Horoscop zilnic 23 decembrie. Zodia care va fi mințită de cineva apropiat

Horoscop zilnic 23 decembrie. Zodia care va fi mințită de cineva apropiat
Horoscop 23 decembrie 2021

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Leu, însă formează aspecte tensionate față de ziua precedentă. Mai exact, formează un careu în T pe semne fixe cu Uranus retrograd din Taur și cu Saturn din Vărsător. Acest context astrologic, deși este trecător, impactul lui resimțindu-se mai mult astăzi, aduce la viață și intensifică puternic careul dintre cele două planete lente, Saturn și Uranus. Acest careu ne-a impactat întreg anul și mâine se va forma la grad perfect, cu repercusiuni pe termen lung și foarte lung.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dincolo de trăirile pătimașe în plan afectiv, care pot fi duse ușor la extrem din cauza unei hipersensibilizări, azi va trebui să ai grijă și la resursele tale. Poți fi cuprins de gesturi caritabile costisitoare. Nu este un lucru rău să arăți generozitate față de alții, dar asigură-te că este reală cauza. De asemenea, evită să investești bani în proiecte fără succes sau la îndemnul prietenilor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ziua de astăzi te suprasolicită pe toate planurile și cu greu vei găsi echilibrul între responsabilitățile profesionale și nevoile personale. Balanța tinde să se încline în zona carierei, deși sufletul tău tânjește după familie și timp petrecut în intimitatea căminului. Este fără îndoială momentul să faci o schimbare în program, în stiluk de viață abordat, pentru că altfel te vei suprasolicita.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai grijă la deciziile pe care le iei pentru că le poți lua din frică, ca urmare a unor temeri mai vechi, fără să vezi imaginea de ansamblu și fără să fii atent la detalii. În acest moment nu vezi lucrurile prea clar și ar fi indicat să nu le impui și altora opiniile și perspectivele tale.

Ține cont că poți fi păcălit, mințit și chiar manipulat destul de ușor. Ai putea să te concentrezi pe experiențele trecutului și să tragi niște învățăminte de acolo, să te bazezi pe experiența și bagajul tău. Astfel, nu repeți deciziile greșite.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să resimți efectele unor cheltuieli nesăbuite pe care le-ai făcut și portofelul să fie cam gol. Te poți simți constrâns de niște datorii, dar și limitat financiar, însă nici varianta unui alt împrumut nu este cea mai bună. Ai grijă la ce resurse investești în alții pentru că poțipierde nu doar bani, ci și timp, energie și chiar încredere.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Deși Luna trece prin zodia ta și azi, opoziția cu Saturn nu va fi prea bine resimțită. Poți avea senzația că ceilalți te limitează, că nu te înțeleg, că nu te apreciază și nu te iau în calcul în cazul unor decizii importante. Ai grijă la tensiunile care pot să apară cu partenerul ca urmare a rigidității acestuia, dar și la tendințele tale autoritare pe care le ai în raport cu ceilalți.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi nu ar trebui să te suprasoliciți pentru că efectele le vei resimți imediat. Ai tendința de a munci mult, de a te lăsa acaparat de sarcinile de la locul de muncă și de a uita de tine și de relaxare. Fă lucrurile altfel sau vei fi doborât la finele zilei. Încearcă să te odihnești mai mult în perioada aceasta.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic de astăzi poate aduce unele dezamăgiri în plan sentimental și nu numai. Posibil să fii chiar tu dezamăgit de alegerile pe care le-ai făcut, fie într-o poveste de dragoste, fie în relația cu copiii sau prietenii. Ai grijă să nu oferi prea multe și în schimb să primești prea puțin sau deloc. Poți simți că deja ai pierdut resurse importante, poate timp, bani, energie în povești și relații care nu funcționează.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Va fi greu să stabilești un echilibru între nevoile tale personale și cerințele altora, între responsabilitățile de acasă și cele profesionale. În plus, în acest context se interpune și partenerul de viață care cere prea mult de la tine. Posibil să-ți reproșeze că nu te ocupi de casă suficient sau că nu ai o carieră care să te definească. Încearcă să găsești o cale de mijloc în relațiile cu cei din jur.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai grijă la deplasările pe care le faci și amână-le dacă te simți obosit. Totodată, ține cont că nu este o zi prea bună pentru negocieri pentru că vezi lucrurile mult prea rigid. Te cramponezi în detalii și nu vezi imaginea de ansamblu sau invers. S-ar putea să iei decizii greșite și să intri în fel și fel de polemici cu cei din jur. Odihnește-te mai mult astăzi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai grijă la tendința de a cheltui prea mult, mai ales că bugetul nu pare să-ți permită. S-a cam aprins butonul roșu sau chiar ai ajuns la fundul sacului, iar situația conturilor este la fel de neplăcută. Posibil să aștepți sprijinul partenerului și acesta să întârzie să apară sau cineva să te întârzie cu returnarea unei datorii. Evită să faci speculații financiare și să celtui bani pentru alții sau pe răsfățuri de moment și distracții costisitoare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Se întrevăd tensiuni destul de neplăcute cu partenerul de viață. Fiecare vrea altceva și se dezechilibrează complet situația în cuplu. Tu poți fi prea rigid și nu-i înțelegi nevoile celuilalt sau poate intervine familia în viața voastră și asta amplifică neînțelegerile dintre voi. Unii nativi pot fi stresați cu o mutare sau din cauza unor situații de familie neprevăzute.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Încearcă să ai un echilibru între orele de muncă și cele de odihnă pentru că s-ar putea să te epuizezi astăzi. Chiar dacă la muncă sunt cerințe multe sau poate simți nevoia să rezolvi totul cât mai repede pentru că vin Sărbătorile, nu sta prea mult peste program. Totodată, ai grijă la deplasări dacă ești obosit, la deciziile pe care le iei și la concluziile la care ajungi. Amână negocierile!

Horoscopul zilei de 23 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!