22 iul. 2021 | 14:30

Horoscop zilnic 23 iulie. Ce zodie se va certa cu toată lumea. Nimic nu o să îi iasă ca la carte

Horoscop
Horoscop zilnic 23 iulie. Ce zodie se va certa cu toată lumea. Nimic nu o să îi iasă ca la carte
Horoscop 23 iulie. Ce se întâmplă cu zodiile

Luna tranzitează astăzi zodia Capricorn și ne va susține în activitățile practice. Avem mai multă răbdare, suntem mai serioși cu responsabilitățile noastre și dăm dovadă de perseverență în atingerea obiectivelor.

Avem cu noi doza de motivație necesară pentru a face față provocărilor care ne apar în cale, însă s-ar putea să fim percepuți de cei din jur ca fiind mult prea sobri și reci în manifestarea emoțiilor.

Horoscop zilnic 23 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Îți va fi mai greu să iei decizii astăzi și s-ar putea să nu reușești să te faci bine înțeles de cei dragi. Una vrei și alta spui. Acest context poate fi mai puțin plăcut pe zona profesională, pentru că pot apărea tensiuni cu superiorii din cauza indeciziilor tale, dar și din cauza lipsei de concentrare.

S-ar putea ca unele situații care se petrec în viața de familie să te împiedice să-ți desfășori cu responsabilitate activitățile profesionale. Încearcă să nu devii critic cu cei dragi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dacă ai de rezolvat contexte ce vizează actele sau trebuie să comunici cu reprezentanți ai unor instituții ale statului, astăzi s-ar putea ca toate aceste demersuri să fie mult încetinite și nimic să nu iasă ca la carte.

Pe de altă parte, poți intra mai ușor în contradicții cu cei din jur pe motive legate de principii, convingeri, opinii politice, iar informațiile le poți percepe eronat.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Îți faci calcule financiare și încerci să iei cele mai bune decizii privind cheltuielile tale. Împarți bugetul în cuplu, cauți idei de investiții și nu sunt excluse discuțiile tesionate cu partenerul de viață pe motive ce țin de bani.

Ai nevoie să știi că ești sprijinit de ceilalți în anumite demersuri financiare și, implicit, vrei să știi că poți conta pe partener în cazxul în care trebuie să faci o investiție, o cheltuială mai mare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna se află în sectorul relațiilor tale și face aspecte de opoziție cu Mercur din zodia ta, prin urmare comunicarea va fi tensionată în cuplu și pot izbucni certuri din orice.

Tu vrei ceva, partenerul are nevoie de altceva și cum nu-i descifrezi întocmai emoțiile pot lua naștere conflicte.

Impunerea autorității poate fi un alt subiect delicat. De asemenea, în relațiile profesionale intervin neînțelegeri și discuțiile sunt mai reținute.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi, cu atât mai mult cu cât este vineri, ai mare nevoie să te odihnești și ar trebui să eviți orice formă de suprasolicitare, în special mentală.

Poți fi mai stresat decât de obicei, mai agitat și, implicit, irascibil. Încearcă să te liniștești și să te detașezi de ceea ce este în jurul tău.

Dacă simți că ceilalți au așteptări prea mari de la tine, încearcă mai degrabă să-i ignori decât să le faci pe plac.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

O serie de stări contradictorii, emoții, sentimente și trăiri puternice te pot lua prin învăluire astăzi și nu vei ști ce să decizi în legătură cu o situație amoroasă. Oricum, nu este o zi bună să iei decizii importante, așa că evită-le.

Posibil ca și în grupul de prieteni să apară tensiuni și să nu te înțelegi cu asociații sau cu cei cu care ești impliccat într-un proiect comun.

În schimb, contextul astrologic al zilei te susține să fii creativ și să dai o formă concretă unor viziuni pe care le ai.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dacă va trebui să porți un dialog important cu familia astăzi, cel mai bine ar fi să-l amâni pentru că nu veți reuți să ajungeți la concluzii comune.

În plus, activitățile care vizează locuința, fie că este vorba de curățenie, fie de alte sarcini gospodărești se vor desfășura mai greu, cu blocaje, rețineri și neplăceri, chiar stări de nervi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Sectorul comunicării nu este prea bine aspectat și oricâtă nevoie ai avea să stai de vorbă cu cineva, vei prefera să taci și să ții totul în tine. Oricum, dacă-ți vei expune ideile, s-ar putea să iasă cu scântei.

Nu deschide gura decât dacă stăpânești subiectul, nu face promisuni și nu-ți expune secrete, mai corect nu-ți acorda încrederea tuturor. Totodată, dacă ai de rezolvat ceva ce ție de acte, situația va fi îngreunată.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al zilei nu-ți este deloc favorabil din punct de vedere financiar.

Fie primești vești proaste despre o sumă de bani pe care o aștepți, fie trebuie să faci niște cheltuieli care-ți destabilizează bugetul, fie ești nevoit să te supui unor limitări și să renunți la unele cumpărături programate.

Oricât ai căuta soluții de redresare, ideile nu-ți vin și nici ceilalți nu te sprijină, ba chiar ai putea isca un scandal cu partenerul pe tema asta.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna îți tranzitează zodia și te susține la capitolul simț practic, responsabilitate și perseverență, însă nu neapărat și la răbdare, dat fiind că face opoziție cu Mercur. S-ar putea să fii mai ușor de enervat astăzi.

De asemenea, evită discuțiile în contradictoriu pentru că există risc de ceartă, mai ales cu partenerul de viață sau cu un partener de afaceri. Nu veți ajunge la un consens, în schimb puteți agrava o neînțelegere deja existentă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să vină vești proaste de la locul de muncă care să-ți strice starea de liniște și să te agite.

De asemenea, discuțiile cu colegii trebuie evitate astăzi pentru că nu fac altceva decât să te enerveze, neexistând posibilitatea de a ajunge la o concluzie comună.

Sunt și nativi care au parte de unele obstacole la locul de muncă și nu pot lua decizii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Deși simți nevoia de a ieși din casă și de a petrece timp cu prietenii, fie se anulează o invitație, fie întâlnirea devine tensionată și dintr-un dialog amical ajungeți la contradicții.

Oricum, azi nu vei simți să faci prea multe destăinuiri și să-ți exprimi emoțiile.

În prima parte a zilei nu lua decizii ce vizează un proiect de grup, nu face presupuneri, estimări și nici promisiuni. Oricum, nici cu asociații nu este mai ușor să te înțelegi astăzi, așa că nu forța nota.

Horoscopul zilei de 23 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro