dormitor. Posibile certuri cu un prieten sau o persoană din anturaj.

 • Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Te frământă niște evenimente, situații profesionale sau legate de relația cu partenerul de viață. Nu știi încotro se îndreaptă lucrurile și nici nu te simți în putere să iei o decizie radicală.

Ești destul de confuz și poți vedea lucrurile neclar în acest moment, dar și cei din jur te pot confuza cu ceea ce spun sau cu ceea ce fac. Încearcă să rămâi cât mai mult ancorat în realitate.

Horoscopul zilei de 29 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI