Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia care azi va cere o mărire de salariu

de: Astrolog Mădălina Manole
27 04. 2022

Mercur și Pluto formează un aspect de susținere care oferă multă profunzime gândirii și astfel putem lua decizii foarte bune. În plus, ne exprimăm cu mai multă diplomație și atenție, și avem siguranța că am luat cele mai bune decizii.

Horoscop zilnic 28 aprilie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te susține să vezi și, implicit, să analizezi diferit, profund situația ta financiară. Faci calcule și nu este exclus să renegociezi salariul sau un comision. Un lucru este sigur, nu vei mai munci pe bani puțini sau care nu reflectă efortul depus.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dat fiind faptul că Mercur este în zodia ta, te bucuri de idei practice, de o atitudine proactivă care te ajută să iei cele mai bune decizii legate de viața ta personală și nu numai. Acum îți poți da seama dacă ai făcut sau nu ceea ce era corect și, cel mai probabil, vei ajunge la concluzia că ai făcut.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Guvernatorul tău, Mercur, din poziția în care se află, poate scoate un adevăr la suprafață. Te poate pune în fața unei discuții cu cineva din trecut și poți afla un secret. Încearcă să ieși din contextele toxice pentru tine. Posibil să fii tentat să ierți o greșeală a partenerului.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Folosește-te de contextul astrologic al zilei pentru a cere sfaturi unor prieteni, pentru a întreba în toate direcțiile cum să faci să promovezi un proiect sau să-l conduci la succes. Partenerul de viață, de asemenea, se poate dovedi un bun sprijin în această privință.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur te susține dacă vrei să porți dialoguri cu superiorii. Profită și cere-ți drepturile sau cere schimbări de program, de sarcini și responsabilități astfel încât să ai timp și pentru tine. Nu te teme să-ți expui punctul de vedere și pregătește-te cu argumente solide.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Din ipostaza de guvernator al tău, Mercur te susține foarte mult astăzi. Poți să-ți demonstrezi experiențele de viață, poți să iei niște decizii foarte bune și să dai sfaturi înțelepte. Este o zi bună să organizezi o călătorie sau să te înscrii la un curs pe care ți-l dorești.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Este o zi bună să găsești soluții la problemele financiare pe care le ai. Poate fi vorba de probleme legate de un credit, de un partaj sau poate fi vorba de investiții. Posibil să lămurești situații delicate inclusiv în cuplu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur se află în sectorul relațiilor tale și te susține prin aspectul cu Pluto să ajungi la o cale de mijloc cu partenerul, dar și să faci negocieri impecabile. Poți semna un contract pe care ți-l dorești de multă vreme.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al zilei îți poate adce niște câștiguri, poate comisioane în urma unor activități întreprinse. Este o zi bună să porți discuții cu colegii și să le ceri ajutorul dacă nu te descurci cu ceea ce ai de făcut.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pluto este în zodia ta, prin urmare te bucuri de putere de convingere asupra celorlalți. Ești foarte diplomat în modul în care pui o problemă în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Vei ști când să te impui și când să lași de la tine.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită de contextul zilei și deschide acele subiecte delicate care știi că aduc neînțelegeri cu familia. Șansele de a le rezolva sunt mult mai mari astăzi. Este o zi în care trecutul, amintirile din copilărie pot fi mai pregnante.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur te susține să porți discuții profunde cu prietenii și să-i convingi de ceva ce până acum nu ai reușit. Și în cuplu ai mare putere asupra partenerului și te poți impune fără ca celălalt să-și dea seama. Un proiect se bucură de susținere și idei de progres.

Horoscopul zilei de 28 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!