26 mai 2022 | 17:48

Horoscop zilnic 27 mai. Zi plină de conflicte pentru aceste zodii

Horoscop
Horoscop zilnic 27 mai. Zi plină de conflicte pentru aceste zodii
Horoscop 27 mai 2022

Venus, planeta iubirii și a banilor, formează astăzi un aspect tensionat cu Pluto retrograd din Capricorn. Acest context astrologic aduce conflicte în relații, lupte de putere și scoate la suprafață gelozii, posesivității și tendințe de control și dominare. Acest careu de astăzi testează relațiile și poate aduce pierderi financiare.

Horoscop zilnic 27 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Poți avea parte de adevărate conflicte în relații, dat fiind că Venus guvernează acest sector. Ai grijă la tendința de a fi prea posesiv și de a te impune în fața partenerului. Pe de altă parte, și în relațiile profesionale, în special în relațiile cu superiorii, pot să apară momente tensionate. Venus îți guvernează și sectorul banilor și nu este exclus să ai parte de niște pierderi. Fii atent cum îți gestionezi bugetul!

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei este destul de dureros pentru tine, cu atât mai mult cu cât Venus este guvernatoarea ta. S-ar putea ca niște amintiri din trecut să te copleșească și să fii cuprins de frământări și regrete. Totuși, te poți rupe mai ușor de ceea ce ți-a făcut rău. Nici starea de spirit nu este una bună și nici nu te bucuri de prea multă energie. Ține cont că poți fi rănit ușor de ceilalți, așa că alege să stai mai retras.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca astăzi să te confrunți cu niște sentimente de nesiguranță în privința partenerului. Posibil să nu ai încredere în sentimentele acestuia sau tu să fii cel care nu știe ce simte. Pot ieși la suprafață gelozii, tendințe autoritare și posesive, și ți se pot reactiva frici, dependențe și chiar trauma abandonului. Evită să faci investiții financiare riscante.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea sa fii mai conflictual cu figurile autoritare din viata ta, în special cu superiorii sau cu partenerul. Ține cont că această atitudine îți poate afecta imaginea, iar în cuplu situația poate degenera și poate conduce la o ruptură sau la o pauză. Dacă deții o funcție de conducere, fii mai tolerant cu angajații și nu exagera cu autoritatea.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Contextul astrologic al zilei te face destul de autoritar în relațiile cu colegii de muncă. Ai grijă la tendința de a-ți impune cu orice preț punctul de vedere și viziunile în fața altora. Te vei lupta să-ți susții adevărul și propriile tale credințe, iar acest aspect te poate ajuta în cazul unui proces. Însă în relațiile personale bune te poate dezavantaja.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi ai tendința de a-i domina pe cei din jur, în special persoana iubită și copiii. Faptul că vrei să le controlezi gusturile, plăcerile, bucuriile, activitățile, nu face altceva decât să îi îndepărteze de tine. Ține cont că această atitudine o poți manifesta din cauza unor frici mai vechi care nu te lasă să vezi realitatea. De evitat investițiile riscante și speculațiile financiare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să ai parte de conflicte destul de dure cu partenerul de viață. Nu este exclus să apară o ruptură în cuplu sau cel puțin nevoia unei pauze. De vină pentru acest context pot fi chiar traumele tale nevindecate, inclusiv traume din copilărie. Nu este o zi bună pentru negocieri și discuții cu colaboratorii.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te poate face destul de suspicios, gelos și autoritar în relația cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. La locul de muncă nu vei mai ține cont de diplomație și vei fi foarte acid în replici. Ia în calcul că ceea ce spui rănește. Cuvintele tale sunt o adevărată armă din cauza acestui context astrologic.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Venus în sectorul iubirii, tensionată de Pluto, poate încolți în sufletul tău neîncrederea în partener. Nu este exclus să închei o relație care se află la început din cauza faptului că nu simți că cealaltă persoană îți dă valoare. Pe de altă parte, ai grijă la tendința de a cheltui bani pentru a cuceri pe cineva sau la cheltuielile prea mari pe care le poți face pentru a-ți îndeplini poftele. Evită speculațiile financiare!

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevede o zi destul de conflictuală în familie, s-ar putea să răscolești trecutul și să dai naștere unor reproșuri mult prea dure. Nu este exclus ca niște emoții și traume din copilărie pe care nu le-ai vindecat să iasă acum la suprafață. Ai grijă, de asemenea, la tendința prea autoritară pe care o manifești în relația cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei scoate la suprafață frici, neîncrederi, emoții reprimate și traume sentimentale mai vechi. Este momentul să discuți despre acestea pentru a le vindeca. Pe de altă parte, cu Venus în sectorul comunicării, poți fi foarte acid în dialog și îi poți răni ușor pe cei dragi. Ești de neclintit în negocieri, însă nu lua decizii radicale deocamdată.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dat fiind faptul că Venus îți guvernează sectorul intimitatii, s-ar putea ca astăzi să dezvolți sentimentul că relația ta este bazată pe alte interese decât pe iubire. Poți deveni gelos, suspicios și neîncrederea în partener poate încolți. Totodată, Venus se află în sectorul tău financiar, așa că ai grijă la modul în care îți gestionezi resursele pentru a nu pierde bani. Nu este o zi bună să investești în proiecte și planuri de viitor.

Horoscopul zilei de 27 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro