23 apr. 2022 | 18:48

Horoscop zilnic 24 aprilie. Zodiile care sunt binecuvântate chiar de Paște!

Horoscop
Horoscop zilnic 24 aprilie. Zodiile care sunt binecuvântate chiar de Paște!
Horoscop zilnic 24 aprilie 2022

Mercur se va afla astăzi într-un aspect de susținere cu Neptun și ne va ajuta să ne conectăm mai ușor la latura spirituală a vieții. Putem mixa foarte eficient materialul cu lumea nevăzută și ne putem bucura sufletul, mai ales că este Paștele. Este un aspect demn de ziua de Paște, în ciuda careului pe care același Mercur îl face cu Saturn și de care am vorbit în horoscopul de ieri. Avem inspirație, imaginație și simț artistic, dar și foarte multă intuiție.

Horoscop zilnic 24 aprilie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnicMercur este într-un sector financiar pentru tine, ceea ce te face mai darnic, mai cheltuitor, însă nu fără motiv, ci pentru confortul tău sau al celor dragi. Este o zi bună să ierți pe cineva și să-ți recâștigi puterea interioară, dar și încrederea în tine. Dacă vei intra în discuții pe teme financiare, fii sigur că vei primi un răspuns sau un sfat foarte bun.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnicCu Mercur aflat în zodia ta, ziua de astăzi este o poartă spre credință și conectare la sfere înalte. Ești comunicativ, empatic și te înțelegi de minune cu prietenii. S-ar putea să ieși la o întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme. Sunt și nativi care primesc sfaturi bune, dar și nativi care-și fac planuri pentru viitor plecând de la un vis avut.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnicDeși Mercur este guvernatorul tău și este în aspecte bune, nu te susține din poziția în care se află prea mult. Sau, mai corect spus, îți aduce în față niște adevăruri, niște conștientizări importante. Poți avea revelații și poți afla dedesubturi. Totodată, încearcă să te odihnești mai mult pentru că starea de spirit nu este cea mai bună.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnicTe bucuri de o zi minunată din multe puncte de vedere, dar mai ales grație acestui sextil care te ajută să te conectezi la spiritualitate. Poți să ai parte de întrevederi plăcute cu prietenii, să vă faceți planuri de viitor împreună, poate chiar legate de o călătorie mult visată. Ai parte de o bună interacțiune cu cei din jur și ești foarte empatic.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnicAi grijă la cum gestionezi situațiile conflictuale, mai ales contextele în care ai de-a face cu persoane care reprezintă o autoritate în viața ta. Sunt posibile certuri cu partenerul din cauza unor viziuni diferite. Încearcă să nu lași fricile și dependențele să pună stăpânire pe tine. Îți poți controla emoțiile și angoasele astfel încât să te bucuri de un Paște liniștit.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnicAi parte de susținere din partea lui Mercur în toate dialogurile pe care le porți și reușești să ajungi ușor la înțelegere cu cei din jur. În cuplu te bucuri de armonie și știi cum să te faci plăcut de cei cu care intri în contact. Viziunile voastre par să se alinieze și să împărtășiți credințe și principii comune.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnicNu încerca să le faci tuturor pe plac, ci încearcă să ai grijă și de tine, să te odihnești. Este, totuși, o zi de sărbătoare. Dacă ai niște temeri, angoase, vicii, ai grijă cum le gestionezi. Poate dacă vei vorbi despre ele vei reuși să le înțelegi mai ușor. Vei observa că ceilalți încearcă să te ajute și să te mulțumească.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnicTu te bucuri de o zi minunată cu această poziționare a planetelor. Mercur te susține din casa parteneriatelor, iar Neptun din casa iubirii. Iată un context care te stimulează la declarații de dragoste! Poți vorbi despre sentimentele tale, poți cuceri o persoană care-ți place sau poți face o cerere în căsătorie. Tot ce ține de iubire și romantism este susținut de astre.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnicDeși nu ai avut cea mai bună comunicare cu familia, astăzi vei observa că lucrurile se îmbunătățesc și ajungi la armonie și înțelegere mai ușor. Te implici în sarcini gospodărești, dar și cei dragi te ajută. Poți discuta inclusiv despre bunuri patrimoniale și alte teme mai delicate care de obicei stârneau animozități.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnicCu Neptun în zona de comunicare și cu Mercur în zona de iubire, vei fi destul de explicit și declarativ cu ceea ce simți. Poți face chiar declarații de dragoste, cu toate că nu-ți stă în fire. Și chiar dacă nu le strigi în gura mare, cei dragi le vor auzi. În plus, te bucuri și de înțelegere și armonie în relația cu copiii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnicPoți profita de reuniunea de Paște pentru a discuta cu familia pe teme mai delicate, poate chiar legate de bani sau bunuri patrimoniale. Vei scoate niște bani din buzunar pentru bunăstarea celor dragi sau pentru casă. Oricum, vei fi practic în cadouri și cei dragi le vor aprecia.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnicAi toată susținerea contextului astrologic în zona de comunicare. Te exprimi ușor, blând, cucerești prin cuvintele tale, primești aprecieri și discuțiile cu cei din jur te vindecă. În cuplu te bucuri de înțelegere și armonie. Poți fi mai iertător. În plus, ai intuiție, inspirație și imaginație cât pentru doi.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 24 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Un fost finanțator din SuperLigă a murit
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
O femeie a găsit o poșetă în care erau acte, bani și telefoane lângă gara din Arad și luat-o acasă. Apoi a primit o veste bombă
Digi24
Oamenii sunt uluiți când află ce vârstă are acest bărbat. Cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire și cât îl costă pe an
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Secretul tinereții se află în pasta de tomate. Rețeta unui medic dermatolog
EVZ.ro
Doliu în lumea presei din România. S-a stins din viață, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO
Spynews
O MARE COMPANIE tocmai a decis. Închide și SE MUTĂ în România
Capital.ro
Manevra care poate aduce şoferilor o amendă de 2.900 de lei. Informaţii de la Poliţie
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
GAZ RADIOACTIV în ȘCOLI și GRĂDINIȚE din ROMÂNIA! ȘOCANT ce au descoperit
Mediaflux
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe. Mâine este sărbătoare cu cruce roșie în calendarul ortodox
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro