Horoscop zilnic 24 septembrie. Zodia care va primi vești bune de la locul de muncă

Horoscop zilnic 24 septembrie. Zodia care va primi vești bune de la locul de muncă
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021

Contextul astrologic al zilei, cu Luna în tranzit prin zodia Taur, ne va amprenta cu simț practic și estetic, dar și cu o doză mai mare de încăpățânare. Dat fiind că Luna va face conjuncție cu Uranus, planeta răsturnărilor de situație, ne putem aștepta la fel și fel de surprize în relațiile sentimentale, dar și în plan financiar, de aceea ar trebui să fim mai atenți la cheltuieli.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop 23 septembrie 2021Poți fi pus în fel și fel de situații neprevăzute și va trebui să dai dovadă de foarte multă diplomație, tact și simț practic, dacă vrei să ieși basma curată.

Partenerul de viață poate și el, la rândul său, să-ți facă niște surprize deloc plăcute. Ai grijă mai mare la cum îți administrezi banii și nu cheltui nesăbuit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop 23 septembrie 2021Luna îți tranzitează zodia și nevoia de stabilitate emoțională este mare. Vei fi mai calm, mai echilibrat și vei ieși cu zâmbetul pe buze din orice situație neașteptată prin care vei trece.

Poți fi surprins să simți niște emoții ciudate pentru cineva, iar dacă persoana chiar îți place, poți să-ți pui în valoare farmecul personal pentru că sigur o vei cuceri.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop 23 septembrie 2021Treci prin fel și fel de stări interioare ciudate. Poți fi cuprins când de un sentiment de tristețe, când de un sentiment de regret, când de confuzie și anxietate.

Azi ar trebui să te odihnești mai mult. Unii nativi pot afla secrete care să le răscolească sufletul sau pot fi luați pe nepregătite de persoane din trecut care se întorc în viața lor.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop 23 septembrie 2021Evită astăzi să te iei la harțp cu prietenii și să te contrazici, chiar dacă ai dreptate. Totodată, și cu asociații ar trebui să eviți discuțiile în contradictoriu.

O veste venită din partea unei persoane din anturaj sau un mesaj în online te poate lua prin surprindere astăzi. De altfel, poți fi surprins în multe moduri acum, așa că pregătește-te să faci față neprevăzutului.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop 23 septembrie 2021

Azi evită să intri în polemici cu superiorii. Ține cont că este vineri și s-au acumulat frustrări și tensiuni de ambele părți, plus stres și oboseală, așa că nu vei ajunge la niciun consens.

Totodată, ai mai multă grijă la imaginea ta pentru că s-ar putea ca cineva să-ți pună bețe în roate și să te vorbească pe la spate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop 23 septembrie 2021

Cineva poate veni cu contraargumente solide în fața ta, însă vei avea toate cuvintele pregătite să contraataci. S-ar putea să nu fii de acord cu principiile unora, să nu consideri scara de valori a altora corectă și să taxezi destul de dur imoralitatea.

Nu este nimic rău în asta, însă ține cont că te vei enerva peste măsură sau vei fi de-a dreptul șocat să vezi ce mentalități au unele persoane pe care tu te bazai.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop 23 septembrie 2021

Te poți stresa mai mult decât este cazul din cauza unei situații financiare care vizează o sumă de bani ce o aștepți de la alții, inclusiv de la instituțiile statului.

Un context din categoria pensie, taxe, impozite, rate la credit, poate asigurări, poate deveni de-a dreptul deranjant astăzi și fricile tale pot crește. Va fi ceva de moment, dar cu posibil impact destabilizant pe termen mediu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop 23 septembrie 2021

Dacă ai de făcut astăzi o negociere, te poți aștepta la răzgândiri din partea respectivelor persoane sau la impunerea unor condiții neașteptate și pe care, cel mai probabil, nu le vei accepta.

În cuplu pot să apară surprize, iar nevoia ta de a fi alături de partener este destul de mare. Nu deveni nici gelos și nici posesiv și acordă-i celuilalt libertatea de care are nevoie.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop 23 septembrie 2021

La locul de muncă se petrec fel și fel de situații care te scot complet din zona de confort. Poate fi vorba de schimbări de program, de sarcini venite pe ultima sută de metri care se cer rezolvate.

Ei bine, tot acest context te poate agita și stresa și poți avea tendința de a deveni irascibil cu colegii. Senzația că numai tu muncești poate fi accentuată de starea emoțională agitată.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop 23 septembrie 2021

Deși Luna trece prin sectorul iubirii tale, conjuncția cu Uranus poate aduce unele situații destabilizatoare în viața ta sentimentală.

S-ar putea să te enervezi mai tare din cauza unor greșeli, mofturi ale persoanei iubite sau copiilor, dacă ești părinte. Folosește-te de contextul zilei pentru a petrece timp în doi și a vă dedica unor activități noi, care să vă scoată din rutina zilnică.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop 23 septembrie 2021

Sunt posibile tensiuni cu familia, discuții în contradictoriu cu părinții și te poți aștepta la unele reproșuri care să te destabilizeze emoțional.

Pe de altă parte, în casă pot să apară stricăciuni sau să ai parte de fel și fel de surprize care te scot din zona de confort. Încearcă să schimbi ceva, să cumperi un obiect nou pentru decor și s-ar putea să ți se schimbe starea cu totul.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop 23 septembrie 2021

Poți fi luat prin surprindere de niște vești primite sau un dialog cu cineva apropiat te poate lua pe nepregătite. Nu pune la suflet tot ceea ce auzi și evită să te cerți cu cei apropiați, mai ales fiind vorba de persoane cu care participi la ședințe, reuniuni sau cu care faci negocieri. Ai grijă mai multă la deplasări pentru că nu te poți lăuda cu o bună capacitate de concentrare.

Horoscop 23 septembrie 2021Horoscopul zilei de 24 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 1900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI