Horoscop zilnic, 26 iulie. O zodie va fi copleşită de probleme financiare

Horoscop zilnic, 26 iulie. O zodie va fi copleşită de probleme financiare
Horoscop zilnic, 26 iulie. O zodie va fi copleşită de probleme financiare

Luna își începe astăzi tranzitul de aproximativ trei zile prin zodia Pești, poziție din care ne aduce multă sensibilitate, emotivitate, blândețe și chiar putere telepatică.

Suntem mai atenți la nevoile celorlalți, ne bucurăm de intuiție, creativitate și inspirație artistică. Totodată, vom fi mai generoși, mai optimiști, dar nu trebuie să exagerăm cu visarea pentru că putem cădea pradă propriilor iluzii.

Horoscop zilnic 26 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Resimți din plin nevoia de odihnă, de liniște, de retragere în universul interior. Poți fi mai sensibil la amintiri și te nemulțumește ceea ce se petrece în prezentul tău.

Încearcă să te detașezi de tot ce îți provoacă tristețe și cultivă iertarea. Ai grijă să nu-i rănești pe cei dragi prin cuvinte prea aspre și evită activitățile solicitante.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Întâlnirile cu prietenii îți aduc bucurie și nu ar trebui să refuzi o invitație în oraș. În plus, nu este exclus să te atragă cineva din anturaj, să-ți trezească un interes aparte.

Te faci ușor plăcut de cei din jur și asta te avantajează. Pe de altă parte, relațiile cu asociații sau cu persoanele cu care desfășori proiecte comune sunt bune și profitabile, în sensul că luptați pentru scopul comun cot la cot.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este o zi foarte bună pentru a te pune în evidență din punct de vedere profesional. Ieși în față, te afirmi și te bucuri da laudele și aprecierile celorlalți.

Nu te grăbi, însă, să iei decizii profesionale majore, dar testează terenul, mai ales dacă vrei să faci o schimbare majoră în viitor. În unele cazuri sunt nativi care primesc vești bune din partea superiorilor.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi te bucuri de multă creativitate, ai inspirație și te simți în largul tău dacă trebuie să-ți expui punctul de vedere sau să porți discuții pe teme filozofice, culturale, religioase.

Dai dovadă de mai multă înțelepciune și schimbi atitudinea zilelor trecute, încercând să nu fii deloc impunător. Mai degrabă acum explici poziția ta decât să o contrazici pe a altora.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Te preocupi de situații financiare curente. Achiți facturi, rate, porți discuții legate de buget comun și investiții.

Ai mai multă grijă la intențiile cu care vin ceilalți către tine și nu lăsa starea emoțională, care este destul de oscilantă, să te domine în decizii.

Nu răspunde provocărilor și nu acționa ca urmare a impulsului de moment.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și-ți poate accentua nevoia de a fi alături de cineva, de partener, de o persoană pe care o stimezi foarte mult.

Este o zi favorabilă să-ți exprimi dorințele sentimentale și să le îmbini cu nevoile partenerului. Ține cont că ceilalți devin ca o oglindă a ta, așa că te poți întreba dacă-ți place imaginea pe care o vezi.

Zi bună pentru relațiile profesionale care sunt amprentate de respect, moralitate și corectitudine.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ai mai multă grijă la locul de muncă pentru că ai tendința de a face din țânțar armăsar și de a da o notă mult prea gravă unei situații banale cu care te confrunți.

S-ar putea să te simți mai agitat, să fii mai ușor de enervat, fie de colegi, fie de sarcini cotidiene care dintr-o dată ți se par imposibile și greu de rezolvat.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul iubirii și fericirii tale și astfel te îndeamnă la relaxare, la activități care-ți fac plăcere și-ți aduc bucurie.

Entuziasmul și optimismul sunt la cote mari, nevoile afective cresc și nu este deloc exclus să fii atras de o persoană nouă.

De preferat ar fi să rămâi totuși ancorat în realitate și să nu visezi prea departe. Relațiile cu copiii au parte de o notă de înțelegere.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Relațiile cu familia tind să evolueze într-o notă plăcută, amiabilă și fără conflicte majore. Sunt nativi care se gândesc mai mult la viitorul lor, analizează și iau în calcul construirea unui cămin.

Stare sufletească este bună, ești optimist și generos cu cei dragi. Te poți preocupa cu spor de activități ce țin de casă, chiar de redecorarea sa, de obținerea unui confort mai mare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ești destul de bine susținut pe zona de comunicare și cuvintele tale pot acționa ca un adevărat pansament pentru ceilalți. Ai la tine vorbe bune, ești mai glumeț și mai optimist decât de obicei și dai dovadă de înțelegere.

Te poți împăca cu persoanele cu care ai fost în tensiuni până acum. Totodată, poți cunoaște persoane noi și poți fi deschis intersacțiunii sociale.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te preocupă siguranța financiară, dar și emoțională. S-ar putea să primești o sumă de bani sub forma unui bonus sau să fii apreciat pentru talentele tale printr-un cadou, printr-un avantaj material.

Este o zi bună să faci niște cheltuieli pentru sufletul tău, să te răsfeți mai mult, însă fără a exagera. Niște contexte financiare se pot rezolva în favoarea ta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna îți tranzitează zodia și te susține din toate punctele de vedere să te simți bine, să te echilibrezi. În plus, grație conjuncției pe care o face cu Jupiter, te vei simți mai optimist, mai entuziast și fericit.

Buna dispoziție și generozitatea te susțin și în relațiile cu ceilalți, inclusiv în relația cu partenerul de viață. Nu este exclus să te îndrăgostești de cineva în perioada aceasta.

Horoscopul zilei de 26 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2600 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI